Posta Damga Mühürü Yapımı Ilk olarak yeni bir döküman açalim ve yeni bir Layer açip yanda gördügünüz gibi ana hatlariyla mührümüzü
Pen Tool yardimi ile vektörel olarak çizelim.
Simdi Brush Tool ayarlarini yapip Paths Paletinden vektörel çizimi hayata geçirecegiz. Vektörel çiziminizin...
gün boyunca onlarca, belki yüzlerce, kimilerimiz de belkide binlerce siteye girip çıkıyor. fakat hiç bunlar arasında bir sıralama yapmaya çalışmıyoruz. bu sıralamayı dünya genelindeki yaptığı çalışmalarla bytelevel bizler için gerçekleştirdi. tam 225 site arasından ilk 20′nin seçildiği bu...
okulda grafik anasanat dersi için yapmış olduğum bir çalışma ve çalışmanın bitmiş halinin görüntüsüde bu şekilde olacak
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, olumlu ya da olumsuz lütfen yorumlayın.
valla hocam çok iyi inşallah gercek olur hayalın, benimde böyle bir hayalim var evimin iç duvarlarına boydanboya akvaryum düşünüyorum, japonyada bir adam yapmış çok harika olmuş.
hocam çizimlerin çok güzel eline sağlık. bende abant izzet baysal üniversitesi güzel sanatlar bölümünde grafik anasanat okuyorum, resim anasanat arkadaşlarımın içinde bu kadar güzel çizim yapan 1 ya da 2 kişi var valla yeteneğiniz çok iyi. atölyeniz falan varmı, yoksa bence açmalısın ve öğrenci...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.