Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

yardım edin :(

Merhabalar... Forum kurallarımız gereği "yardim, imdat vb." Başlıklar ile konu içeriğinden bağımsız başlıklar ile konu açmamaya lütfen özen gösterelim... Etiket tasarımı hazır mı peki yoksa tasarımı yaptırmak mı istiyorsunuz ? Size nasil yardımcı olmamız gerekmekte.. Tapatalk ile...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ooo Elifim ben tam cikolata misali gezmekteyim :) Malum Ramazan erken gelecek bu yıl diye tatili erkene aldık... Günaydınlar olsun bu arada... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Olsun be Elif islerin güçlerin yolunda gitsin de :) varsın az olsun öz olsun..Enerjimi buradan alıyorum biliyorsun :) Ama havalar inanılmaz sıcak buralarda birazını havalar ile paylaşır oldum bu aralar enerjinin :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Teşekkürler Murat bey .. Elifcim buralardayım...Hem de hergün :) Sen nerelerdesin asıl seni sormalı :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Güne gülümseyerek başlamanız dileği ile günaydınlar olsun... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar...Herkese umut dolu, başarılı ve bol kazançlı haftalar diliyorum.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  7. Aslı SAYILIR

Max formatında 50 adet mutfak ekipmanı

Paylaşılan bağlantı linki geçerliliğini kaybettiğinden konu geri dönüşüm alanına taşınmıştır... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

İllustrator de Font ön izlemesi Sorunu

Edit menüsü altında en altta Preferences alt menüsü var oradan type'ı seçin ve açılan diyalog kutusunda aşağıdaki görselde gördüğünüz üzere font preview özelliğini aktif edin.. Sistem performansı açısından da medium yada small önizleme boyutu olarak seçin ve "OK" Butonuna tıklayın... Bu şekilde...
  9. Aslı SAYILIR

Bütün Ülkelerin Bayrakları EPS

Paylaşım icin teşekkürler... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  10. Aslı SAYILIR

Bütün Ülkelerin Bayrakları EPS

Bağlantı linki guncelliğini yitirdiğinden dolayı konu geri dönüşüm alanına taşınmıştır.. Link güncellenmesi durumunda ilgili alana taşınacaktır.. Iyi forumlar.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  11. Aslı SAYILIR

İllustrator de Font ön izlemesi Sorunu

Illustrator de birden cok font secim alani vardir.. Type menusu altinda fontlari sectiginiz alanda da mi onizleme alamiyorsunuz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  12. Aslı SAYILIR

Yılmaz Kartvizit

Emeğine sağlık olsun kardeşlik :)
  13. Aslı SAYILIR

mustafa rüzgar cenik ;)

Emegine sağlık :) Bol bol çalışmalarını görmek dileği ile.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  14. Aslı SAYILIR

Herkese Merhaba !

Aramıza hoşgeldiniz.. Keyifli forumlar...
  15. Aslı SAYILIR

Bebiş karakalem :)

Gözler, ağız...Cok tatlı...Eline sağlık canım
  16. Aslı SAYILIR

Tetris

Heheh ne oynardik be bunlarla...Ellerine sağlık canim benim
  17. Aslı SAYILIR

CS6 Programına foto atamıyorum

Bakin ekranda gezgin panelinde attiginiz gorsel gozukmekte...Gezgin panelindeki kirmizi cerceveyi mouse ile saga cekip bir bakin bakalim.goruntu geliyormu Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

CS6 Programına foto atamıyorum

Fotografi basari ile acmissiniz ama bir alani secilip silinmis goruntu de buyuk oldugu icin su an o silinmiş bolgeyi görmektesiniz...Ya yan tarafta bulunan gezgin paneli ile goruntu uzerinde gezebilir yada zoom araci ile goruntuyu biraz kucultup actiginiz gorseli daha rahat gorebilirsiniz...
  19. Aslı SAYILIR

Güzel sitenin Değerli üyeleri Selam

Aramıza hoş geldiniz..Öğrenirken öğretmek, öğretirken öğrenmek dilegi ile.. Keyifli forumlar...
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Vallahi Ismail ne olsun..Tatile gittik geldik...Aynı tas ayni hamam onun dısında sen napiyrsun
Yukarı Alt