Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun :)
  2. Aslı SAYILIR

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

Emegine sağlık Sener :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Oldukça keyifli bir geceden sonra herkese şimdiden mutlu hafta sonları...
  4. Aslı SAYILIR

Bi tane daha...

Kaleminize sağlik olsun... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

Bölüm Pikniği Afişi

Az önce Byoğlu tarafından sel haberi okudum... Rahmet yağıyor yerler gökler almıyor burada Tayfun :) Bir güneşli bir kapalı ..
  6. Aslı SAYILIR

Bölüm Pikniği Afişi

Havalar bir yoluna girsin bakalım belki birşeyler olabilir ne malum :cool:
  7. Aslı SAYILIR

100+ Butterfly Brushes

Evet, link paylaşım tarihi 2007. Geçerliliğini kaybetmesi doğal.. Konu geri dönüşüme kaldırılmıştır.. Bağlantı linkinin yenilenmesi durumunda tekrar aktif edilecektir.. Keyifli forumlar..
  8. Aslı SAYILIR

Photoshop Brushes Pack (1400) - Adobe photoshop fırçaları ( 1400 tane )

Güncelliğini kaybetmiş bağlantı linki sebebi ile konu geri dönüşüm alanına kaldırılmıştır. Linklerin yenilenmesi halinde konu tekrar aktif edilecektir... Keyifli forumlar..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar... Hayırlı cumalar olsun...
  10. Aslı SAYILIR

Kitaplık

kankamm ellerine sağlık emeğine sağlık...
  11. Aslı SAYILIR

Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

Mutlaka öyledir.. Kullandığı fonttan kaynaklıdır aksi durumda kimse bu noktada hata yapmaz katılıyorum.. Ama eleştirim arkadaşımızın menfaatine bir noktadır.. Çalışmalarımızda sizlerinde bildiği gibi bu gibi durumlar komple çalışmayı çöp haline bile getirebilmektedir.. Takdir edersiniz ki...
  12. Aslı SAYILIR

Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

Gökhan bey, Yüzeysel olarak baktım tam çıkıyordum yazmadan edemedim.. İsminiz Gökhan iken kendi kapak fotoğrafınızda "Gokhan" yazması bir tasarımcı için ne kadar doğru sizce... Tasarımlarımızda noktalama ve imlaya dikkat etmemiz gerekmekte... Keyifli forumlar...
  13. Aslı SAYILIR

Görmek.... Görebilmek?

Görmek ve görebilmek...Evet çok güzel ve anlamlı bu kısa hikaye için çok teşekkürler Murat bey...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh be arkadaşlar bilgisayarı uzun zamandır açmıyordum :) Ne güzelmiş yaa böyle forumu telefon ekranından görmek yerine tam ekran görmek tüm renkleriyle :) Umarım gününüz keyifle geçiyordur..
  15. Aslı SAYILIR

Cips Kuponu

Olmuş olmuş aynısı olmuş :) Emeğinize sağlık.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Geldim geldim cok sukur kusura bakma ismail yaa Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  17. Aslı SAYILIR

Kitap yazımı yardım

Yarın bilgisayarı açınca iyice bir bakarım.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

Kitap yazımı yardım

Rgb 24 bit cikti aliniz photoshopta kayıt aldiginiz gorseli aciniz ve onceki mesajimda bahsettigim yolla cmyk ya ceviriniz..Su an sehir disindayim yarina kadar ps de basaramazsaniz ekran goruntusunu sizinle paylasirim... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  19. Aslı SAYILIR

Kitap yazımı yardım

Şöyle deneyin...Max ten aldığınız çktıyı photoshopta açın...Image > mode > cmyk işaretleyip kaydedin ve ondan sonra indesign a aktarın.. Yine olmuyorsa max ten cikti alirken ki ayarlarin ekran goruntusunu ve indesig da ekran goruntusunu bir paylasin bizler ile bakalim... Tapatalk ile...
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ahh canım benim tatilde dünyayı unuturum ben kendime acarim kapıları...deniz, kum, günes....Hayat bana güzel modunda takiliyorum bu aralar :)) Donuste arar haber veririm anlatirim.bol bol olanı biteni... Ismail sen de aramışsin kardesim...Yanimda degildi telefon acil birsey yoksa tatil donüşü...
Yukarı Alt