Arama sonuçları

1. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Bu güzel iyi dilek ve temenniler için, bize de teşekkür etmek düşüyor, Günaydın...
  2. Murat Vardar

Sevginin gerçek değerini...

Mutluluk, Üzüntü, Sabır, Öfke, Korku, Kibir, Bilgelik, Sevgi Bir zamanlar, bütün duygular bir adada yaşarmış. Mutluluk, Üzüntü, Sabır, Öfke, Korku, Kibir, Bilgelik, Sevgi... Her türlü duygu bu adada olduğu için bu adaya 'Duygu Adası' deniliyormuş. Ada sakini duygular, günün birinde, tesbit...
  3. Murat Vardar

Balon...

Küçük çocuk, baloncuyu büyülenmiş gibi takip ederken, şaşkınlığını gizleyemiyordu. Onu hayrete düşüren şey, “Bizim eve bile sığmaz” dediği o güzelim balonların adamı nasıl havaya kaldırmadığı idi. Baloncu dinlenmek için durakladığında o da duruyor ve sonra yine takibe koyuluyordu. Bir ara...
  4. Murat Vardar

Mutluluğu hissedebilmek...

İki zeki genç, küçük bir dereciğin üstündeki köprüde durmuş, altlarındaki suyu seyrediyorlarmış. Bir tanesi: ”Bak,” demiş ” Şu alttaki minicik balığı görüyor musun? Ne kadar da mutlu!” Diğeri: ”Sen bir balık değilsin ki ,bir balığın mutlu olup olmadığını nasıl anlayabilirsin?” diye itiraz...
  5. Murat Vardar

yardım edin :(

@mutti159 @mutti159 FORUM KURALLARI; 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen...
  6. Murat Vardar

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

@mosesun05 CorelDRAW Graphic Suite üzerinde gelen; Bitstream Font Navigator uzun süreden beri CorelDRAW versiyonları için kesin çözüm olmaktadır, Faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  7. Murat Vardar

Grafikerin Dil Bilgisi

Teşekkürler Özgül, kalemine yüreğine sağlık! grafiker için hayati bir konuyu ele almışsın. Bu anlattıkların yaşam süresince iletişimin olmazsa olmazı. umarım devamı gelir... Çünkü bende bu konuda anlatılmaya çalışılan yanlışlardan aşırı derecede rahatsızım, hatta bir çok mesajda gördüğüm yazım...
  8. Murat Vardar

Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

Daha önce de belirtmiştim; "sözün bittiği an" paylaşım için teşekkürler Şener.
  9. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Üzerime alındım, (nere de iyi dilek ve temenni görsem) iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler, bu vesile ile tüm foruma benden de günaydınlar, başarılar, en iyi tasarımların sizlerden çıkması dileğiyle, kolay gelsin. iyi forumlar.
  10. Murat Vardar

JQuery Slider Resim Galerisi Örneği

Katkılarınız ve paylaşımınız için, teşekkürler.
  11. Murat Vardar

"sıfır kireç" ambalaj çalışması

@Sinan KAYA en iyi tasarımların sizden çıkması dileğimle, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Hamburger, Tost, Kahvaltı, Patates, Cheeseburger vb. Görseller

@bilalergen Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  13. Murat Vardar

vektörel semazen, semazenler EPS

@sezar420 @Mustafa Kamil @nailbol @general72 Faydalı olması dileğiyle... iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

Yaşim 17 ve 5 proğram biliyorum kendimi tm geliştirmek istiyorum

@bestoff02 Açayım elbette; en basitinden @bestoff02 Bence "Dil Bilgisi" "biraz daha" ; şeklinde yazmak için çok fazla programsal alt yapıya ve tasarım bilgisine sahip olmanıza gerek yok, lütfen yanlış anlamayın, maksadım sizi yermek değil ! Aksine önemsemediğiniz ve boş verdiğiniz ama...
  15. Murat Vardar

Bunda da bir hayır var...

Bir zamanlar Afrika’daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister...
  16. Murat Vardar

kısmı lak

@yılmazmakbule Hazırladığınız çalışmadan bir kopya alıyorsunuz, lak olmasını istediğiniz yerleri siyah olarak belirleyin, lak olmasını istemediğiniz yerleri siliyorsunuz, bu şekilde kaydedip gönderiyorsunuz basit anlatımı bu, iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

Acr moda logo çalışmam

Tesadüf ötesi, muhakkak çalışma sahibinin bir açıklaması olacaktır diye düşünüyorum.
  18. Murat Vardar

Bu Fontu Arıyorum. Yardımcı Olur Musunuz.

@ilkemm gerekli düzenleme yapılıyor, Link güncellenecek ilgili konuyu takibinize alın
  19. Murat Vardar

Bu Fontu Arıyorum. Yardımcı Olur Musunuz.

@ilkemm BURADA Kİ konuda daha önce paylaşmıştık, aradığınızdan fazlasını bulacaksınız, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
Yukarı Alt