Arama sonuçları

1. Holats

Oyun Firması İçin Yapmış Olduğum Logo Çalışması

@aresrisus Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  2. Holats

Oyun Firması İçin Yapmış Olduğum Logo Çalışması

Oyun firmasına yapmış olduğum logo tasarım çalışması. Bu çalışmada dikkat ettiğim nokta logonun sadeliğidir. Dünya'nın en iyi oyun firmalarının logolarına baktığımda sade bir logo tercihinde bulunduklarını gördüm. Daha sonra oyunlar içinde bu logoları değişik renklerde ve biçimlerde...
  3. Holats

Deneme Kartvizit Çalışmam

Şahsen font seçiminizi yine beğenemedim. Çok kötü duruyor. Ama bir öncekine göre daha iyi olmuş diyebilirim. Devam edin lütfen. Daha iyilerini yapabileceğinizi düşünüyorum.
  4. Holats

İlk karakter çalışmam

Güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.
  5. Holats

3D S-MAX Kısayol Kitapçığı

Yararlı bir paylaşım olmuş. Umarım 3D S-MAX programını kullananların işine çokca yarar. aliarcom , sizlerden bir ricam olacaktı. Acaba Adobe Illustrator CS5 veya CS6 Kısayol Kitapçığı'nı paylaşabilir misiniz? Paylaşırsanız çok memnun olurum.
  6. Holats

2.Kartvizit çalışmam.

Arka plan rengi için herhangi bir şey söyleyemem. Temanıza uygun bir arkaplan rengi seçmelisiniz. Bu renge siz karar vermelisiniz. Dediğim gibi internette araştırma yaparak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz...
  7. Holats

2.Kartvizit çalışmam.

Çalışmanızı biraz eleştirelim. Sizin için de faydalı olur hatalarınızı görmeniz açısından. 1- Arka plan rengi oraya hiç ama hiç uymamış. Daha sade bir şeyler düşünebilirdiniz. 2- Koymuş olduğun 2 tane resimin beyaz kısımları olmamış ve iki resimide aynı boyutta yerleştirmeliydiniz. 3- Arka...
  8. Holats

Portre deneme...

Çok güzel olmuş Şerife Hanım. ' Devamı gelecek tabiki. ' demişsiniz. İnşAllah öylede olur...
  9. Holats

Türkçe birkaç gazete tasarımım

Gördüğüm kadarıyla bu işte oldukça ustasınız. Çalışmalarınız muhteşem. Teşekkür ederim bizim ile paylaştığın için...
  10. Holats

İlk Çalışmam

Gördünüz mü OguzhanH . İsteyince yapılabiliniyor. İlk çalışma olmasına karşın güzel bir iş ortaya çıkarmışsınız. Aynen devam edin...
  11. Holats

Bu nasıl yapılır? Kolay bir yolu var midir?

Gerçekten güzel anlatmışsınız mantığını Hasan Bey. Umarım bu örnekten sonra yapabilirsiniz tolkativpenguen.
  12. Holats

Grafik Tasarım Eğitim Seti DVD

Çok yararlı bir paylaşım olacaktır. Özellikle yeni başlayanlar için... Teşekkürler...
  13. Holats

Süt Resimleri Ultra HQ

Paylaşım için teşekkür ederim. İyi forumlar ...
  14. Holats

Web Arayüz Çizimlerim

Hepsi birbirinden güzel olmuş. Kullandığın programları sormak istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. Holats

inşaat firması logo tasarımı

Başarılı bir çalışma olmuş. Gri zemin de gayet güzel yakışmış.
  16. Holats

Hasır Desenler

Yine link kullanılamaz hale gelmiş. Tekrar yenilerseniz sevinirim.
  17. Holats

ilk calişma

Yaratıcılık , herkeste olan bir şey değil malesef. Ama farklı farklı çalışmalara bakarak , inceleyerek yaratıcılığını geliştirebilirsin. Yani en azından dene derim. İyi Forumlar !
  18. Holats

ilk calişma

İlk çalışmanız olmasına rağmen başarılı. Aynen devam ...
  19. Holats

bilboard çalışması

@Mehmet ÖZDEMİR Ne Güzel ...
Yukarı Alt