Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Alexa Logo Denemesi

Renkleri ve ışıkları tam tutturamadım ama, şimdilik idare eder gibi. Göz kararı yaptım.. Font olayını bende çalışmadan sonra fark ettim, şimdiden es geçebilirsiniz. :o bu arada 3 dk sürdü.
  2. Adem GÖRDÜK

Animasyon Hazırlarken Sorun

Merhaba arkadaşlar, izlediğim bir ders ile ufak bir animasyon yapmak istedim, fakat flash' da animasyonunu bir türlü yapamıyorum. İşlemlerimde sorun mu var ?
  3. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

animasyon eklendi. :
  4. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

Yeni resimler eklendi. :p
  5. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

@Hakan Dağdeviren Önerileriniz için çok çok teşekkürler Hakan bey. Bende renkler konusunda değişiklik yapmanın gerekliliğini düşünmüyor değildim. :) Renkleri deneyip, canlı ibaresinin yerini değiştirdikten sonra çalışmayı biraz şekillendirip bir örnek daha yerleştireceğim. :) Teşekkürler.:)
  6. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

Yok be :D onların şu third lower' ı baya dandik. Üstelik sarı renk hakim görsellerinde, hani bende öyle bişey yok :D
  7. Adem GÖRDÜK

Yönergeleriniz

Merhaba dostlar ; Bu gün yeni bir deneme çalışmasına başladım. Bir haber kanalının o sıra ekranda bulunan görsellerini yapmak istiyorum. Şimdilik basit bir şablon yaptım. Bunlara animasyonda vereceğim, lakin bundan önce sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bir haber kanalında örneğin biri ana...
  8. Adem GÖRDÜK

Kamera Çalışması

Merhaba dostlar. After effects' de kamera olayını keşf etmem ile, bazı dersler yardımıyla bu şekil bir animasyon hazırladım. Yaklaşık 2 saat sürdü. Çok fazla kısa oldu ama olsun :o 37369844
  9. Adem GÖRDÜK

AE' den Transparan videoyu Premiere atma

Merhaba arkadaşlar. Ben after effects' den yaptığım bir video transparan olarak çıkartıp nasıl premierede kullanabilirim. ? Örneğin ben şuanda bir videoyu after efects' ten transparan aldım ama premierde transparan görükmüyor. ! Bu işi anlatabilirmisiniz ? Tamam arkadaşlar Olayı...
  10. Adem GÖRDÜK

Tools Panelinde Alt Menüler Açılmıyor

@Günay YUNUS Neden böyle saçma birşey yapmışlar :D Normalde sağ klik yapınca açılması lazımdı. mesela photoshop öyle. :) Bu arada yardım için teşekkürler.
  11. Adem GÖRDÜK

Tools Panelinde Alt Menüler Açılmıyor

Arkadaşlar fareden sağ tuşu klikleyince yinede, tools panelinin alt menüleri hiçbir şekilde açılmıyor. Bunun sorunu nedir acaba ?
  12. Adem GÖRDÜK

Hayali bir Çalışma

Tamam şimdi görebildim. Resim boyutu 2 mb. Geç yüklenmiş. :)
  13. Adem GÖRDÜK

Hayali bir Çalışma

ben resim göremiyorum, acaba bende mi bir sorun var ?
  14. Adem GÖRDÜK

Teknik Bilişim Logo Denemesi

@hyildiz11 Teşekkürler. :) Yani ben askere gitmediğim için o hissiyatı alamadım, eğer pırpırı askerliği hoş geçmeyen biri hatırlarsa pek hoş olmayacağı kesin :D tekrar teşekkürler, başarılar bu arada. :))
  15. Adem GÖRDÜK

Teknik Bilişim Logo Denemesi

Hayali bir kurumun hayali bir logo denemesi. :)
  16. Adem GÖRDÜK

Alt Yazı Jenerik Denemesi

@Hakan Dağdeviren Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim Hakan bey. Adım Adem GÖRDÜK. Uzun zaman önce kayıt olduğumdan kullanıcı nick'i böyle kalmış.:o 1- Senarist fontundaki ''I'' olayını bende videoyu yüklerken fark ettim, değiştirmeliyim. :) 2- Medya Düzeni altında oluşan o şey ışık...
  17. Adem GÖRDÜK

Alt Yazı Jenerik Denemesi

Biraz basit oldu ama, hadi bakalım.:rolleyes: Bu arada yardımları için ; @Günay YUNUS' a teşekkürler.
  18. Adem GÖRDÜK

After Effects Light Sweep Efekti Sorunu

Hallettik artık. :) Cevap için çok teşekkürler. :)
  19. Adem GÖRDÜK

Teşekkürler yardım için hemen deniyorum . :) Bu arada, benim video' da yazı üstüne yaptığım gibi sürükle bırak yöntemi ile yapamazmıyım bunu ?
  20. Adem GÖRDÜK

Merhaba dostlar yine bir sorunla karışınızdayım. Bu sefer derdimi video da anlattım, yardım eden olursa sevinirim. :confused:
Yukarı Alt