Evet , eğer logolarınızı basacaksanız Adobe Photoshop programı bunun için ideal olmayabilir. Çünkü Adobe Photoshop programı pixellerle çalışan bir program. Pixellerle çalışmalarda tasarımı büyültüp küçültmek çok değişik sorunlar yaşatabilir. Buyüzden eğer amacınız logolarınızı basmak ise...
Merhaba OguzhanH ,
Sana tavsiyem hemen photoshop öğrenmeye çalış. İnternette bir sürü eğitimleri var. Onlara bir göz at. Programı az çok öğrendiysen internetten logo tasarım ile ilgili eğitim videoları izle ve uygulamaya çalış. İşin mantığını kavra.
Ondan sonra kendin bir benzerini yapmaya...
İçlerinden çok harika olanlarda var. 1-2 tanesinde yapılan bir hatayı söylemek istiyorum. Logolarda genelde en çok üç tane renk içerir. Fakat bu 1-2 logoda gereksiz renkler kullanıldığını gördüm. Haliyle logoya kötü bir görünüm kazandırmış. Genele bakıldığında çalışmalar gayet güzel. Tebrik...
Şunu anladım ki bu işte çok iyisiniz. Yani çalışmalarınız bunu gösteriyor. Sizi tebrik ediyor ve bir soru sormak istiyorum.
Kullandığınız programın ismi nedir acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.