Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Dök İçini Rahatla !

Bir bakıma içinizde kalanları hönkürebileceğiniz yada, sakin sakin anlatabileceğiniz bir bölüm... Tabii ki Forum Kural ve Kaideleri çerçevesinde... Her zaman yapıldığında tedavi gücü kanıtlanan bir şey var; İçini Dökmek.... Psikolojik Rahatlama için içinizi dökün, İnsanlarla konuşmak, yakın...
  2. Murat Vardar

Komik Video--Çöp Adamın Mücadelesi

keyifle izledim, teşekkürler paylaşım için.
  3. Murat Vardar

Selamlar Forumora.tk İçin Logo istek

@dejavu42 @dejavu42 Forum Kuralları; 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen...
  4. Murat Vardar

ürün katalog çalışması

bir klasik Mehmet Özdemir çalışması... söylenecek söz yok.
  5. Murat Vardar

Enstalasyon - Yerleştirme Sanatı

paylaşımınıza sağlık, çok beğendim keyifle de okudum.
  6. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@hastec hastec olan üye isminiz isteğiniz üzere Muhammed DEMİRTAŞ olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar.
  7. Murat Vardar

Profesyonel, Tecrübeli Grafik Tasarımcı

ilanınız aktif edildi.
  8. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Özgül @Şener CANÖZ @Özgül Sürdürebilinir form hizmetleri için reklamlara da ihtiyaç var sizlerinde bildiği üzere, fakat şöyle bir özerklikte getirilebilir, daha öncesinde misafir kullanıcılar için sponsorlu bağlantılar görünür halde idi, alınan kararlar neticesinde kayıtlı üyeler tarafından...
  9. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Alın benden de kocaman bir " Günaydın " <strong>
  10. Murat Vardar

Kitap Kapağı - Sürgün Duygular

https://www.grafikerler.org/kapak-amp-dergi-amp-brosur-amp-monu/31325-kitap-kapagi-tasarimi-nasil-yapilir-nelere-dikkat-edilmelidir.html https://www.grafikerler.org/kapak-amp-dergi-amp-brosur-amp-monu/31324-kitap-kapak-tasarimi-nasil-hazirlanir-puf-noktalari-ve-ornekler.html konularını...
  11. Murat Vardar

Deneme Çalışmalarım

kırık cam çalışması size mi ait?
  12. Murat Vardar

Freelance Dergi Yapıyorum

ilanınız aktif edildi
  13. Murat Vardar

kurstan yeni menzun oldum yardımcı ve stajer grafik

ilanınız aktif edildi.
  14. Murat Vardar

Grafik - Ankara

ilanınız aktif edildi. size ulaşmak isteyenler için iletişim bilgilerinizi de vermelsiniz
  15. Murat Vardar

Fish Bones Artwork

hoş bir çalışma, daha farklı çalışmalarınızı da görmek dileğiyle...
  16. Murat Vardar

kartvizit tasarımlarım

elinize, emeğinize sağlık Mehmet Özdemir.
  17. Murat Vardar

Yenilenen iOS İşletim Sistemi Hakkında Düşünceleriniz?

her bir yenilik, farklı ufuklara yelken açmaktır, teşekkürler bilgi paylaşımı için...
  18. Murat Vardar

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

@Özgül BURADAN indirebilirsiniz
  19. Murat Vardar

aciiiil. versiyon değiştirememe :(

@ZxxxE @b3krkdk #fatihpoyraz aceleyle çıktı herhalde? onun adına; cevap veren yardımda bulunan üyelerimize ben teşekkür ediyorum, iyi forumlar...
Yukarı Alt