Arama sonuçları

1. merteral

Tasarı Ajans Grafik & Web Tasarım...

@turhandemirkaya forumda e-mail adresi vermek yasaktır.. Cv nizi pm(Özel mesaj) yoluyla iletebilirsiniz..
  2. merteral

nba 2008 de hata buldum :D

@kenan_wade valla iyi güzelde konuyu neden burada açtın anlamadım Cafe.org ta açsaydın keşke :D
  3. merteral

Pilgrim Yazı Fontu arıyorum

@sarcoglu evet sarcoglu kardeşin verdiği linkteki font o fontla aynı rahatlıkla kullanabilirsin :) Teşekkürler sarcoglu ;)
  4. merteral

@ozreklam tamam kardeş o da olur rapide at sen ben buraya koyarım resmi hepberaber bakar yardımcı oluruz ;)
  5. merteral

İç Giyim resimleri !!! ( Lingerie - Nightwear - G-string) UHQ resimler !!!!!

valla sayfanın yüklenmesi çok uzun sürüyor hakkaten uhq bi paylaşım yapmışım :D
  6. merteral

Gece kulüpleri için güzel fırçalar !!!! (Night Club Brushes For Adobe Photoshop)

@CNM valla takılıyom arada bir :p sonra böyle brush lar beni havaya sokuyo gecesine kaçıyom bir yerlere :rolleyes:
  7. merteral

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı (allahtan)... alttaki kesin 20 yaş altı birisin :D
  8. merteral

Oyun: Onu Boşverde

onu boşver de havalar allahtan geçen haftaki gibi çok sıcak diil :)
  9. merteral

Çeşitli duvar kağıtları (bence grafikerlerin işine çok yarayacak)

sizler de çok sağolun bir teşekkürü hor görmediğiniz için... :)
  10. merteral

Photoshopla Bir Çalışma

@CNM Hmm :eek: hodri meydan o zaman.... :D :p
  11. merteral

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı... allah korusun!! :D alttaki canın çok sıkkın olduğu için buraya uğradın di mi?
  12. merteral

araba çizimi arıyorum

hepsi cdr: (şirinleri de var :D) http://rapidshare.com/files/132382159/ARABALAR.rar.html şifre:grafikerler.org
  13. merteral

@ozreklam iyi de kardeş açtığın konuda da baktım örnek vermemişsin :confused:
  14. merteral

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

@smyraeum valla olabilir ama CMYK dörtlüsünün M'si de eksik kalmamalı di mi kardeş? (''logo da zaten hayatın tüm renkleri'' gibi ince bir mesaj da veriyor ;))
  15. merteral

Photoshop çalışması ışık patlaması

valla ne yalan söleyeyim dekupede biraz sorun var ve beyazdan bıçak gibi ayrılmış resim.. Ayrıca yüzde ve pantolonda arka tarafa doğru gitmesi gereken karanlık efekt yok biraz daha düzenleme ve gri renklerinde oynama yaparsan daha iyi olcak ??? Çalışmalarınızda başarılar dilerim... ;)
  16. merteral

Photoshopla Bir Çalışma

@CNM ???? :D elinle çizdiysen güzel bi yerden kopya çekmedin di mi cnm ??? :p
  17. merteral

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu.... biraz kısa :D alttaki msn de yazışırken pot kırıp geri alamadığın çok oldu di mi?
Yukarı Alt