Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Yeni Realistik Karikatür Çalışmalarıyla Geri Döndük... :)

diğer çalışmalarınız gibi, oldukça başarılı, keyifle inceledim.
  2. Murat Vardar

Corel Draw 12 windows 8 uyumluluk sorunu?

@Baris SUNTER Win8 işletim sisteminde, X6 versiyon çok uyumlu bir şekilde çalışmakta, biran önce X6 versiyona geçmenizi öneririm,
  3. Murat Vardar

Cinema 4D türkçe eğitim videoları

@faithcure Faydalı bir paylaşım.
  4. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Benden de bir; Günaydın...
  5. Murat Vardar

Fiyat Listesi Çalışma Freelancer

ilanınız aktif edildi.
  6. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Kemal Aksekioğlu @Şener CANÖZ @Atilla Öztürk Sizlere de günaydınlar olsun, en iyi tasarımların sizlerden çıkacağı bir gün olması dileğiyle... iyi forumlar.
  7. Murat Vardar

siz hangisini kullanıyorsunuz?

Google Chrome açık ara farkla önde gidiyor, bakalım ne olacak?
  8. Murat Vardar

Coca Cola’dan Devrim Niteliğinde Bir Yenilik...

@Bulut Mashar @Hümeyra Can Coca-Cola Hakkında Kısaca Bilgi: 8 Mayıs 1886’da Eczacı Dr. John S.Pemberton, Georgia Atlanta’da üç ayaklı pirinç bir çaydanlıkta lezzetli ve serinletici bir şurup yaptı. Karbonatlı su ile karıştırdığı şurubu dostlarına ikram etti. Bu yeni şurup öylesine...
  9. Murat Vardar

Mesh Fill aracının kullanımı ve 2 boyutlu objelere, 3 boyut görünümü kazandırma.

Bu video dersimizde; CorelDRAW'da Mesh Fill aracının kullanımını, hazırladığımız 2 boyutlu objelere, 3 boyut görünüm kazandırmayı öğreneceğiz, faydalı olması dileğiyle...
  10. Murat Vardar

Coca Cola’dan Devrim Niteliğinde Bir Yenilik...

@Bulut Mashar Bunu anlayamadım? Ana rengine döndü, derken; bunu bize açıklar mısınız.
  11. Murat Vardar

siz hangisini kullanıyorsunuz?

Yoksa sizin oraya internet bağlantısı daha gelmedi mi? :)
  12. Murat Vardar

Karakalem insan figürü çizmeye, nereden başlanır? / Video Ders

@Kemal Aksekioğlu @Şener CANÖZ Rica Ederim, Faydalı Olması Dileğiyle, İyi Forumlar...
  13. Murat Vardar

Et Resimleri Yüksek Çözünürlükte-HQ

@crall74 Rica Ederim, Keyifle Kullanın, Faydalı Olması Dileğiyle, İyi Forumlar...
  14. Murat Vardar

psd afiş sunum şablonu

@bladewm @qumuq Adı geçen link sağlam çalışıyor, modemi resetleyip tekrar deneyin.
  15. Murat Vardar

karakalem renkli göz

tebrikler, oldukça başarılı.
  16. Murat Vardar

Yeni tabletim HA61S ile Paint'te ilk denemem.

ilk çalışmaya göre oldukça iyi, zamanla ilerletirsiniz, daha iyi çalışmalarınızı görmek ümidiyle, iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

Vektör Çerçeve İstediği

@mercury o zaman buraya da yükleyin ki, sizden sonra ihtiyacı olanlara bir faydamız olsun, değil mi? iyi forumlar...
  18. Murat Vardar

Karakalem insan figürü çizmeye, nereden başlanır? / Video Ders

@Özgül Seninde çok iyi bildiğin gibi, eğitim setleri vb. paylaşımlarda öncü olduğumuzdan kaynaklı
Yukarı Alt