Oyun firmasına yapmış olduğum logo tasarım çalışması.
Bu çalışmada dikkat ettiğim nokta logonun sadeliğidir. Dünya'nın en iyi oyun firmalarının logolarına baktığımda sade bir logo tercihinde bulunduklarını gördüm. Daha sonra oyunlar içinde bu logoları değişik renklerde ve biçimlerde...
Şahsen font seçiminizi yine beğenemedim. Çok kötü duruyor. Ama bir öncekine göre daha iyi olmuş diyebilirim.
Devam edin lütfen. Daha iyilerini yapabileceğinizi düşünüyorum.
Arka plan rengi için herhangi bir şey söyleyemem. Temanıza uygun bir arkaplan rengi seçmelisiniz. Bu renge siz karar vermelisiniz. Dediğim gibi internette araştırma yaparak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz...
Çalışmanızı biraz eleştirelim. Sizin için de faydalı olur hatalarınızı görmeniz açısından.
1- Arka plan rengi oraya hiç ama hiç uymamış. Daha sade bir şeyler düşünebilirdiniz.
2- Koymuş olduğun 2 tane resimin beyaz kısımları olmamış ve iki resimide aynı boyutta yerleştirmeliydiniz.
3- Arka...
Yaratıcılık , herkeste olan bir şey değil malesef. Ama farklı farklı çalışmalara bakarak , inceleyerek yaratıcılığını geliştirebilirsin. Yani en azından dene derim. İyi Forumlar !
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.