Arama sonuçları

1. ismail koc

photoshop'ta hazırladığım fotoğraf

cengiz bey diğer çalışmalarınıza göre biraz pasif kalmış bir çalışma olmuş. yinede emeğinize sağlık
  2. ismail koc

Red Girl Resim Çalışması

her zamanki gibi güzel işler çıkartıyorsunuz cengiz bey
  3. ismail koc

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun (yorumlarınız için teşekkürler)

sağol ugur senin de bayramın mübarek olsun. çalışmanı pek beğenmedim çünkü sana ait pek bi tasarım göremedim sadece bi minyatür resmini almışsın oraya amblem,logo ve adres bilgilerini eklemişsin. yinede emeğine sağlık.
  4. ismail koc

Konu revize edilmiştir.

evet bende yeşil kartviziti beğendim. üstteki kartvizitlerin kesimleri zor olabilir ve buda maliyeti arttırır bence onları hiç kullanma. emeğine sağlık.
  5. ismail koc

İşte Son İncim... (Trafik kazasından sonra ilk çalışmam :) )

fatih bey öncelikle geçmiş olsun. çalışmanız çok başarılı bence yanlız o HITOUCH yazısını aşağıdaki koyu bölümde kullansan nasıl olurdu.bütün olarak güzel bir çalışma olmuş
  6. ismail koc

Lübnan Uluslararası İslam Konferansı Afişi

1.çalışma daha iyi 2.çalışmadaki o el çok klasik olmuş ben onun yerine başka bir şey kullan derim. birde 1.çalışmada bulunan ortadaki tasarım sizemi ait size aitse çok başarılı bir çalışma olmuş. tebrik ederim.
  7. ismail koc

birde film afişi

hadi ilk yorum benden olsun fatih bey elinize sağlık ben afişinizi çok beğendim. renkleri ve yazı karakterlerini çok iyi kullanmışsınız sadece altta kalan siyah bölümü biraz azaltırsanız daha iyi olacak. emeğinize sağlık.
  8. ismail koc

Logo dizayn

çalışmaların güzel fakat fazla kalabalık duruyor biraz sadeleştirmelisin bence
  9. ismail koc

ulusal fotoğraf yarışmaları 2008

tüh ya 'kent ve çocuk' konulu yarışmayı önceden haberim olsaydı mutlaka katılırdım. neyse sorun değil paylaşım için çok teşekkür ederim şahrud
  10. ismail koc

Adobe günlerinde buluşalım...

duyuru için çok teşekkür ederiz arzu hanım bu buluşmalar her yıl 25-28 Eylül tarihlerinde olacak mı acaba.
  11. ismail koc

Tarihe tanıklık eden iki sergi

çok güzel bir sergi keşke bende oraya gidip o fotoğrafları görebilseydim. Atamızın ve bütün şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Atatürk gibi biri bir daha gelmez bu dünyaya.
  12. ismail koc

Kartvizitim 2

biraz sadeleştirsen daha iyi olacak sanki
  13. ismail koc

İlginç tasarım örnekleri

hepsi çok güzel adamlar aşmış artık şakır şakır yapıyorlar yahu
  14. ismail koc

Şeyma Kartvizit Tasarımı

arkadaşların yorumlarını dikkate alarak tekrar çalış bence
  15. ismail koc

Kartvizit Çalışması

sade kartlar herzaman daha güzeldir. emeğine sağlık. yanlız numara verilmesi yasaktı, ona göre düzeltmelisin
  16. ismail koc

Photoshop'ta Yazı Boyutu Sorunu

canan yıldız teşekkürler
  17. ismail koc

Adobe Photoshop

ingilizcesini kullanırsan daha iyi diğer programlarıda çabuk kavrarsın böylelikle çünkü hepsi ingilizce malesef
  18. ismail koc

6.000 Phtoshop CS3 Gradients

teşekkür ederiz paylaşım için fakat bi hata var galiba dosya da açılmıyor
  19. ismail koc

sadece kafa bolumu alarak calısma yaptım

güzel çalışmalar ama kafayla bacaklarda ton farklılığı var bazılarında onları iyi ayarla derim ben
  20. ismail koc

sizce hangisi CE makine metal logo örnekleri

2 nin üzerinde yoğunlaş bence diğerleri klasik olmuş çünkü
Yukarı Alt