Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Grafikerin Dil Bilgisi

Bu ve buna benzer konularda en ayrıntılı bilgi kaynağı TDK resmi web sitesidir, içerik olarak; 1 SUNUŞ 2 Simgeler 3 Ayrı Yazılan Birleşik Kelimeler 4 Pekiştirmeli Sözlerin Yazılışı 5 Ek Fiilinin Yazılışı 6 Mastarlara Gelen Eklerin Yazılışı 7 Fiil Çekimi ile İlgili...
  2. Murat Vardar

Mutlu yıllar...

Yeni yılın; Sağlık, Mutluluk, Başarı ve Bol Kazanç Getirmesi Dileklerimizle... .
  3. Murat Vardar

...nerede o eski yılbaşılar…

Teşekkürler sevgili Şener... seninde bildiğin gibi; böyleydi eskiden Yılbaşılarımız...
  4. Murat Vardar

Aramızda çok yaş farkı olmadığını düşünmeden alamıyorum kendi mi... Acaba neden?
  5. Murat Vardar

...Nerede o eski yılbaşılar… her yeni yıla girişte, ilginç bir paradoks vardır aslında ; Bir daha asla geri gelmeyecek ve ömrümüzden eksilen günlere üzülmek yerine, yeşeren taze umutlarımızla yeni bir heyecan duyduğumuz, sanki bir gün sonra, dünya yeniden kurulacakmış ve her şey bambaşka...
  6. Murat Vardar

Themeforest tema ..

bahsettiğiniz kullanım iki aşamadan oluşmakta, örneğin X platformda satışa çıkmış, bir theme 10$ - 15$ arası bir fiyatla kullanım hakkını alırsınız ki; (internette bir çok yerden satışının yapıldığını biliyorsunuz yada görebilirsiniz) Lisans olayında ise siz yayın hakkını satın almış olursunuz...
  7. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Benden de tüm forum ailesine, tünaydın... Çalışmalarınızda kolaylıklar dileklerimle.
  8. Murat Vardar

Sayfalı broşür çalışması

Klasik Mehmet ÖZDEMİR çalışması...
  9. Murat Vardar

Corel draw x6 > el ilanı çalışması

Çalışmalarınızı foruma yüklemeden önce müşterilerinize ait iletişim bilgileri vb. vs. kısımlara, maskeleme yada bu bölümlere blur verirseniz forum kurallarına uygun olacaktır, iyi forumlar.
  10. Murat Vardar

Merhaba grafikerler

iyi forumlar dileklerimle, aramıza hoş geldiniz....
  11. Murat Vardar

Yenilenen işletim sistemi ve forum yapılanması

Yeni işletim sistemimizi ve forum yapılanmasını nasıl buldunuz?
  12. Murat Vardar

Yenilenen işletim sistemi ve forum yapılanması

Değerli Üyelerimiz, Sizlere en iyi hizmeti verebilme hedefimizin bir parçası olarak; sunmakta olduğumuz hizmetin kalitesini sizin değerlendirmenizi, çalışmalarımızı, istek, öneri ve beklentileriniz doğrultusunda, yapılanmamıza yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Bu bağlamda ayıracağınız zaman ve...
  13. Murat Vardar

Bu işleri bırakıp bakkal mı açsam diyorum bazen...

Hedef, Türkiye'nin doğal yaşamını korumak için, ...şeklinde küçük bir düzeltme ile, seyredilesi keyifli bir çalışma, iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Şener CANÖZ varsa işin içinde, mevcut tasarım hayat bulur bence... emeğiniz sağlık, beğendim.
  15. Murat Vardar

BURSA / Acil Grafiker Aranıyor...

@ajanshelezon işveren ilanlarını kariyer bölümünde yayınlıyoruz, bu nedenle ilanınızı güncelleyemiyorsunuz, iyi forumlar.
  16. Murat Vardar

Demi Çizimi / Karşılaştırma

Çok başarılı buldum, diğer çalışmalarınızı da merakla bekliyorum, eski yada yeni fark etmez, iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

İş Arıyorum İST/Avrupa

ilanınız aktif edildi.
  18. Murat Vardar

Kargo & Taşıma Konulu Zengin İçerikli HQ Görseller...

@ommere42 @Kemal Aksekioğlu Link sorunu giderildi, ilk mesaja güncel link bağlantısı eklenmiştir, iyi kullanımlar.
  19. Murat Vardar

BURSA / Acil Grafiker Aranıyor...

ilanınız aktif edildi.
Yukarı Alt