sağol ugur senin de bayramın mübarek olsun. çalışmanı pek beğenmedim çünkü sana ait pek bi tasarım göremedim sadece bi minyatür resmini almışsın oraya amblem,logo ve adres bilgilerini eklemişsin. yinede emeğine sağlık.
evet bende yeşil kartviziti beğendim. üstteki kartvizitlerin kesimleri zor olabilir ve buda maliyeti arttırır bence onları hiç kullanma. emeğine sağlık.
fatih bey öncelikle geçmiş olsun. çalışmanız çok başarılı bence yanlız o HITOUCH yazısını aşağıdaki koyu bölümde kullansan nasıl olurdu.bütün olarak güzel bir çalışma olmuş
1.çalışma daha iyi 2.çalışmadaki o el çok klasik olmuş ben onun yerine başka bir şey kullan derim. birde 1.çalışmada bulunan ortadaki tasarım sizemi ait size aitse çok başarılı bir çalışma olmuş. tebrik ederim.
hadi ilk yorum benden olsun fatih bey elinize sağlık ben afişinizi çok beğendim. renkleri ve yazı karakterlerini çok iyi kullanmışsınız sadece altta kalan siyah bölümü biraz azaltırsanız daha iyi olacak. emeğinize sağlık.
çok güzel bir sergi keşke bende oraya gidip o fotoğrafları görebilseydim. Atamızın ve bütün şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Atatürk gibi biri bir daha gelmez bu dünyaya.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.