Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Drawing Facial Features / Yüz Detay Özelliklerinin Çizimi / Video Ders

@astan_42 bence kodu copy/paste ile deneyin, ben kontrol ettim bizzat sorun yok, lütfen tekrar denermisiniz, iyi forumlar.
  2. Murat Vardar

Karakalem insan figürü çizmeye, nereden başlanır? / Video Ders

İnsan figürü çizimine başladığımız dersimizde bacakların oluşumu, çizerken nelere dikkat etmeliyiz olmazsa olmaz kural ve kaideleri bu video dersi izleyerek pekiştirebilirsiniz.
  3. Murat Vardar

Karakalem insan figürü çizmeye, nereden başlanır? / Video Ders

Grafikerler.org Eğitim Setleri kapsamında bir yeni set daha yayınlıyoruz; Kara Kalem Eğitim Seti-1 Bu Eğitim Setimizde Kara kalemle insan figürü çizmeye, nereden başlanır? bunu öğreneceğiz. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi Kapsamında...
  4. Murat Vardar

Drawing Facial Features / Yüz Detay Özelliklerinin Çizimi / Video Ders

@reca21 @nedenim @doktor34 partlar ve şifre için gerekli düzenleme yapıldı, kontrol edildi tarafımdan sorunsuz indirebilirsiniz, iyi forumlar.
  5. Murat Vardar

Türkiye siyasi haritasi

@adta45 > Buradan İndirebilirsiniz < faydalı olması dileğiyle...
  6. Murat Vardar

Bursa fotofest ulusal fotoğraf yarışması

3.ULUSLARARASI BURSA FOTOĞRAF FESTİVALİ “HAYATIN RENKLERİ” ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 3. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali kapsamında düzenlenen bu yarışma, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarına açıktır. Bu yarışma ile tüm katılımcıların festival programına...
  7. Murat Vardar

Otel Site Arayüz Çalışmam

gelişime açık, amacına uygun, başarılı bir çalışma...
  8. Murat Vardar

İllustratör Sağ tık sorunu

@sftkgz çok güzel... nasıl hallettiğinizi açıklamalı olarak burada belirtin ki; sizden sonra aynı konudan şikayetçi olan bir üyemiz için kolaylık olsun, değil mi?
  9. Murat Vardar

Uludağ Doğal Maden Suyu Etiket Tasarım Yarışması

Yarışmanın birincisi İstanbul'dan Bora Mesut Palas, ikincisi Erzurum'dan Ömer Faruk Güven olurken, üçüncülüğü İstanbul'dan Busayr İlhan ve Aslıhan Tatlıgil paylaştı. Dereceye giren tasarımların bulunduğu ürünler önümüzdeki günlerde Uludağ Doğal Maden Suyu'nun sınırlı sayıda üretimi yapılacak...
  10. Murat Vardar

CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil !

@fivefe Bu bahsettiğiniz; "alternatif tasarım fikirlerini" CorelDRAW da kullanılan DrawStone eklentisiyle nasıl ilişkilendirdiniz? sorabilir miyim acaba...
  11. Murat Vardar

CorelDRAW Versiyonlarında Dosyaların Geç Açılması Sorunu ve Çözümleri ?

Çökmeyen, Göçmeyen vede Kasmayan Bir Corel ‘le " Keyifli Tasarımlar " Herkese....
  12. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Ramazan + Bayramdan sonra canlanır burası diye ümit ediyorum, biraz sessiz kalmaya da ihtiyacı var bu bölümün...
  13. Murat Vardar

Grafikerler.org olarak " Kadir Geceniz Kutlu Olsun "

@kemal_mert07 ilgi ve yorum için teşekkürler..
  14. Murat Vardar

Mezitli Belediyesi Logo Tasarım Yarışması

Üzülerek de olsa, son dönemlerin klasik bir sonucu oldu; yeterli katılımın olmaması, dereceye layık eserin bulunmaması...
  15. Murat Vardar

İnsan neyi dinliyorsa, onu işitir....

Farklı bir bakış açısıyla olabilir, teşekkürler Özgül; ilgi ve yorum için...
  16. Murat Vardar

Beylikdüzü engelliler derneği logo tasarım yarışması

Üzülerek de olsa, son dönemlerin klasik bir sonucu oldu; yeterli katılımın olmaması, dereceye layık eserin bulunmaması...
  17. Murat Vardar

Yeni ve Yeniden Web Arayüz Çalışması

amacına uygun, başarılı çalışmalar.
  18. Murat Vardar

Grafikerler.org olarak " Kadir Geceniz Kutlu Olsun "

" Kadir Geceniz Kutlu Olsun "
Yukarı Alt