Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Ateştur Logo Çalışması-2

Bunlar diğerlerine göre daha dolgun fakat farklı fontlarda da denemeler yapmalısın Elifcim Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gönlünüzden geçen her guzel şeyin hayal olmaktan çıkıp gerçekleşmesi dileği ile...Günaydinlar olsun... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

çizgi üstü

Aramıza hoşgeldiniz.. Ne de güzel düşünceler ile geldiniz.. Sizler de çalışmalarınızı bizlerle paylaşıp yorumlar alıp kendinizi geliştirebilir.. Diğer arkadaşlarımıza yapılan yorumları okuyup kendinize de pay çıkartabilirsiniz.. İnşallah ulaşmak istediğiniz nokta sizin için hayal olarak...
  4. Aslı SAYILIR

kartvizit zemin yardım

@erenmuzik Bilen var tabiki ama bunu anlatmak için bazen maalesef yeterli zamanımız olamıyor.. Normal günlük koşuşturmalar ve iş yoğunluğu nedeni ile.. Arka planı oluşturmak için texture kullanılmış.. Çalışma tahminimce photoshopta yapılmış bir çalışma.. Benzer etkiyi verecek textureler için...
  5. Aslı SAYILIR

Yine Ben :D

Rica ederim..Emeğinize sağlık tekrardan..
  6. Aslı SAYILIR

Yine Ben :D

Fragman icinde verilen sahnelerin cizimleri de size mi ait :) Bu konuda uzman degilim ama gecisler az daha yavaş olabilirdi kanımca...
  7. Aslı SAYILIR

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

Aramıza hoşgeldiniz Paylaşımınıza sağlık.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

Açılır Menü Yardım

Resmi imgur gibi bir paylaşım sitesine yükleyerek sitenin size verdigi linki paylasmaniz yeterli.. imgur.com ile foruma görsel ekleme (resimli anlatım) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  9. Aslı SAYILIR

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz...
  10. Aslı SAYILIR

ufak bir yardım.

Rica ederim.. Faydalı olabildiysek ne mutlu..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İsmail taze damat.. Hayat ona güzel bu aralar.. Sadece o ve eşi ve en güzel günleri,evliliklerinin ilk günleri..haftaları.. Eşi ile başbaşa zaman geçirmek ister uzun uzun konuşamadıklarını konuşmak.. birlikte yeni bir düzene alışmak... Umarım şeker tadında geçiyordur.. İş başı yaptığı gün...
  12. Aslı SAYILIR

ufak bir yardım.

O zaman doğru anlamışım demekki .. ÇAlışma istediğiniz şekilde aşağıdaki linktedir.. Keyifli forumlar.. Tıkla indir
  13. Aslı SAYILIR

İstanbul Silüetleri Vektörel

Bir üst mesajda Cemal bey in paylaştığı link çalışıyor kontrol edildi.. https://hotfile.com/dl/225069096/36bc730/Istanbul_Siluetleri_2012_12_07.zip.html İyi kullanımlar..
  14. Aslı SAYILIR

ufak bir yardım.

@mdemir Merhabalar... Dosyayı corel de açtım... Tam olarak talebinizi anlamak adına soruyorum "Bade Çelik Kapı" ibaresi ekte verdiğiniz font ile mi değiştirilecek ?? Fresbot fontu ile yani...
  15. Aslı SAYILIR

Photoshop CC Round Rectangle Özellikleri

Özge hanımın anlatımına sizin de paylaşımınıza sağlık Murat bey..CC ye geçen arkadaşlarımızın faydalanacağı yararlı ve güzel bir anlatım olmuş... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun...Hepinize mutlu, neşeli, kıpır kıpır bir gün diliyorum... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  17. Aslı SAYILIR

Sevginin gerçek değerini...

Sevginin gerçek değerini bilebilen insanlarla olmak dileği ile.. Paylaşımıza sağlık... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

Arkaplan vektörleri 3 Set

Paylaşılan bağlantı linkleri güncelliğini kaybettiğinden konu geri dönüşüm alanına taşınmıştır.. Güncellenmesi durumunda ilgili alana taşınacaktır.. Keyifli forumlar dilerim..
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Evet canım artık iş veren ilanlarımız yöneticilerin onayı ile direkt kariyer sitemize düşmekte... Böylece işveren ilanları daha ciddi oluyor ki iş arayan arkadaşlarımız da daha ciddi yararlanabiliyor iş ilanlarından... kariyer.grafikerler.org adresinden ilanını takip edebilirsin.. ;)
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Elif kariyer.grafikerler.org adresinden bir kontrol etsene 24 haziran tarihli bir ilan var yazılım uzmanı aranıyor diye sanırım sizin firmanin olmali Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Yukarı Alt