Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Öğrenci Yurdu Kurumsal Kimlik Çalışması

Çok güzel olmuş elinize sağlık. :) Ufak bir öneri gerekirse, bence kartvizitin altındaki mavi tonu değişmeniz. Oradaki sarı renge daha uyumlu bir renk seçin derim. Başarılar.
  2. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Afiş

Bu font kendimi bildim bileli var. Ne iğrenç bir fontdur yahu bu . :D Çarşıda pazarda her yerdeki tabelalarda bu font' u görüyorum. :) Bu arada çalışmanın arka planında biraz oynarsan ve fontu değişrsen birşeyler çıkabilir. Başarılar.
  3. Adem GÖRDÜK

After Effects İle Video Renklendirme

@Günay YUNUS Cevabınız için çok çok teşekkürler. :)
  4. Adem GÖRDÜK

Durun sorumun yanıtını biranda kendim buldum :D Effects kısmında channel mixer ile renk ayarlarını yapabilirsiniz. :) buyrun ;
  5. Adem GÖRDÜK

Merhaba arkadaşlar. Ben after fx içine attığım bir videonun renk ayarlarını değiştirmek istiyorum. Örneğin biraz mavimsi, ya da istediğim herhangi bir rengin hakim olması için kontrast parlaklık ayarları gibi.Bunun için ne tür bir yol izlemeliyim ?
  6. Adem GÖRDÜK

İntro Denemem

çok teşekkürler herkese. :)
  7. Adem GÖRDÜK

İntro Denemem

@htc_gny Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :) Başarılar. @Hakan Dağdeviren Hakan hocam sizden bu yorumu almak beni çok sevindirdi. Ki sizin resmi hayranınızım. :) Photoshop' u sizin dersleriniz sayenizde çözdüm diyebilirim. Hala bende duruyor, arada canım sıkıldıkça açıp açıp izliyorum o...
  8. Adem GÖRDÜK

İntro Denemem

Yorum ve ilginiz için teşekkür ederim. Evet bu işte baya baya bir acemiyim. :) 50 saniyelik bir video olarak da gözükse, ki siz çok daha iyi bilirsiniz yeni olduğumdan ötürü 2 günde günlük 3-4 saat çalışarak ancak hazırladım. Bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Bir kere daha grafikerlere...
  9. Adem GÖRDÜK

Bir LOGO'nun hikayesi

hahahh süper olmuş yahu .:D ciddi ciddi konuyu sonuna kadar okurken heyecanlandım, la acaba ne seçti firma en sonda diye... Hani şu sürekli değiştir diyen adama da kıl oldum içimden :D sonra proje hala sürmekte yazısına koptum yahu :D
  10. Adem GÖRDÜK

İntro Denemem

Merhaba arkadaşlar. After Effects ile yeni tanıştım. Kendim bir müzisyenim. Hem deneme olsun hemde kendi intro projemi kendim yapabilirmiyim derken, Bazı dersler' i izleyerek ufak bir çalışma yaptım. Nacizane değerlendirme yaparsanız sevinirim. :) Teşekkürler.
  11. Adem GÖRDÜK

After Effects İçin Shake Plugin ?

Merhaba dostlar. After effects içinde yaptığım bir çalışma için, bana shake plugin'i lazım. İnternette baya bi araştırdım ama bulamadım. Elinde olan var mıdır ?
  12. Adem GÖRDÜK

After Effects Hatası [AfterFx]

Teşekkürler. :) Evet dediğiniz gibi sorun Premiere' in sistemde yüklü olmamasıymış. :) Yükledim sorun düzeldi. :)
  13. Adem GÖRDÜK

Şuanda premiere indirmesi bitmek üzere. Bunu bu şekilde bi kurayım, eğer olmazsa bash ettiğiniz gibi tüm adobe sürümlerini kaldırıp master collection kuracağım. :) Lakin cs5 olmaz herhalde, çünkü After effects ve premiere programlarının cs5 sürümü sadece 64 bit işletim sistemi istiyor. Ben 32...
  14. Adem GÖRDÜK

@Günay YUNUS Yardımınız için çok teşekkür ederim. Hemen bir premiere cs4 edineceğim. Muhtemel sorun bundan kaynaklı olabilir. Save ettikten sonra yine render etmek istediğimde aynı hatayı veriyor. Ayrıca bencede klasik temaya dönme vakti geldi. :) Bende pek haz etmiyorum ikinci parti...
  15. Adem GÖRDÜK

Merhaba Dostlar. Her ne sebeptense, after effects ile bir render alacakken çıkış formatını seçtiğim anda, aşağıda gözüken hata beliriyor ve program kitleniyor. Ve bunun yanı sıra, bazende durduk yere kilitleniyor ve yine aynı bu hatayı veriyor. Bilgisayarımda bütün .dll taramalarını yaptım...
  16. Adem GÖRDÜK

Dünya üzerinde en çok kullanılan fontlar (700)

@hrn35 Çok teşekkürker. 700 tane fazlaymış ama. Ayıklamada zorluk çekiyor insan. Cs5 ile çalışırken, o kadar fontu bir anda açınca kasıyor makineyi. Onun için aslında en güzel 100 Font diye bir şey olsa hoş olurdur.
  17. Adem GÖRDÜK

brush arşivi toplu halde

Hotfile linki olaydı :D
Yukarı Alt