Arama sonuçları

1. emre yıldırım

Besbuse broşür çalışması

Hasan Bey, fontu upload etim buradan indirebilirsiniz. İnşallah işinize yarar.....http://rapidshare.com/files/425915625/NEOSANS_FONT.zip
  2. emre yıldırım

Besbuse broşür çalışması

yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.evet süleyman beyin dediği gibi fontu nasıl paylaşacağım.....:)
  3. emre yıldırım

katalog kapak çalışmam

çok basit, firmanın üretimini yorumlaya bilecek bi foto koyabilirsin
  4. emre yıldırım

güreser broşür

Ben beğendim, kullanılan obje ve renkler birbirini tamamlamış...Emeğinize Sağlık
  5. emre yıldırım

Veteriner Karvizit Çalışması

kesinlikle üç numara
  6. emre yıldırım

Kitap Kapağı Çalışmam

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yaptığımız çalışmaları burada paylaşmanın ve yorumlamanın bizlere pozitif katkı sağladığına inanıyorum....
  7. emre yıldırım

Şiir Kitabı Kapak Çalışması

Teşekkürler Kübra hanım...
  8. emre yıldırım

Kale Beach Otel Broşür | hasan güner

bende beğendim, çalışmanın anlaşılır olması çok önemli, elinize sağlık...
  9. emre yıldırım

Şiir Kitabı Kapak Çalışması

yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum...
  10. emre yıldırım

Grafiker veya Tasarımcı

6 yıllık tecrübem ile dergi, katalog, kitap dizgisi ve kapak, broşür, afiş.... vb. işleri yapıyorum. Grafik tasarım - Freelance grafik tasarım.... Kullandığım programlar; In design, Quark, freehand, photoshop size yardımcı olmak isterim...... altess--@hotmail.com
  11. emre yıldırım

Uygun Fiyata Profesyonel Dergi Tasarımı.....

6 Yıllık tecrübemle profesyonel dergi tasarımları yapıyorum, süreli yayın olarak birçok dergi tasarımı yaptım, Kullandığım programlar; indesign, photoshop, illastrator, quark, freehand altess--@hotmail.com
  12. emre yıldırım

Bana dergi kapağı yapabilecek var mı?

Sana Yardımcı Olmak İsterim.... altess--@hotmail.com
  13. emre yıldırım

Freelance grafik tasarım....

6 yıllık tecrübem ile dergi, katalog, kitap dizgisi ve kapak, broşür, afiş.... vb. işleri yapıyorum. Kullandığım programlar; In design, Quark, Freehand, photoshop altess--@hotmail.com
  14. emre yıldırım

Freelance Çalışıyorum

msn adresim: altess--@hotmail.com
  15. emre yıldırım

Freelance Çalışıyorum

6 yıllık tecrübemle dergi, kitap, katalog, afiş vb. çalışmalar yapıyorum. Kullandığım programlar; Indesıngn CS4, Photoshop CS4, Illustrator CS4, Acrobat Pro, Quark 8.02, freehand MX,
  16. emre yıldırım

Dergi, Katalog, Kitap, Afiş........

6 Yıllık Tecrübem ile Dergi, Katolog, Kitap, Afiş Vb..... grafik çalışmaları yapıyorum.......altess--@hotmail.com.......
Yukarı Alt