Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Fatih Karışan | Word Print Kurumsal Kimlik

dünya kullandığına göre world yazmak istedin sanırım yanılıyor muyum ?
  2. Hasan Güner

Fatih Karışan Logo

merhaba birkaç ufak öneride bulunacağım *font aynen dursun ama ismin bold soy ismin normal olsun *çizgilerin üzerindeki sıçramış boyayı kaldır *çizgileri biraz incelt barkodmuş edası yakala en azından bir anmalı olmuş olur (etiketinmiş gibi) *kartvizitde logonda adın yazıyor zaten ikinciye...
  3. Hasan Güner

Eğitim Şart! / Kübra Kara (2)

teyzelerde meşhur oldu :) başarılar kübra
  4. Hasan Güner

yüksek kalite wallpaperler

ben teşekkür etmekten yorumdum siz paylaşımdan yorulmadınız :) hemen indireyim bari teşekkürler
  5. Hasan Güner

bu drop shadow nasıl yapılabilir?

@Cafer Algın evet benzer bir uygulama önerecektim gölge vermek istediğin yerleri brush yardımı ile çiz sonra blur efect uygula istediğin sonucu alacaksın
  6. Hasan Güner

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@Şener CANÖZ :) her daim öyleyimdir :clap2:
  7. Hasan Güner

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

sexi çekici :)
  8. Hasan Güner

2011 Takvimleri topluca :)

bir +rap de benden süperler
  9. Hasan Güner

bu drop shadow nasıl yapılabilir?

kolay gelsin
  10. Hasan Güner

Cep telefonu tasarımım

@RODERİC :) sağlık olsun eline sağlık
  11. Hasan Güner

Cep telefonu tasarımım

fiyatı biraz yüksek ekonomik model yok mu elinde :D
  12. Hasan Güner

Selamun Aleykum

hoş geldiniz :)
  13. Hasan Güner

Yeşim Taşı Logo Çalışması / canodabasi

can bunun kurumsalı nerede ? bunun yanında kart antetli zarf vs. olması gerekmiyor mu ?
  14. Hasan Güner

YEŞİM TAŞI Termal Hotel & SPA Merkezi (Son Hali)

bunlar son hali olduğuna göre diğer konunuzu silmek gerekiyor başarılar dilerim
  15. Hasan Güner

Fla Düzenleme Sorunu

:) sol altta sarı gösterdiğim salı alandaki menüleri tek tek inceleyin mutlaka içerikle alakalı bölümü de göreceksiniz deneme yanılma yöntemi ile
  16. Hasan Güner

Fla Düzenleme Sorunu

senin fla dosyan kodlarla hazırlanmış dolayısı ile kodlarını kurcalaman değiştirmen lazım flashı açtıktan sonra F9 yap açılan penceredeki gerekli yerleri değiştir örnek resim aşarıda:
  17. Hasan Güner

Fla Düzenleme Sorunu

:) son çare fla dosyasını rapidshare.com a yükle linkini yolla indirip bakalım
  18. Hasan Güner

Fla Düzenleme Sorunu

@srdr menü alanına çift tıkla menünün içine gireceksin o şekilde yazıları değiştirmeyi dene iç içe geçirilmiş olabilirler çift tıklayarak nesnelerin içine girip animasyonunu düzenleyebilirsin
  19. Hasan Güner

Fla Düzenleme Sorunu

merhabalar sorduğun soru için çalışmayı görmek lazım ama varsayımlar üzerinden bir yanıt verecek olur isek; * scene penceresini aç iç sayfalar orada farklı çalışılmış olabilir * ekranda gördüğün zaman çizelgesinin sağ ilerisine tıkla oradaki sahneleri incele büyük oradan ilerlere doğru...
  20. Hasan Güner

Çok Teşekkürler!

güzel plaket güle güle kullan :)
Yukarı Alt