Arama sonuçları

1. E

Güzel Kartvizit Örnekleri

Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama buradaki kartvizitler eminim çok beğenilecek. http://www.youtube.com/watch?v=HTk5-itwRBk&feature=related Ufuk açan örnekler.
  2. E

Logo Çalışmalarımın Bazıları

Biraz araştırma yapın. __ Logo Nedir? Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel ögeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır. Logo yaratmak için kullanılan fontlar yeni tasarlandığı...
  3. E

Gayfe

Akıcı ve samimi anlatımınız için teşekkürler.
  4. E

Hasan YILDIZ - Facebook Sayfası

Sayfanız çok güzel. (Böyle mükemmel bir sayfayla başlamak iyi olmadı kendi adıma söyleyeyim ben blog adresimi buraya yazamam artık. :utan22:) Emeğinize sağlık. :clap2:
  5. E

Kovboy kasabası animasyonu

Çok güzel olmuş elinize sağlık. (Bir yerlerden Red-Kit çıkacak zannettim. :))
  6. E

Bebek Arabaları Mini Sergi

Harika paylaşım teşekkürler.
  7. E

Dünden bugüne türk grafik tasarım tarihi... bölüm -1

Faydalı paylaşımınız için teşekkürler.
  8. E

hedef tarım onay bekleyen kartım

Çok fazla renkli ve karışık geldi bana. Anlatmak istediğinizi daha sade aktarmalısınız. Tabii ki beğeniler görecelidir. Başarılar.
  9. E

Neden Böyle Olduk?

@zynp @kıpkırmızı @Hakan Dağdeviren İlgilerinize ve katkılarınıza teşekkürler. İnsan yaşamındaki birçok sorunun üstesinden gelemiyor ve bunu da çevresine negatif bir enerjiyle yayıyor. Oysa küçük bir tebessüm, bir bakış bile hem karşısındakinin hem de kendisinin...
  10. E

Grafik Tablet Nasıl Çalışır?

http://www.akilli.tv/video/Boyle-Calisir-Grafik-Tablet-TRT-Okul_644203 İlginç bir video. Teknik olarak Grafik Tabletin nasıl çalıştığını anlatıyor.
  11. E

Vektörel Yapraklar...

Paylaşım için teşekkürler.
  12. E

Neden Böyle Olduk?

Neden Böyle Olduk? Özellikle bilgisayar başındaki bizler fazlaca düşünmüşüzdür. Yanlış bir şey yaptığımızda o olayla ilgili bi ctrl-z tuşu olsa da geri alıp oradan devam etsek diye. Anlatacağım konu şöyle: Geçen yıl yemekhanede arkadaşlarımla yemek yedikten sonra çıkıştaki masaya tepsimi...
  13. E

Eşarp Örnekleri

Çok güzeller. Paylaşım için teşekkürler.
  14. E

Geometrik Eşarp Tasarımları

Güzel tasarımlar elinize sağlık. Bu tasarımları illustrator demi yaptınız? Yoksa bu tür baskı desenleri için farklı bir program mı var?
  15. E

Kartvizit çalışmam yeni ve ilk

Biraz araştırdığınızda şu bilgiler çıkıyor. ---Mükemmel kartvizit tasarımı için mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken 4 temel ipucunu sıralamaya başlayalım: 1. DOĞRU ÖLÇÜLER Herhangi bir kartvizi elinize alıp ölçmeniz bile yeterli ama eğer hemen bir ölçü lazımsa 5 x 9 cm (çoğunlukla...
  16. E

Karanfil Giyim Kartvizit

Temiz ve sade bir tasarım olmuş. -Ben de kartvizit ve fotoğrafı pek bağdaştıramıyorum. Ama talep öyleyse diye de ekliyorum.- Elinize sağlık.
  17. E

Küçük Birkaç Sorum Var.

Bu forumda yeni olduğum için kurallar çerçevesinde yanlış yapmamak adına birkaç sorum olacaktı. 1-Fotoğraf nasıl yükleyebilirim? 2-Bir resim sergisi ile ilgili fotoğraf paylaşımımı nereden yapabilirim? (Fotoğraf çekimi bana ait değil paylaşmak amaçlı.) 3-Sadece altın üyeler...
  18. E

Hoşgeldim.

@danisman @N.FARUKOĞLU Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Yukarı Alt