Arama sonuçları

1. merteral

amatör i pod çalışmam..biaz karmaşık ama lütfen yorum

@erkannn aynen katılıyorum i-pod un inceliği hiçbir şekilde afişe yansımamış nerde o apple'ın sadeliği ve görkemi nerde bu afiş :( maalesef kötü ancak tekrar değerlendirilip yapılırsa ve baştan savma veya can sıkıntısı giderme yerine bilgilerini ve becerilerini gösterme amacıyla yapılırsa...
  2. merteral

Pide Ve Lahmacun Resimleri

valla gerçekten işime yarayacak fotolar paylaşımın için çok teşekkür ederim..
  3. merteral

Bir Tasarım

hmm fena diil inşallah biraz daha geliştirme yaparsın mesela perspektif ve cam görüntüsü de verebilirsen mükemmel olur ;)
  4. merteral

Affet Babacıgım

vay be güzel hikayeymiş ....
  5. merteral

Araba ve motorlarda kullandığım en çok tercih edilen pin-up çıkartma resimleri !!

http://rapidshare.com/files/134252092/pin-up.rar.html şifre: grafikerler.org
  6. merteral

Grafikerler.org 1 Yaşında

hepbirlikte daha nice mutlu senelere!!! Doğum günün kutlu olsun grafikerler.org !!
  7. merteral

Yer uygulamaları (Floor Graphics)..

Floor Graphics (Yer Uygulamalarından örnekler) :
  8. merteral

Yer uygulamaları (Floor Graphics)..

FLOORad uygulamaları, zincir mağazalar başta olmak üzere, perakende satış noktalarında marka bilinirliği yaratma ve satış artırma amacı ile kullanılır. Ürün grubundaki markaya exclusive kullanım hakkı tanıma özelliği ile markaları reyon rekabetinde bir adım öne taşıyan FLOORads bu sayede...
  9. merteral

Dijital Baskı Çalışmalarım ve Baskıya hazır resimler !!

@Designer_S peki... öyle yapacağım.
  10. merteral

Dijital baskı artık Mezar Taşlarında: ön yüz :_________________________________ arka yüz:
  11. merteral

@eminecik teşekkürler emine hanım siteye yükledikçe çalışmalarımı paylaşacağım ancak hepsini burada mı paylaşayım yoksa ayrı ayrı konu açayım mı karar veremedim :confused: yardımcı olur musunuz?
  12. merteral

Kendi firmamıza hazırladığım çalışma :
Yukarı Alt