Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Photoshop CC Round Rectangle Özellikleri

@Aslı SAYILIR Teşekkürler ilgi ve yorum için.
  2. Murat Vardar

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

@grafiker Öncelikle foruma hoş geldiniz, paylaşımdaki Caps 'ı inceledim, evet dediğiniz gibi eşsiz daha önce paylaşılmayan bir set, Forum Kuralları nezdinde burada paylaşımlarınızı sunabilirsiniz, kalıcı olmanız dileğiyle, iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

Objeleri istenilen değerler doğrultusunda kopyalama ve konumlandırma özellikleri

Bu dersimizde, Objeleri istenilen değerler doğrultusunda kopyalama ve konumlandırma özelliklerini öğreneceksiniz,
  4. Murat Vardar

Photoshop CC Örnek Yükseltme Özelliği

Bu videoda, Adobe Photoshop CC yeniliklerinden, Intelligent Upsampling / Örnek Yükseltme Özelliklerini öğreneceksiniz.
  5. Murat Vardar

ileri sekmesi nasıl eklenir

@kerimmerdogan imgur.com ile foruma görsel ekleme (resimli anlatım) Konulara resim yüklemek (Imageshack) Lütfen verdiğim linklerden gerekli yönergeleri takip ederek yükleme işlemini gerçekleştiriniz,
  6. Murat Vardar

logo tasarım çalışmam

@cem1987_ imgur.com ile foruma görsel ekleme (resimli anlatım) Konulara resim yüklemek (Imageshack) Lütfen verdiğim linklerden gerekli yönergeleri takip ederek yükleme işlemini gerçekleştiriniz,
  7. Murat Vardar

Serbest Çizim Aracının Kullanımı

Bu dersimizde CorelDRAW 'da Serbest Çizim Aracının Kullanımını anlatacağız,
  8. Murat Vardar

Kurşun Kalem

Teşekkürler Özgül, Hayata dair bir ders almamıza vesile olduğun için.
  9. Murat Vardar

iç oda görsellerine ihtiyacım var

@mdemir Arama motoruna Interiors collection Interiors rooms diye yazarak arayın, hayal ettiğinizden fazlası sınırsız sonuç elde edebilirsiniz. boyut seçeneğini yüksek olarak belirlemeyi unutmayın, iyi forumlar.
  10. Murat Vardar

Balon...

@Hümeyra Can -------------------------- “Olsun”, diye mırıldandı. “Olsun.” Ağacın üzerinde kalsa da, bir balonum var ya artık... ne büyük bir tevazu ve onurlu bir düşünce...
  11. Murat Vardar

avea'nın yeni logosu Vektörel...

@Hümeyra Can Yönetim kurulunun (gerçek manada) geçerli sebebi vardır, şahsi fikrim, kitle karşısında yeniden tazelenmek ihtiyacından olabileceğini düşünüyorum, fakat bununda maliyeti çok çok ciddi bir bütçe gerektiriyor. Rica ederim. @Mustafa Kamil Rica ederim,faydalı olması dileğiyle...
  12. Murat Vardar

Yurdum insanının pratik çözümü...

Daha da ne söylenebilir ki?
  13. Murat Vardar

Atatürk İmzalar...

Tüm mesajlardaki Linklerin hepsi aktif edildi, Çalışmama durumunda BURADAN indirebilirsiniz. iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

ufak bir yardım.

@mdemir @mdemir Normal şartlar altında forum üyelerinin bir çoğu size bu konuda seve seve yardımcı olurlar, sanırsam ya yoğunluktan yada konuyu gözden kaçırdılar ki sorun çözülmemiş, eğer yarına kadar çözülmezse ben bizzat kendim bunu gerçekleştiririm,
  15. Murat Vardar

avea'nın yeni logosu Vektörel...

Ai. Cdr. Pdf formatlarında Buradan İndirebilirsiniz Faydalı Olması Dileğiyle. .
  16. Murat Vardar

avea'nın yeni mottosu...

AVEA, yeni sloganı "Hayat Değişir Avea'yla" yı anlatan logoyu kullanmaya başladı. Yeniliğin, Avea'nın değişen yapısının doğal bir sonucu olduğunu belirten; Avea Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, "Logomozu destekleyen yeni sembol ve mottomuz, Avea'nın heyecanlı, umut dolu, rekabete karşı...
  17. Murat Vardar

Coreldraw Sayfa Açma, Temel Özellikler

Faydalı Olması Dileğiyle...
  18. Murat Vardar

Photoshop CC Round Rectangle Özellikleri

Bu dersimizde Photoshop CC yeniliklerinden round rectangle özelliklerini inceleyebilirsiniz. Faydalı Olması Dileğiyle...
  19. Murat Vardar

Sevginin gerçek değerini...

@Aslı SAYILIR @Özgül Rica ederim, Size ve diğer okuyanlara/okuyacak olanlara "faydalı olması dileğiyle". iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

Font istek

@mozuberk Eklediğiniz görseli inceledim; bir font yapısına sahip değil. şöyle ki; R U S G A N T objeleri, (obje diyorum çünkü, harf, font, yazı değil) harf olsa eşit ağırlık ölçülerinden yoksun olmazdı, bu nedenle size tavsiyem aramak yerine pekala 5 dk. da çizebilirsiniz, iyi forumlar.
Yukarı Alt