Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Yeni Dergi Kapağı Denemem

Sadece bana değil diğer arkadaşlarımıza da sormalısın :) Evet bir öncekine kıyasla daha iyi ama daha çok incelemen lazım.. Bol bol örnekler yap bizlerle paylaş zamanla geliştiğini göreceksin... O araba resminin üzerine verdiğin gri gradient'e gerek var mı .. Bence o araba olan arka planı o...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aaa aaa Hümeyra anlatma kız herkeslere :D Mutfağımıza kuş girmiş birde pislemiş :D Aaaa aaaa diye diye bir kaldım bir saattir :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Yoo sıkılmadım asla da sıkılmam, sadece gerçekten istediği tek şey şu an onun ve olsun istedim :)
  4. Aslı SAYILIR

Font istek

S harfi üzerinde az oynamak gerekecek ama :) skodanın diğer verileri için de ... http://www.skoda-sidl.com/index.php?id=5&tx_damcategories_pi1[cat]=2408 Logosu vs.. var bu adreste..
  5. Aslı SAYILIR

Font istek

Skodanın fontunun ismi skoda pro ... Buyur canım Tıkla indir
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın Murat bey.. Güzel temennileriniz sizi de bulsun.. Günaydın Mustafa...Günün güzel geçsin, aradığın işi bugün bulasın inş...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın Şener
  8. Aslı SAYILIR

Fikret Kızılok

Aklınıza ve elinize sağlık...
  9. Aslı SAYILIR

Madam Numy - Boş zaman illustrasyon çalışması

Tabiki olacak kendini vermeye bağlı biraz toplasan 40 dakikalik bir çalışma ile ancak bu kadar :) malum boş zaman..
  10. Aslı SAYILIR

@mustafacenik sağolasın Mustafa
  11. Aslı SAYILIR

Öylesine bir boş zaman illustrasyon çalışması.. Evde bazen böyle çalışmalar yapmak keyif verici oluyor...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

iyi tamam da malum mu olacak bana kız kardeşinin avrupada olduğu :) Neyse ne ... Sen akışına bırak bakalım bıraz ...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

bir kere sen avrupa yakası değil anadolu yakasındasın ... Daha hala karıştırıyor musun? Hemde ne var canım az otur alla alla bak ben hala bakmıyorum ilan... :confused::confused: Hadi sen evet haklısın çalışmalısın ama madem öyle bu kadar sıkma kendini, akışına bırak bak ne güzel işler gelecek...
  14. Aslı SAYILIR

Dergi Kapağı Çalışmam

Evet eğitim şart ! Ayrıca gözünü de eğitmelisin.. Bol bol örnek incelemek, yapılmış çalışmalara alıcı gözü ile bakmak, arada bir sergi, tiyatro vs şart :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

O ne moralim ağrıyor.. Nedenmiş alla alla .. Duymayayım bir daha ...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

olsun bugün fark da yaptım.. gittim saçlarımı küt kestirdim :D bonus oldum iyicene :D
  17. Aslı SAYILIR

Dergi Kapağı Çalışmam

Hasancım yenisin takip ediyorum mesajlarını ... Fakat bu dergi kapağı dediğin çalışmayı neye göre değerlendirmemizi istiyorsun :) Tüm çizim yeteneklerini efektleri vs karman çorman karıştırmış ortaya uçuk kaçık değil darmadağınık bir çalışma yapmışsın.. Unutma sadelik herzaman önemlidir...
  18. Aslı SAYILIR

Bir el ilanının öncesi ve sonrası :)

Ellerine sağlık canım :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Fark yaptim unutkan arkadaşım :))
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar...Keyifli bir gün olması dileklerimle..
Yukarı Alt