Arama sonuçları

1. Holats

Logo tasarlamaya yeni başladım

Evet , eğer logolarınızı basacaksanız Adobe Photoshop programı bunun için ideal olmayabilir. Çünkü Adobe Photoshop programı pixellerle çalışan bir program. Pixellerle çalışmalarda tasarımı büyültüp küçültmek çok değişik sorunlar yaşatabilir. Buyüzden eğer amacınız logolarınızı basmak ise...
  2. Holats

Ateşli At Çalışmam

Çalışmanızı çok beğendim ve taktir ettim. Başarılarınızın devamını dilerim.
  3. Holats

Logo tasarlamaya yeni başladım

Merhaba OguzhanH , Sana tavsiyem hemen photoshop öğrenmeye çalış. İnternette bir sürü eğitimleri var. Onlara bir göz at. Programı az çok öğrendiysen internetten logo tasarım ile ilgili eğitim videoları izle ve uygulamaya çalış. İşin mantığını kavra. Ondan sonra kendin bir benzerini yapmaya...
  4. Holats

logo tasarımlarım - 5

Sade ve şık olmuş çalışmalarınız. Başarılarınızın devamını diliyorum...
  5. Holats

Logo Çalışmalarımız

İçlerinden çok harika olanlarda var. 1-2 tanesinde yapılan bir hatayı söylemek istiyorum. Logolarda genelde en çok üç tane renk içerir. Fakat bu 1-2 logoda gereksiz renkler kullanıldığını gördüm. Haliyle logoya kötü bir görünüm kazandırmış. Genele bakıldığında çalışmalar gayet güzel. Tebrik...
  6. Holats

BMX Logo

Paint ile anca bukadar yapılabilirdi doğrusu. :)
  7. Holats

Çınar Pastaneleri Logo Çalışmaları

Bana kalırsa basılmış olan logolar daha güzel olmuş. Biraz daha profesyonel olabilirdi dicem ama bir pastahane için ideal logo. Başarılar...
  8. Holats

HGB Logo Tasarımı

Gayet güzel bir logo tasarım. Ellerinize sağlık...
  9. Holats

10 adet spor sayfası tasarımı (YENİ)

Gerçekten harika bir okadar da başarılı çalışmalar.
  10. Holats

YENİ- ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) 3

Şunu anladım ki bu işte çok iyisiniz. Yani çalışmalarınız bunu gösteriyor. Sizi tebrik ediyor ve bir soru sormak istiyorum. Kullandığınız programın ismi nedir acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  11. Holats

bilboard çalışması

Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Umarım bu çalışmalarınızdaki üstün başarıyı daha da ilerletirsiniz...
Yukarı Alt