Arama sonuçları

1. Sait SANCAK

Güzel Bir Hikaye (Güven)

GÜVEN Bir işadamı büyük borç içindeydi ve hiç bir cıkış yolu görmüyordu. Kredi verenler onu sıkıştırıyorlardı. Mal sağlayanlar ödeme bekliyorlardı. Parkta bir banka oturdu, başını ellerinin arasına aldı, firmasını iflastan kurtaracak bir yol var mı diye düsündü. Birden, yaşlı bir adam önünde...
  2. Sait SANCAK

Ülke Fotoğrafları (Güncellenecek)

Mısır Fotoğrafları 30 Adet | Jpg | 20 MB | RS Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  3. Sait SANCAK

Telefon Vektörleri

Telefon Vektörleri Eps | 1 Mb | 6 Adet | RS Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  4. Sait SANCAK

Bozuk simit paraları ile cenneti satın almak

Bozuk simit paraları ile cenneti satın almak Günün son dersinin sonuna gelinmisti. Ögrenciler cıkmak için sabırsızlanıyordu. Defter ve kitaplarını çantalarına koydular. Zil çalar çalmaz, dışarı çıkmak için hazırdılar. Yalnız, Ali hazirlanmamıştı. Gecikmek için de elinden geleni yapiyordu...
  5. Sait SANCAK

1000 Adet Vektör

1000 Adet Karışık Vektör Ai - Cdr | 1000 Adet | 7.5 MB | RS Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  6. Sait SANCAK

Başak Vektörleri

Başak Vektörleri 17 Adet | Eps | 2 Mb | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  7. Sait SANCAK

Aşure gününe dair..

Aşure gününe dair.. “Aşûrâ günü Hz. Nuh’un (as) gemisi, Cudi dağına indirildi. O gün Nuh (as) ve yanındakiler, Allahü Teâlâ’ya şükür için oruçlu idiler. Hayvanlar da hiç bir şey yememişti. Allahü Teâlâ denizi, beni İsrail için, aşûrâ günü yardı. Yine Aşûrâ günü Allahü Teâlâ Hz. Âdem’in...
  8. Sait SANCAK

Vektör Mix-5 (Karışık)

Vektör Mix-5 (Karışık) 55 Adet | Eps | 25 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  9. Sait SANCAK

Güvenlik Fotoğrafları(Arşivlik)

Güvenlik Fotoğrafları(Arşivlik) 50 Adet | Jpg | 76 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  10. Sait SANCAK

Panoramik Fotoğraflar (Güncellenecek)

Kış Fotoğrafları 40 Adet | Jpg | 25 Mb | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  11. Sait SANCAK

Spor İmajları (Arşivlik)

Spor İmajları (Arşivlik) 184 Adet | Jpg | 100 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  12. Sait SANCAK

Bir Kızılderili Felsefesi...

Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri torunlarına eğitim veriyordu. Onlara dedi ki: 'İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İki kurt arasında.. Bu kurtlardan birisi; korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, üzüntüyü, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibri, kendine acımayı, suçluluğu, küskünlüğü...
  13. Sait SANCAK

İstanbul Sulieti

İstanbul Sulieti eps | 2 Adet | 1 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  14. Sait SANCAK

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik)

Kahve & Çay Fotoğrafları (Arşivlik) Jpg | 46 Adet | 90 MB | Rs Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  15. Sait SANCAK

Sevgiyi Gönderiyorum Sizlere...

Bir gün, Bir kadın evinden çıkar ve evinin önünde hayat tecrübesi ile dolu üç ihtiyara rastlar . Onları tanımamaktadır. Onlara: “ Sizleri tanıdığımı sanmıyorum, ancak aç olmalısınız. Lütfen eve giriniz, sizlere yemeniz için bir şeyler ikram etmek istiyorum“ der. "Evin erkeği içeride mi...
  16. Sait SANCAK

Vektör Mix-4 (Karışık)

Vektör Mix-4 (Karışık) 49 Adet | Eps | 16 Mb | RS Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
  17. Sait SANCAK

Biraz Gülelim...

> Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar: > -aranızda müslüman olan var mı ? > korkudan kimse bişey diyemez. birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar: > -ben müslümanım. der. > Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. adam dışarıdaki inek > sürüsünü gösterip: > -amca...
  18. Sait SANCAK

28/12/2008 Hicri Yılbaşı

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed aleyhisselam, miladi 571’de 20 Nisana rastlayan, Rebiul-evvel ayının on ikinci Pazartesi sabahı, Mekke’de doğdu. 622’de Mekke’den Medine’ye hicret etti. 20 Eylül Pazartesi günü, Medine’nin Kuba köyüne geldi. Bu tarih Müslümanların Şemsi yılbaşı oldu. O yılın...
  19. Sait SANCAK

Fantastik Resimler (Güncellenecek)

Fantastik Resimler Japon Bahçeleri | 30 Mb | Jpg Şifre: www.grafikerler.org Buyurun İndirin
Yukarı Alt