Arama sonuçları

1. Murat Vardar

çok ACİL yardım!

@teodor11 Ambalaj tasarımı uzmanlık isteyen bir olaydır, grafik tasarım dünyasında... * Ambalaj, ürünleri dış etkilerden koruyan, onları bir arada tutarak; taşıma, depolama, dağıtım, tanıtım ve pazarlama işlemlerini kolaylaştıran, metal, kâğıt, karton, cam, plastik, v.b. malzemelerden...
  2. Murat Vardar

Corelde Altin rengi

@Kurtbeyi Gümüş Yaldız 30c 25m 25y 5k Altın Yaldız 30c 40m 90y 0k Bakır Yaldız 35c 70m 80y 20k Her ne kadar bu değerleri kullansakta asıl olan cmyk harici 5. renktir, yani salt pigment. deneyin bir bakın ekranınızda faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

cmyk baskı

@esinnn BURADAKİ ve BURADAN yada BU KONU size yardımcı olacaktır, iyi forumlar.
  4. Murat Vardar

Corel'de arka plan yapmak istiyorum

@Adam Grafiker Alt yapınız ve mesleki bilginiz nedir? bunu bilemiyorum ama; öncelikli program ve tasarım bilgisi gerekmektedir bahse konunuzdaki gibi arka fon oluşturmak için, belki faydası olur ümidiyle BURADAKİ konuya da bir bakın, faydalı olması dileğiyle... iyi forumlar.
  5. Murat Vardar

2010 Takvimi Vektörel -3

@fırat44 neden sizi kandıralım ki? konu 2009 da açılmış içeriği de 2010 yılı için, bu forumda ki üyelerin grafiker olduğu gerçeğiyle bakarsanız, eski 4 sene öncesinin bir konusunun bugünümüzde geçerli ve aktif olmasını bekleyemezsiniz kaldı ki konu dönemsel bir içeriğe sahip, ayrıca geri...
  6. Murat Vardar

Yeşil Salata Görselleri HQ

@guneeys faydalı olması dileğiyle...
  7. Murat Vardar

Aynadaki büyük sır.

Adamın biri, ilk defa gittiği şehrin tarihi çarşısına uğradığında, bir dükkana girerek; - Hatıra eşya almak istiyorum, demiş.Ne tavsiye edersiniz? Dükkan sahibi yaşlı zat, adamı tepeden tırnağa süzüp: - Buranın en meşhur malı, aynalardır evladım, demiş. Ama onları da almaya güç ister...
  8. Murat Vardar

Hayırlı Kandiller

Bu vesile ile, bende tüm forum ailesinin kandilini kutlarım, iyi kandiller.
  9. Murat Vardar

burçlarla ilgili vektörel arka plan çok acil lütfen

@naşide Önemli Hatırlatma; Forum Kuralları- 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "yardımmmm" "lütfen yardım", "acil" "acillllllll" gibi anlamsız ve uzatıcı başlıklarla konu açmak ve yardım istemek yasaktır. 21-) Forum üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce, o...
  10. Murat Vardar

Her Şeyiniz... "Sizin Ellerinizde".

@Özgül @zynp Her ikinize de, ilgi ve katkıdan dolayı teşekkür ederim, iyi forumlar.
  11. Murat Vardar

corel draw makroları 1. çoklu sayfa exportlamak ve otomatik sayfa numaralandırma

OTOMATİK SAYFA NUMARALANDIRMA Antipoetics makrosunu buradan Multipage Export to Bitmaps Makrosunu BURADAN indirebilirsiniz. Bağlantı linkleri güncellenmiştir, Faydalı olması dileğiyle.
  12. Murat Vardar

Her Şeyiniz... "Sizin Ellerinizde".

Zamanın birinde çok akıllı iki kardeş yaşarmış. Etrafındaki ve okuldaki bilgiler kendilerine yetmediğinden, annesi onları, bulundukları beldenin bilge adamına götürmüş. Kardeşler, bilge adama pek çok sorular sormuşlar ve her defasında kendilerinin tatmin olduğu cevaplar almışlar. Bundan çok...
  13. Murat Vardar

Grafikerler Org'un Yeni Egitim Videosu `Photoshop Dijital Makyaj`Download Linki Aktif

@imemre Linkler en kısa sürede yenilenecektir, iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

Toshiba p855 notebook

Notebook sınıfında üst segment bir konfigürasyon çekinmeden edinebilirsiniz, Ayrıca 16 GB arttırılabilir RAM desteği hoşuma gitti, şimdiden hayırlısı olsun, iyi forumlar.
  15. Murat Vardar

Nasıl Altın Üye / Bronz Üye Olabilirim?

İsminden de anlaşılacağı gibi Bronz Üyeler grubuna ait forum kullanıcıları, Site içerisinde tutum, yaklaşım, davranış ve paylaşımları ile ön plana çıkan, aktif ve mesleği ile ilgili konularda çalışkanlığıyla değer ve kıymetlerini öne çıkarabilen sürekli online üyelere verilen özelliktir...
  16. Murat Vardar

Corel'de Görsel Çalışma

@ochelik @hakim Eğer ki mevcut sorununuza çözüm arıyorsanız, Aslıhanım'ın tavsiyesi çözüm için başlangıç teşkil edecektir. Yükleyin bir bakalım.
  17. Murat Vardar

Font istek

@Özgül Buyrun BURADAN İndirebilirsiniz, Faydalı Olması Dileğiyle...
  18. Murat Vardar

İş Verenler Mutlaka Okuyunuz / İş Veren İlanları Hakkında...

İşveren İlanları Bölümünde yapılan düzenlemeler sonucunda; 30 Mayıs 2013 tarihi itibariyle ilan açma/verme ve ilanların güncelliği konularında geliştirilen yeni uygulama ile, bundan sonra ilanlarınız Ana Sayfa'da herkes tarafından izlenebilecektir, bu sayede, ilan güncelliğini koruyarak en kısa...
  19. Murat Vardar

Logo yarışmalarında ödül kazanan bazı çalışmalarım...

:) şahsınıza münhasır "Klasik"
  20. Murat Vardar

doğal yaşam parkı

çalışmalarınızı CMYK değilde, RGB yüklemelisiniz, iyi forumlar.
Yukarı Alt