Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama buradaki kartvizitler eminim çok beğenilecek.
http://www.youtube.com/watch?v=HTk5-itwRBk&feature=related
Ufuk açan örnekler.
Biraz araştırma yapın.
__
Logo Nedir? Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel ögeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır. Logo yaratmak için kullanılan fontlar yeni tasarlandığı...
Sayfanız çok güzel.
(Böyle mükemmel bir sayfayla başlamak iyi olmadı kendi adıma söyleyeyim ben blog adresimi buraya yazamam artık. :utan22:)
Emeğinize sağlık. :clap2:
@zynp
@kıpkırmızı
@Hakan Dağdeviren
İlgilerinize ve katkılarınıza teşekkürler.
İnsan yaşamındaki birçok sorunun üstesinden gelemiyor ve bunu da çevresine negatif bir enerjiyle yayıyor. Oysa küçük bir tebessüm, bir bakış bile hem karşısındakinin hem de kendisinin...
Neden Böyle Olduk?
Özellikle bilgisayar başındaki bizler fazlaca düşünmüşüzdür. Yanlış bir şey yaptığımızda o olayla ilgili bi ctrl-z tuşu olsa da geri alıp oradan devam etsek diye.
Anlatacağım konu şöyle:
Geçen yıl yemekhanede arkadaşlarımla yemek yedikten sonra çıkıştaki masaya tepsimi...
Biraz araştırdığınızda şu bilgiler çıkıyor.
---Mükemmel kartvizit tasarımı için mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken 4 temel ipucunu sıralamaya başlayalım:
1. DOĞRU ÖLÇÜLER
Herhangi bir kartvizi elinize alıp ölçmeniz bile yeterli ama eğer hemen bir ölçü lazımsa 5 x 9 cm (çoğunlukla...
Bu forumda yeni olduğum için kurallar çerçevesinde yanlış yapmamak adına birkaç sorum olacaktı.
1-Fotoğraf nasıl yükleyebilirim?
2-Bir resim sergisi ile ilgili fotoğraf paylaşımımı nereden yapabilirim? (Fotoğraf çekimi bana ait değil paylaşmak amaçlı.)
3-Sadece altın üyeler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.