Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Yaşim 17 ve 5 proğram biliyorum kendimi tm geliştirmek istiyorum

Foruma tekrar hoş geldiniz, Öğrenme arzunuzu ve içinizdeki heyecanı anlayabiliyorum, ne kadar güzel! Öğreticinize (Google), biz de saygı duyuyoruz, fakat; bu öğrenme süresince öğreticinizin en hassas olduğu ve en önem verdiği bir şeyi atlamışsınız. Yazım Kuralları ve Dil Bilgisi ... Benim size...
  2. Murat Vardar

izmir ili imsakiye

@koder olmaması normal değil mi? yayın tarihi 2008, biz 2013 yılındayız, sanırım dalgınlığınıza geldi. iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

Bebek- Karakalem :)

Kıymetli kızımız Şerife; bilmem hatırlar mısın? 11.06.2012 'de bu çalışmanı paylaşmıştın... çok büyük gelişme var, öncelikle tebrik ediyorum, fakat oldu mu? tamam mı? yeterli mi? elbette değil... asıl şimdi başlıyor kara kalem tasarım ve çizim. hep bildirdiğim gibi; durmak yok, devam! daha...
  4. Murat Vardar

Tetris

Çok başarılı, şahsınıza münhasır "klasik".
  5. Murat Vardar

Telefon Vektörleri

Konuda ki bağlantı güncelliğini yitirdiği için, geri dönüşüme kaldırılmıştır.
  6. Murat Vardar

Kemanda ki Sihir.... ?

Bir zamanlar genç bir kadın, kocasını ve küçük yaştaki oğlunu terk ederek ortadan kaybolmuş ve bir daha da görünmemişti. Kocası bir süre bekledi, sonra yeniden evlendi. Bıraktığı çocuğu ise okula başladı, ama derslerinde hiç mi hiç başarılı değildi. Yaşıtları arasındaki en başarısız öğrenciydi...
  7. Murat Vardar

Bölüm Pikniği Afişi

Gelişiminizi takip ediyorum, daha fazla örnek ve çalışma inceleyerek, grafik tasarım alt yapınızı geliştirmeyi birincil hedefinize koymalısınız, durmak yok ! daha iyilerini görmek ümidiyle... iyi forumlar.
  8. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Teşekkürler, bu vesile ile, Tüm Foruma Günaydınlar...
  9. Murat Vardar

Hayattaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok...

@Şener CANÖZ Rica ederim, faydalı olması dileğiyle..
  10. Murat Vardar

Görmek.... Görebilmek?

@Aslı SAYILIR Rica ederim, faydalı olması dileğiyle..
  11. Murat Vardar

kurdela ve çiçekler

@*samet* Güncelliğini yitirmiş bağlantı, bu nedenle geri dönüşüme kaldırılmıştır.
  12. Murat Vardar

Görmek.... Görebilmek?

Adamın biri ilk defa gittiği küçük bir kasabada şaşkın şaşkın gezindikten sonra yol kenarında duran bir arabanın yanına sokulmuş, ve arka koltukta tek başına oturan çocuğa: - Buraların yabancısıyım, parkın hemen yanıbaşındaki fırını arıyorum, çok yakın olduğunu söylediler. Çocuk arabanın...
  13. Murat Vardar

Bereket duası

@suphanaktas @suphanaktas Burada ki konuda vektörel olarak bulabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle...
  14. Murat Vardar

Bereket Duası, Ayetel Kürsü, Nazar Duası

cdr. ai. pdf formatlarında indir faydalı olması dileğiyle... .
  15. Murat Vardar

Matbaa çalışmamı kabul etmedi nasıl bir yol izlemem gerek?

@Erikyerik @Erikyerik Gönderdiğiniz dosyanın içinde lak kalıbı ( lak olacak bölgelerin belirtildiği) var mıydı?
  16. Murat Vardar

Hayattaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok...

Hintli bir yaşlı usta, çırağının herşeyden sürekli şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Hayatındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi. Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez...
  17. Murat Vardar

Cips Kuponu

daha iyilerini de görmek dileğiyle....
  18. Murat Vardar

Acronis TrueImage Home 11 Bootable Cd (Full Version)

@ilimbank BURADAN edinebilirsiniz, iyi forumlar.
  19. Murat Vardar

grafik tablet yükleme sorunu

@nacya @nacya uc-logic lapazz teknik servisiyle irtibata geçmelisiniz, iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Tüm foruma günaydınlar, kolaylıklar dilerim...
Yukarı Alt