Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Blue wind logo-afis calısma

merhabalar, konseptini beğendim ama ortada çok abartılı bir geçiş var renklerden dolayı öyle görünüyor bunu yok ekmek için zemini komple deniz fotosuyla doldurabilir beyaz alanı üst katmana taşıyıp %50 saydam yapabillrdin yatın konumu da güzel ama temizlemesi biraz sorunlu sitenin logosu çok...
  2. Hasan Güner

GünaydınLar HoşçakaLLar

@özlem oymanlar nasılsınız özlem hanım ? nasıl başladı gününüz
  3. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@Meci* :clap2::clap2::clap2: sana tüm yorumlar feda... çok beğendim yazını eline yüreğine sağlık :clap2::clap2::clap2:
  4. Hasan Güner

GünaydınLar HoşçakaLLar

günaydınlar :)
  5. Hasan Güner

blue wind 3 | hasan güner

@sulolus teşekkür ederim böyle düşünmene sevindim :)
  6. Hasan Güner

FİFA 11'de kaleciyi de oynayabileceksiniz

ben 2008 de kaldım :) her akşam mücadele ediyorum BJK yi şampiyon yapmak için :D
  7. Hasan Güner

Çizgi Film Effect

bunun efekt olduğundan emin misin sen ?
  8. Hasan Güner

hasan güner'den aşk cümleleri

bu cümleleri duyan bayan ne derece etkilenir acaba :D
  9. Hasan Güner

often font | istek

@GÜNEL AYVACI linke sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız işe yarayabilir
  10. Hasan Güner

hasan güner'den aşk cümleleri

*Gözümdeki SEN öyle güzel ki; rötuşa gerek duymuyorum *Efektsiz bile güzelsin *Sevgini kalbime vektörel çizdim; korkmadan büyütüyorum *Tüm benliğime kopyalayıp yapıştırıyorum seni *Senle beni grup yaptım; sen nereye ben oraya... *İkimizi dekupe ettim; tüm güzel karelere montajlıyorum...
  11. Hasan Güner

merhaba ben serhan

hoşgeldiniz efendim umarım güzel vakit geçirirsiniz forumda
  12. Hasan Güner

often font | istek

@Ahmet ALTUN süper font yapmış değil mi? teşekkürler abim favorilerimden olacak bu font
  13. Hasan Güner

often font | istek

yukarıdaki görselde görünen fontu arıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi? ismi often
  14. Hasan Güner

Hasan Güner Freelance Tasarım

Portfolyomu incelemek için aşağıdaki bağlantıları tıklayın. https://www.grafikerler.org/portfolyo/hasan-guner-25521/album/hasan-guner-6-305/ https://www.grafikerler.org/portfolyo/hasan-guner-25521/album/portfolyo-5-249/...
  15. Hasan Güner

internet sitelerine ilk eklediğim işler :)

3-4 sene önce grafik sitelerine ilk eklediğim işler :D o heyecan başkaydı tabi :)
  16. Hasan Güner

photoshop'ta renkli bulut yapımı | video ders

buyrun başka bir siteye yükledim http://www.zshare.net/video/795734027afc9535/ üstelik indirmeden de açılan sayfada izleyebilirsiniz
  17. Hasan Güner

Silver Kartvizit Tasarımı

@tscakir hazır resim o googleda duvar kağıdı desenleri diye ara çıkar :)
  18. Hasan Güner

efektler ile çalışmak Vol. 1 Blend efekti ( resimli )

teşekkürler efendim :) paylaşım için
  19. Hasan Güner

Yine yeni bir broşür çalışması

hoş olmuş yazıları biraz daha ince kibar bir karakterde yazsan daha şık görünür
Yukarı Alt