Arama sonuçları

1. Hasan Güner

64 sayfa katalog

@xblack kesinlikle her cümleniz doğru ders alacağım bu konudan ve yazılanlardan saygılar iyi geceler
  2. Hasan Güner

64 sayfa katalog

@xblack evet kesinlikle çok doğru seneler öncesi bunları test etme imkanı yakalamıştım ama kısa sürdü şimdi ise tasarımı yapıp direk fason bir matbaaya atıyorum msnden bağlamaya dair hiçbir fikrim yok o yüzden :(
  3. Hasan Güner

64 sayfa katalog

@xblack aman allah'ım ben de kendime grafiker diyorum şu bahsedilen hiçbirşeyi bilmiyorum ben :allalla: bu bilgilerle alakalı bir konu açıp paylaşsanız çok kişi duacınız olur vallahi :s8:
  4. Hasan Güner

Oyun odası

ne diyeceğimi bilemedim güzel deyip konudan çıkayım en iyisi :)
  5. Hasan Güner

Tıklandığında büyüyen resim

@fmelih- merhabalar scene panceresini açmak için kısa yol : shift + F2 kucuk yerine scene1, buyuk yerine scene2 yazması birşeyi değiştirmez sen butona link verirken gitmesi gereken adrese kucuk yazacağına scene1 yazarsın olur biter ayrıca scene adını değiştirmek için yazının üstüne 2 tıklaman...
  6. Hasan Güner

Alman Hastanesi Web Arayüz Çalışması

hoş çalışma içerikteki yazıların boyutu ufalmalı ama :) başarılar
  7. Hasan Güner

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

arkadaşlar lütfen eleştirinin dozunu iyi ayarlayalım Gül Hanım taslakların dahi elinde olduğunu ve yayınlayabileceğini dile getiriyor bu kadarı tesadüf olmasa gerek
  8. Hasan Güner

Yeni şirketimin internet arayüzü.

kesinlikle işte budur güzel işçilik eline sağlık çok beğendim (not: kartviziti de web gibi özenli yap bence bu webin yanında kart sönük kalacak)
  9. Hasan Güner

Kartvizit Çalışmam.

merhabalar yaptığın ikon çok estetik ama diyelim ki bunu tek renk kullanman gerekecek o zaman ne yapacaksın ya da kaşeye koydurmak isteyeceksin sadece ezik büzük bir yuvarlak çıkacak orada ikonu çizmeye ayırdığın zamanı firma adını yazarken ayırmamışsın en basitinden tekstilajans şeklinde...
  10. Hasan Güner

Blue Wind -Fulyam

eline sağlık başarılar dilerim
  11. Hasan Güner

Kartvizit Çalışması

@tscakir yok ya artık teknoloji aldı başını gitti ne verirsen onu alıyorsun :s8:
  12. Hasan Güner

flashta tıklayınca büyüyen nesne | video ders

iyi dersler :)
  13. Hasan Güner

Kartvizit Çalışması

çalışmalar hoş ama benim görüşüme göre kartvizit sade olmalıdır :) eline sağlık
  14. Hasan Güner

Resim çözünürlüğü yardım

@csennn hmm o zaman yapacak birşey yok kalitesiz resmi kaliteli yapma gibi bir özelliği yok hiçbir programın
Yukarı Alt