Arama sonuçları

1. emre yıldırım

dergi tasarimi

Kur'an-ı Kerimi, talim ve tecvidi iyi biliyorum, size yardımcı olmak isterim.....altess--@hotmail.com
  2. emre yıldırım

Dergi ve Katalog İşi Arıyorum....

6 yıllık tecrübemle dergi ve katalog işi arıyorum, photoshop, freehand, Illustrator ve Quark programlarını kullanıyorum. mail adresim: altess--@hotmail.com
  3. emre yıldırım

Kitap kapak tasarımı

Çok teşekkür ederim Yaşar bey, bu yorumlarınız calışmalarıma mutlaka olumlu ışıklar veriyor...
  4. emre yıldırım

Kitap kapak tasarımı

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, çok bahtiyar oldum........bu çalışmamıda bütün olarak ekliyorum...
  5. emre yıldırım

2. kitap kapağım

Süleyman Bey ve Dilek Hanım önerileriniz için teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate aldım ve çalışmanın son halini tekrar yükledim.... Fatih Bey, size ayrıca teşekkür etmek istiyorum, dikkatiniz için çok sağolun....
  6. emre yıldırım

dergi kapağım - 3

calisma güzel gercekten ama ufak bi tavsiyem var, font kullanımda dın fontunu da kullan bence
  7. emre yıldırım

Dergi kapağı çalışmam

Gerçekten çok güzel olmuş, bişey merak ettim arka kapakdaki kitap reklam çalışması da sizemi ait... eğer öyle ise çok daha güzell
  8. emre yıldırım

Gelin Damat Resimleri yaptirmak istiyoruz

size yardımcı olmak isterim 5 yıldır grafik ve fotoğrafcılık yapıyorum, Saygılarımla... grafik.mert@gmail.com
  9. emre yıldırım

Dergi-Kitap Fontları

bende sizlere DIN ailesini tavsiye ediyorum. Bi deneyin
  10. emre yıldırım

Tasarıma İhtiyacım Var

slm sizinle nasıl irtibata gecebilirm... 3 yıldır grafikerlik yapıyorum. bu ara ek gelire ihtiyacım var size yardımcı olmak isterim
Yukarı Alt