Merhabalar...
Forum kurallarımız gereği "yardim, imdat vb." Başlıklar ile konu içeriğinden bağımsız başlıklar ile konu açmamaya lütfen özen gösterelim...
Etiket tasarımı hazır mı peki yoksa tasarımı yaptırmak mı istiyorsunuz ? Size nasil yardımcı olmamız gerekmekte..
Tapatalk ile...
Ooo Elifim ben tam cikolata misali gezmekteyim :) Malum Ramazan erken gelecek bu yıl diye tatili erkene aldık...
Günaydınlar olsun bu arada...
Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Olsun be Elif islerin güçlerin yolunda gitsin de :) varsın az olsun öz olsun..Enerjimi buradan alıyorum biliyorsun :) Ama havalar inanılmaz sıcak buralarda birazını havalar ile paylaşır oldum bu aralar enerjinin :)
:) Teşekkürler Murat bey ..
Elifcim buralardayım...Hem de hergün :) Sen nerelerdesin asıl seni sormalı :)
Paylaşılan bağlantı linki geçerliliğini kaybettiğinden konu geri dönüşüm alanına taşınmıştır...
Edit menüsü altında en altta Preferences alt menüsü var oradan type'ı seçin ve açılan diyalog kutusunda
aşağıdaki görselde gördüğünüz üzere font preview özelliğini aktif edin.. Sistem performansı açısından da medium yada small
önizleme boyutu olarak seçin ve "OK" Butonuna tıklayın... Bu şekilde...
Bağlantı linki guncelliğini yitirdiğinden dolayı konu geri dönüşüm alanına taşınmıştır..
Link güncellenmesi durumunda ilgili alana taşınacaktır..
Iyi forumlar..
Illustrator de birden cok font secim alani vardir..
Type menusu altinda fontlari sectiginiz alanda da mi onizleme alamiyorsunuz...
Fotografi basari ile acmissiniz ama bir alani secilip silinmis goruntu de buyuk oldugu icin su an o silinmiş bolgeyi görmektesiniz...Ya yan tarafta bulunan gezgin paneli ile goruntu uzerinde gezebilir yada zoom araci ile goruntuyu biraz kucultup actiginiz gorseli daha rahat gorebilirsiniz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.