Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafa Cam Görüntüsü Kazandırmak

@Hasan YILDIZ Valla meraklardayım beklemedeyim :) . Gözüm yolunu gözler hocam, İlgin için Sağol:o
  2. Adem GÖRDÜK

@Hasan YILDIZ Ooo hocam harikasın. :) O zaman bu olaya ufak bir dersle cinema 4d ile ayar çekebilirmisin, izleyip öğrenelim. Bende photoshop ile belki yapılabilinir düşüncesindeydim.
  3. Adem GÖRDÜK

Merhaba arkadaşlar. Uzunca merak ettiğim bir konuyu sizlerle sormak istedim. Aşağıdaki görselde olduğu gibi, bir küp şekline nasıl cam görüntüsünü kazandırabiliriz ? Bunun Photoshop ile illaki bir yapılış şekli vardır. Azıcık ucundan izah edebilecek biri varsa sevinirim. :) Teşekkürler.
  4. Adem GÖRDÜK

After Effects Anlık Ön İzleme Sorunu

@prinergy Çok çok teşekkür ederim hocam. Oldu sonunda. :) özelliğin adı Live update Kısa zamanda videosunu koyuyorum. Teşekkürler tekrardan bu arada.:o Edit... 40103533
  5. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Kimlik Çalışması - Çelik Kapı

@Kerim ÖKSÜZ İnci sözlük birşeyler çağrıştırıyordur umarım :D
  6. Adem GÖRDÜK

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

13706135 Gerçekten işiniz zormuş. Grafiker arkadaşlara, saygım bir kat daha arttı :o
  7. Adem GÖRDÜK

@Hasan YILDIZ Hocam aslında küçük gibi gözüken çok büyük bir sorun. Çünkü, yaptığım yüksek boyutlu çok layerli çalışmalarda her yapılan değişikliği görmek için render yapmak imkansız. Bu sürükleme yöntemiyle, yapılan değişiklikler ön render dahi alınmadan izlenebiliniyordu. Neyse bakalım yardım...
  8. Adem GÖRDÜK

@danisman Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Lakin aynı bilgisayarla uzun zamandır after effects kullanıyorum, olay ram yetersizliği vs değil. Ben o tür bir ön izlemeden bahs etmiyorum. Durun izah edeyim. Yukarıda gördüğünüz gibi, time line çubuğunu ilerletince frame frame ön izleme...
  9. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D ile Bardak Modelleme - Videolu Sesli Anlatım..

Benden böyle birşey çıktı. :) Elinize sağlık bu arada, anlatım güzel.
  10. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Kimlik Çalışması - Çelik Kapı

Çalışma harika. Ama bu arada PANPAN' ı görünce bi an güldüm :D
  11. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D ile 3 Boyutlu Yazı Oluşturma ( Video'lu Sesli Anlatım )

@Hasan YILDIZ Bu arada sizin cinema 4d 12 galiba. Benimki 11,5. Acaba bundan kaynaklı bir sıkıntı olabilirmi ? Bkz ;
  12. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D ile 3 Boyutlu Yazı Oluşturma ( Video'lu Sesli Anlatım )

Hocam verdiğiniz template' i açmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor ;
  13. Adem GÖRDÜK

Arkadaşlar sorunumu bir video ile dile getirdim. Panelde geçişlerde artık anlık ön izleme vermiyor, bu sıkıntı nasıl oldu o kadar araştırmama rağmen hala anlamış değilim. Buyrun birde siz bakın. ! 39943153 SORUN ÇÖZÜMÜ ; 40103533
  14. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D ile Abajur Modelleme - Videolu Anlatım

Yine emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. :) Bu arada benim sizden ufak bir ricam olacak konuyla ilgili. Cinema 4d de text ekledikten sonra, mesela o texte gradient vermek istiyoruz, birazcık ışık efekti vermek istiyoruz vs. Aynı photoshopda olduğu gibi normalde bizde katman...
  15. Adem GÖRDÜK

Photoshop & Cinema 4D Kullanarak 3D Logo Yapımı

@hyildiz11 Çalışmalarınızı merakla takip ediyor olacağım hocam. Teşekkürler. :)
  16. Adem GÖRDÜK

@Funda James Blunt You're beautiful :)
  17. Adem GÖRDÜK

Harika olmuş, eline emeğine sağlık. Bende bu Cinema 4d programını son zamanlarda çok fazla görüyorum. After effects içinde işe yarıyor. Lakin öğrenemem, çok karışık diyip kendimi avutuyorum hep. Keşke sesli olarakda anlatma imkanınız olsaydı işlemleri :) Yinede teşekkür ediyorum. Çok güzel bir...
  18. Adem GÖRDÜK

Animasyon Hazırlarken Sorun

Yanıt için çok çok teşekkürler. :o İşimi gördü.. Lakin bir arkadaşın dersini izleyerek yapmıştım bu çalışmayı, ama o motion tween yapıyor. BKZ ; http://www.omerbozalan.com/flash-web-site-yapimi-bolum-1.html
  19. Adem GÖRDÜK

Animasyon Hazırlarken Sorun

Bilen, Duyan, Gören, Hisseden, Kullanan yok mu yahu :D
Yukarı Alt