Yıllar önce Hasan Pulur bununla ilgili bir yazı yazmıştı.
Bizim milletin zamlar karşısında duyarsızlığından ve tepkisizliğinden dem vurarak:
"Türk Milleti un çuvalı gibidir vurdukça tozur."
Bugün bile her zamda bu sözler aklıma gelir ve de çaresizce kabullenişimiz...
Yazık bekçiye...
Ben İzmir Fuarında izlemiştim çocuklar için kurduğu sahnede o zaman ben de çocuktum çok sevecen çok iyi bir babaydı.
Mekanı cennet olsun.
Tüm Türkiye' nin başı sağolsun.
Daha önce paylaşmıştım bu bilgileri yeniden paylaşayım.
Alıntıdır.
Biraz araştırdığınızda şu bilgiler çıkıyor.
---Mükemmel kartvizit tasarımı için mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken 4 temel ipucunu sıralamaya başlayalım:
1. DOĞRU ÖLÇÜLER
Herhangi bir kartvizi elinize alıp...
Bu güler yüzlü ve sevimli ailenin giysi renkleri zemindeki gradient tonuyla karışmış.
Bir de yukarıdaki çiçeklerin bir kısmı bir yere bağlı değil de havada gibi duruyor. Kenarları yedirilmeli zemine.
Genel olarak fikir güzel bence.
Başarılar.
@Tuncer Özkan
Bir yanlış anlaşılma olmasın.
Ben videoyu paylaşırken, altındaki açıklamayı da eklemek istemiştim.
İnşallah Gürol Kutlu görür teşekkürünüzü.
Sanat için yapılan bir çalışma olduğu için ben sadece paylaşmak istedim.
İstanbul Oyuncak Müzesinde gönüllü olarak çalıştığım 5 yıl boyunca, klasik resim sanatına öncülük yapmış yüzlerce ünlü ressamın çocuk konulu tablolarını inceledim. Arşivimden 88 tabloya yer verdiğim bu çalışmayı sanatseverlere armağan ediyorum.
Gürol Kutlu
Resim Sanatının Güzel Örnekleri.
Üç gün öncesine kadar düzgün düzgün açılan coreldraw x4 programım şimdi daha açılamadan CORELDRAW (R) çalışmayı durdurdu diyor bu durup dururken neden olur?
Ne yapmam lazım?
Son saat deki fotoğraflar bütün dikkati kendi üzerine çekiyor Orada ki yazını fark edilebilirliğini azaltmış. Belki biraz daha geniş açıyla alınabilir fotoğraflar. Çünkü yazıyı baskılamış. Diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum, tekrar etmeme gerek yok. Biraz renk de gerekiyor sanırım...
Bence kesinlikle kurs almalısınız.
Yaşınızı bilmiyorum ama sizin için uygunsa okuluna gitmelisiniz.
İlla ki eğitim şart.
Bunun yanında hayal gücü en önemli faktördür.
Sadece programı öğrenmek işi tam anlamıyla da çözmez.
Renk bilgisi, çizim, perspektif, geniş bir eğitim ve araştırma...
Düzenlemeniz için teşekkür ederim. :)
Bu şekilde nasıl paylaşılıyor videolar? Ben bilmiyorum da.
Bilemediğim bir konu daha var mock-up programını indirmeme rağmen bir türlü istediğim sonuca ulaşamadım.
Her platformda da soruyorum ama aydınlatıcı bir bilgi alamadım.
Ben de mock-up la...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.