Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Kartvizit Denemem

Standart 8,6 * 5,4 cm boyutlarında kartvizit çalışmam. Back ; Front ; Sunum ;
  2. Adem GÖRDÜK

3D Sheppre

Merhaba , Cinema 4D ile internette olan ufak dersleri takip ederek hazırladığım bir deneme :) 1280 x 720 HD Tv Presets ; Effects ; Global Illumination Ambient Occlusion Object Glow
  3. Adem GÖRDÜK

Orbs Tv Logo ve Afiş Çalışması

Öylesine eğlenirken, ortaya çıkan denemelik bir çalışma :) İsim hayalidir. Logo ; Afiş ; Ayrıca BKZ ; Orb Nedir ?
  4. Adem GÖRDÜK

Lower Third Denemesi

45715881 Ufak bir deneme. After effects kullanıldı.
  5. Adem GÖRDÜK

Ufak Bir Reklam Jeneriği Denemesi

After effects ile çalışdım. Kullandığım İsim ve Logo tamamen hayalidir. 45133038
  6. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafı Canlandırmak

Yaptığım basit bir deneme ; 41368473 Orjinal Fotoğraf
  7. Adem GÖRDÜK

Center Hotel | Hayali Logo Çalışmam

Workstation ; Photoshop Cs5 Çalışma Süresi ; 1 saat Resim Boyutu ; 1920 x 1080
  8. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafa Cam Görüntüsü Kazandırmak

Merhaba arkadaşlar. Uzunca merak ettiğim bir konuyu sizlerle sormak istedim. Aşağıdaki görselde olduğu gibi, bir küp şekline nasıl cam görüntüsünü kazandırabiliriz ? Bunun Photoshop ile illaki bir yapılış şekli vardır. Azıcık ucundan izah edebilecek biri varsa sevinirim. :) Teşekkürler.
  9. Adem GÖRDÜK

After Effects Anlık Ön İzleme Sorunu

Arkadaşlar sorunumu bir video ile dile getirdim. Panelde geçişlerde artık anlık ön izleme vermiyor, bu sıkıntı nasıl oldu o kadar araştırmama rağmen hala anlamış değilim. Buyrun birde siz bakın. ! 39943153 SORUN ÇÖZÜMÜ ; 40103533
  10. Adem GÖRDÜK

Alexa Logo Denemesi

Renkleri ve ışıkları tam tutturamadım ama, şimdilik idare eder gibi. Göz kararı yaptım.. Font olayını bende çalışmadan sonra fark ettim, şimdiden es geçebilirsiniz. :o bu arada 3 dk sürdü.
  11. Adem GÖRDÜK

Animasyon Hazırlarken Sorun

Merhaba arkadaşlar, izlediğim bir ders ile ufak bir animasyon yapmak istedim, fakat flash' da animasyonunu bir türlü yapamıyorum. İşlemlerimde sorun mu var ?
  12. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

Merhaba dostlar ; Bu gün yeni bir deneme çalışmasına başladım. Bir haber kanalının o sıra ekranda bulunan görsellerini yapmak istiyorum. Şimdilik basit bir şablon yaptım. Bunlara animasyonda vereceğim, lakin bundan önce sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bir haber kanalında örneğin biri ana...
  13. Adem GÖRDÜK

Kamera Çalışması

Merhaba dostlar. After effects' de kamera olayını keşf etmem ile, bazı dersler yardımıyla bu şekil bir animasyon hazırladım. Yaklaşık 2 saat sürdü. Çok fazla kısa oldu ama olsun :o 37369844
  14. Adem GÖRDÜK

AE' den Transparan videoyu Premiere atma

Merhaba arkadaşlar. Ben after effects' den yaptığım bir video transparan olarak çıkartıp nasıl premierede kullanabilirim. ? Örneğin ben şuanda bir videoyu after efects' ten transparan aldım ama premierde transparan görükmüyor. ! Bu işi anlatabilirmisiniz ? Tamam arkadaşlar Olayı...
  15. Adem GÖRDÜK

Tools Panelinde Alt Menüler Açılmıyor

Arkadaşlar fareden sağ tuşu klikleyince yinede, tools panelinin alt menüleri hiçbir şekilde açılmıyor. Bunun sorunu nedir acaba ?
  16. Adem GÖRDÜK

Teknik Bilişim Logo Denemesi

Hayali bir kurumun hayali bir logo denemesi. :)
  17. Adem GÖRDÜK

Alt Yazı Jenerik Denemesi

Biraz basit oldu ama, hadi bakalım.:rolleyes: Bu arada yardımları için ; @Günay YUNUS' a teşekkürler.
  18. Adem GÖRDÜK

After Effects Light Sweep Efekti Sorunu

Merhaba dostlar yine bir sorunla karışınızdayım. Bu sefer derdimi video da anlattım, yardım eden olursa sevinirim. :confused:
  19. Adem GÖRDÜK

After Effects İle Video Renklendirme

Merhaba arkadaşlar. Ben after fx içine attığım bir videonun renk ayarlarını değiştirmek istiyorum. Örneğin biraz mavimsi, ya da istediğim herhangi bir rengin hakim olması için kontrast parlaklık ayarları gibi.Bunun için ne tür bir yol izlemeliyim ?
  20. Adem GÖRDÜK

İntro Denemem

Merhaba arkadaşlar. After Effects ile yeni tanıştım. Kendim bir müzisyenim. Hem deneme olsun hemde kendi intro projemi kendim yapabilirmiyim derken, Bazı dersler' i izleyerek ufak bir çalışma yaptım. Nacizane değerlendirme yaparsanız sevinirim. :) Teşekkürler.
Yukarı Alt