Arama sonuçları

1. mulax

75 Adet Emprime-Erkek T-shirt Desenleri(ai)

Desenler boş sayfa çıkıyor
  2. mulax

Her gün yeni beş desen

Desenler çok güzel eline sağlık 0-3 yaş desenler varmı? Yazlık desenler den eski desenler de olabilirayrıca; heckar way tarzı desenler de çok reabet görüyor eline sağlık...
  3. mulax

Temel bilgi-Raportlama-Diyagonal (üslup) raportlama

güzel bilgi ama photosopta nasıl kaydıracaz sadece tenik bilgi verilmiş yüzeysel bilgi var kaydırmada photosopu nasıl kullanacaz
  4. mulax

yeni bikaç desen

mrb tuğba koçak 2, desende @tasarımda ayakkabılı kedi -- arılar-- ayılar---filler olan kısımlar yarım çıkmış tamamı varmı o desenin o tarz desenler lazım bana bebe figürleri kompozisyon çok güzel olmuş eline sağlık o tarz figürleri bebe tulumlarında kullanmak istiyorum yardımcı olursan...
  5. mulax

100 Tane T-shirt Tasarimi

çok güzel tasarımlar bunlar kaç yaşa hitap ediyor 0-6 yaş arası varmı??
  6. mulax

Derya07 bayan surat emprime desenler lazım olanlar yardım edebilirmi eps olarak

grafisayar.com bağlantısı yok açmıyor
  7. mulax

Bu Yaz Damgasini Vuran Desenlerim

linki yenilermisin silinmiş güzel desenler 0-6 yaş arası varmı?
  8. mulax

Emprime Bebe Desenleri(EPS-Aİ)

Vektörel Kediler oyuncak ayı resimleri varmı? ama parlak tüyleri de belirgin olması lazım çünkü cmyk çalışacağım baskıda canlı gibi görünsün deniz dünyası da olabilir kedide olabilir
  9. mulax

Cdr Hazır Desenler

bozulmuş indiremedim yenilense iyi olacak
  10. mulax

Emprime Baski Farkli Desenler

emeğinize sağık fakat bunlar büyük boy 0-12 yaş arası desenler yokmu bursa da 0-12 geçerli
  11. mulax

Cocuk Ve Karma Desenler...

ling bozulmuş tekrar yüklermisiniz
  12. mulax

Her gün yeni beş desen

tasrımlar çok güzel emeğine sağlık 0-12 yaş arası tshirt erkek kız desenleri varmı??
  13. mulax

model ve desen

mrb desenler çok güzel en soındaki super ben tshirt basıyorum 15 yıldan buyana beğendim doğrusu
  14. mulax

Cdr Hazır Desenler

mrb güzel resimler fakat yükleme yapmıyor 0-6 yaş arası varmı? 0-12 yaş arası bursa da raabet görüyor
  15. mulax

Hazır Desenler

desenlewri birtek ben indiremedim yenilemeniz mümkünmü??
  16. mulax

2011 Takvim (cdr,ai,eps)

vallah tam bana lazımdı takvim yok diyordum yazıp çizmeye alışınca duvarda bir boşluk oluşuyor emeğine sağlık
  17. mulax

Erkek Gömleği Deseni Raporlu

eilinize sağlılk güzel olmuş hangi programda ciziliyor gömlek karmaşık görünüyor
  18. mulax

Erkek Deseni

desen güzel ama zemin rengi uymamış bu tür karekterleri nerden temin ediyorsunuz emeğine sağlık
  19. mulax

Erkek Gömleği Deseni Yeni

emeğine sağlık güzel olmuş photosoptamı? çiziliyor b kumaş desenleri
  20. mulax

100 Tane T-shirt Tasarimi

emeğinize sağlık
Yukarı Alt