Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Botersan / Yeni İmaj Çalışması

Şık bir çalışma Sedat Bey elinize sağlık.
  2. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

Beğenmenize sevindim Figen Hanım Teşekkür ederim zamanla bu tür çalışmalar da çıkar inşaallah.
  3. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

Teşekkür ederim :)
  4. Kerim ÖKSÜZ

WD Harddisk

harika görünüyor ;)
  5. Kerim ÖKSÜZ

SCREAM afiş çalışması

İlk olması hasebiyle vardır elbet kusurlarımız yorumlarsanız sevinirim efendim :) Kullanılan görsel :
  6. Kerim ÖKSÜZ

Reklam ajansı için logo

daha güzel işlenebilir... Renk ve font değişebilir... Bir reklam ajansı için uygun olmayan bir çalışma..
  7. Kerim ÖKSÜZ

İlk Logo Çalışmam .||

yok canım logo logo :)
  8. Kerim ÖKSÜZ

İlk Logo Çalışmam .||

logo :)
  9. Kerim ÖKSÜZ

Kurumsal kimlik sunum denemesi

teşekkür ederim Günel hanım İnceledim ;)
  10. Kerim ÖKSÜZ

bilgisayarcı web arayüzü taslağı

Güzel duruyor ama var bir eksiklik gibi sanki. :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

Karakter İllüstrasyonu

Tabiki hayır, çok güzel gürünüyorlar fakat gölgelendirme ve gerçekçilik üzerine eklemeler de yapmalısın. İlki ikincisine nazaran bu konuda daha başarılı... Emeğine sağlık.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Kurumsal kimlik sunum denemesi

Uygun bir zamanda ders olarak da eklerim
  13. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler.org Nokia OVİ Store uygulaması (KURULUM RESİMLİ ANLATIM)

Merhabalar Sitemize mobil olarak erişebilmek için Nokia'nın içerik deposu OVİ Store'de yer alan bir uygulama yaptık. Uygulamadan, telefonunda nokia Ovi Store (mağaza) uygulaması yüklü olan her üyemiz faydalanabilir. Uygulamanın kurulum aşamalarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Saygılar...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Hayırlı Bayramlar

Bayramınız kutlu olsun.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Yaşaroğlu İnşaat (Katalog)

Olmuş bu Sedat Bey :)
  16. Kerim ÖKSÜZ

Yeni Tasarladığım Web Site Arayüzü

sadece web için değil genel hastalığımız bu koyu ve büyük yazmayı sevmek maksat yazılanı okutmak ya hani
  17. Kerim ÖKSÜZ

After Effects Yazı Projeleri

3d ye Bende bulaştım ama bırakamadim şimdi mutluyuz :)
  18. Kerim ÖKSÜZ

idea sanat merkezi

Logo ve kurumsal duruşunun çok iyi olduğunu düşünüyorum güzel işlemişsiniz fakat müşteriye yapacağınız sunum da bir o kadar önemli bence. Sunumunuz özensiz, harika bir işi satamayacak kadar vasat.
  19. Kerim ÖKSÜZ

After Effects Yazı Projeleri

@Hasan Güner Heves edip bir ara kurcalamıştım ama bizim işimizin durağan olanla, hareket etmeyen işlerle olduğunu anlayıp bıraktım :)
  20. Kerim ÖKSÜZ

Grafik eğitiminde matematik var mıdır?

Ben kendimden anlatayım durumu :) matematikten nefret ederim sözel bölümü öğrencisiyim ve grafik tasarım işinde matematiğe çok fazla ihtiyacım olmadı bu güne kadar. Tabi kendinizi geliştirip, profesyonel olursanız, büyük işler yaparsanız, kurum kimliği kılavuzu hazırlamaya kalksanız misal...
Yukarı Alt