Arama sonuçları

1. mulax

hotwhells arabaları çalışmaları

Valla desenler harika ellerine sağlık link kırılmış sanırım yükleme yapmıyor bugün bu tarz soranlar olmuş idi emeğiğinize sağlık bu tarz çalışmaların devamını beklerim
  2. mulax

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

geçmiş olsun emeğinize sağlık BU TERAZİ TIKLAMA NEDİR? BEN ANLAMDIM NERESİ TIKLANIYOR YENİ ÜYELERDENİM DE
  3. mulax

Dev Font Arşivi 3626 Adet...

emeğinize sağlık
  4. mulax

75 Adet Emprime-Erkek T-shirt Desenleri(ai)

ailer boş çıkıyor paylaşım için tekekkürler
  5. mulax

photoshop'ta fotoğraf renkleri canlandırma | resimli anlatım

güzel bilgi paylaşım için teşekkürler birde tırnak büyüklüğünde resimler oluyor onları 20-30 cm büyütmek istersek nasıl yapmamız gerekir çünkü çok bozuluyor resim
  6. mulax

75 Adet Emprime-Erkek T-shirt Desenleri(ai)

emeğine sağlık
  7. mulax

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
  8. mulax

Ne olacak bu tekstilin hali

bazı firmalar yılda 1-2 milyon adet satış yapanlar var krizi bahane edip ne hortumlar dönüyor piyasada örnek vereyim adımın 3 elemanı var iş yapıyor güzel de para kazanıyor elemana ödeme yapmıyor, malzemeciye ödeme yapmıyor çin gibi uzak yerlere tatile gidiyor ondan sonra aa kriz var ödemeler...
  9. mulax

bunlarda benden

Güzel tasarımlar emeğine sağlık ayılı tasarım var o tarz hayvan figürlü eski 3-5-10 senelikte olabilir tasarımlar varmı? Eskiye dönüş var onun için sordum
  10. mulax

Bebek Zemin ve Desenleri - 72 dosya

bebek desenlerinden başka varmı? eski yeni hiç fark etmez yeterki bebe tarzı olsun ayılı ,kelebekli çiçekli böcekli yukarıdaki payşımda vardı o tarz varsa gönderirseniz memnun olurum elinize sağlık buradaki paylaşımlara çok emek harçanmış
  11. mulax

Desenleri CMYK olarak çalışmak ( soru)

mrb cmyk da hangi tramı kaç vermemis gerekiyor filmde level ayarları yapmamız gerekiyormu?
  12. mulax

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - Set 7

0-6 yaş gurubu varmı daha çok bebek ağırlıklı
  13. mulax

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - Set 5

helal olsun super tasarımlar
  14. mulax

Desenler

link kırılmış yenilermisin
  15. mulax

emprime desenleri yaz sezonu desenleri. (superturkishman)

güzel desenler ama nasıl indircez emeğine sağlık
  16. mulax

Bebek Zemin ve Desenleri - 72 dosya

Işte bu tam aradığım tarz desenler kelebek-salyangoz-kurbağ daha çok ayılı desenler revaçta eline sağlık
  17. mulax

muhteşem desenler inanamazzsınız hepsı birer harıka

Güzel çalışmalar lakin çalışmıyor link kime kırılmış aceb
  18. mulax

Tekstil Desenleri Vektör

Eline sağlık güzel paylaşım bu malzemeleri nerden temin ediyorsunuz bana 0-6 yaş gurubu lazım da çoğunluk 0-3 yaş
  19. mulax

Yazma / Yazmacılık

Eline sağlık güzel bilgi olmuş
Yukarı Alt