@Hasan YILDIZ
Ooo hocam harikasın. :) O zaman bu olaya ufak bir dersle cinema 4d ile ayar çekebilirmisin, izleyip öğrenelim. Bende photoshop ile belki yapılabilinir düşüncesindeydim.
Merhaba arkadaşlar.
Uzunca merak ettiğim bir konuyu sizlerle sormak istedim. Aşağıdaki görselde olduğu gibi, bir küp şekline nasıl cam görüntüsünü kazandırabiliriz ? Bunun Photoshop ile illaki bir yapılış şekli vardır. Azıcık ucundan izah edebilecek biri varsa sevinirim. :)
Teşekkürler.
@prinergy
Çok çok teşekkür ederim hocam. Oldu sonunda. :) özelliğin adı Live update Kısa zamanda videosunu koyuyorum. Teşekkürler tekrardan bu arada.:o
Edit...
40103533
@Hasan YILDIZ
Hocam aslında küçük gibi gözüken çok büyük bir sorun. Çünkü, yaptığım yüksek boyutlu çok layerli çalışmalarda her yapılan değişikliği görmek için render yapmak imkansız. Bu sürükleme yöntemiyle, yapılan değişiklikler ön render dahi alınmadan izlenebiliniyordu. Neyse bakalım yardım...
@danisman
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Lakin aynı bilgisayarla uzun zamandır after effects kullanıyorum, olay ram yetersizliği vs değil. Ben o tür bir ön izlemeden bahs etmiyorum. Durun izah edeyim.
Yukarıda gördüğünüz gibi, time line çubuğunu ilerletince frame frame ön izleme...
Arkadaşlar sorunumu bir video ile dile getirdim. Panelde geçişlerde artık anlık ön izleme vermiyor, bu sıkıntı nasıl oldu o kadar araştırmama rağmen hala anlamış değilim. Buyrun birde siz bakın. !
39943153
SORUN ÇÖZÜMÜ ;
40103533
Yine emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. :)
Bu arada benim sizden ufak bir ricam olacak konuyla ilgili. Cinema 4d de text ekledikten sonra, mesela o texte gradient vermek istiyoruz, birazcık ışık efekti vermek istiyoruz vs. Aynı photoshopda olduğu gibi normalde bizde katman...
Harika olmuş, eline emeğine sağlık. Bende bu Cinema 4d programını son zamanlarda çok fazla görüyorum. After effects içinde işe yarıyor. Lakin öğrenemem, çok karışık diyip kendimi avutuyorum hep. Keşke sesli olarakda anlatma imkanınız olsaydı işlemleri :) Yinede teşekkür ediyorum. Çok güzel bir...
Yanıt için çok çok teşekkürler. :o İşimi gördü..
Lakin bir arkadaşın dersini izleyerek yapmıştım bu çalışmayı, ama o motion tween yapıyor. BKZ ;
http://www.omerbozalan.com/flash-web-site-yapimi-bolum-1.html
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.