Merhaba , Cinema 4D ile internette olan ufak dersleri takip ederek hazırladığım bir deneme :)
1280 x 720 HD Tv Presets ;
Effects ;
Global Illumination
Ambient Occlusion
Object Glow
Merhaba arkadaşlar.
Uzunca merak ettiğim bir konuyu sizlerle sormak istedim. Aşağıdaki görselde olduğu gibi, bir küp şekline nasıl cam görüntüsünü kazandırabiliriz ? Bunun Photoshop ile illaki bir yapılış şekli vardır. Azıcık ucundan izah edebilecek biri varsa sevinirim. :)
Teşekkürler.
Arkadaşlar sorunumu bir video ile dile getirdim. Panelde geçişlerde artık anlık ön izleme vermiyor, bu sıkıntı nasıl oldu o kadar araştırmama rağmen hala anlamış değilim. Buyrun birde siz bakın. !
39943153
SORUN ÇÖZÜMÜ ;
40103533
Renkleri ve ışıkları tam tutturamadım ama, şimdilik idare eder gibi. Göz kararı yaptım.. Font olayını bende çalışmadan sonra fark ettim, şimdiden es geçebilirsiniz. :o bu arada 3 dk sürdü.
Merhaba arkadaşlar, izlediğim bir ders ile ufak bir animasyon yapmak istedim, fakat flash' da animasyonunu bir türlü yapamıyorum. İşlemlerimde sorun mu var ?
Merhaba dostlar ;
Bu gün yeni bir deneme çalışmasına başladım. Bir haber kanalının o sıra ekranda bulunan görsellerini yapmak istiyorum. Şimdilik basit bir şablon yaptım. Bunlara animasyonda vereceğim, lakin bundan önce sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bir haber kanalında örneğin biri ana...
Merhaba dostlar. After effects' de kamera olayını keşf etmem ile, bazı dersler yardımıyla bu şekil bir animasyon hazırladım. Yaklaşık 2 saat sürdü. Çok fazla kısa oldu ama olsun :o
37369844
Merhaba arkadaşlar.
Ben after effects' den yaptığım bir video transparan olarak çıkartıp nasıl premierede kullanabilirim. ? Örneğin ben şuanda bir videoyu after efects' ten transparan aldım ama premierde transparan görükmüyor. !
Bu işi anlatabilirmisiniz ?
Tamam arkadaşlar Olayı...
Merhaba arkadaşlar.
Ben after fx içine attığım bir videonun renk ayarlarını değiştirmek istiyorum. Örneğin biraz mavimsi, ya da istediğim herhangi bir rengin hakim olması için kontrast parlaklık ayarları gibi.Bunun için ne tür bir yol izlemeliyim ?
Merhaba arkadaşlar. After Effects ile yeni tanıştım. Kendim bir müzisyenim. Hem deneme olsun hemde kendi intro projemi kendim yapabilirmiyim derken, Bazı dersler' i izleyerek ufak bir çalışma yaptım. Nacizane değerlendirme yaparsanız sevinirim. :)
Teşekkürler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.