Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Herkese Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle.. Aradığınızdan fazlasını bulacağınız bir adrestesiniz.. Hayırlı olsun diyelim :) Çizimlerinize gelinde 2 günlük bir ai kullanımına göre gayet iyiler.. Keyifli forumlar..
  2. Aslı SAYILIR

Videolu Illustrator Dersleri Seti

Paylaşımınıza sağlık... Keyifli forumlar..
  3. Aslı SAYILIR

Fuar Çalışmaları

Emeğinize sağlık, güzel.. Sektöre ve amacına uygun..
  4. Aslı SAYILIR

Madam Numy - Boş zaman illustrasyon çalışması

Teşekkürler Soner bey Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

lütfen acil yardım

Faydalı olabildiyse ne mutlu..Rica ederim Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  6. Aslı SAYILIR

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

ŞNRCNZ :) nice nice binlerini okumak dileği ile... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  7. Aslı SAYILIR

Madam Numy - Boş zaman illustrasyon çalışması

Illustrator ile serbest çizim yapıyorum... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

Hayırlısı olsun bizi de bilgilendirirsiniz artık Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  9. Aslı SAYILIR

Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

Bu gibi durumlarda ben müşteriden istiyorum seçim yapmasını..Ama kullanış açısından bakarsak bence ikinci iyi gibi...Bu aciliyet durumu için fikrim.. Üzerinde calisilip baska alternatiflerde cikabilir.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  10. Aslı SAYILIR

Sci Fi Arac

Başarılı uygulama olmuş emeğinize sağlık ..
  11. Aslı SAYILIR

Web Arayüz Tasarımlarım

Emeğinize sağlık..
  12. Aslı SAYILIR

1,000 TL Ödüllü “Sosyal” Logotype ve Amblem Tasarımı Yarışması

'ESERLERIN TESLIMI' 1. Maddede verilen linki tıkladığınızda açılan başlık altina yeni konu acarak yarisma icin hazirladiginiz çalısmanizi ekleyebilirsiniz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  13. Aslı SAYILIR

Güneş efekti hakkında

Daha açıklayıcıdan kasıt action kullanımı ile ilgili bilgi mi istiyorsunuz !!
  14. Aslı SAYILIR

1,000 TL Ödüllü “Sosyal” Logotype ve Amblem Tasarımı Yarışması

Yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim..
  15. Aslı SAYILIR

Dernek Kartvizit Çalışması

Güzel, amacına uygun..Emegine saglik Tayfun kardeş Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

Dentaydın katalog kapak çalışması

Emeğine sağlık.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  17. Aslı SAYILIR

Güneş efekti hakkında

Bu tarz efektleri hazır actionlar ile kolaylıkla verebilirsiniz.. bu sitede arama kısmına photoshop actions yazarsaniz benzer efektlerde hazır actionlari gorebilirsiniz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Oyy yerim yerim... Bir günaydın da benden efenim... Gününüz keyifle geçsin... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Yukarı Alt