Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Zeytin ve Zeytin Yağı Şişeleri Vektörel

güzel paylaşım ;) teşekkürler arşive eklendi bile :)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Eğitim Şart Afiş Tasarımı 3 /İsmail Aksu(Axuyapım)

Düşünce çok güzel ama uygulama için aynı şeyi söylemek zor. Başarılar dilerim.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Kendime özgü ilk tasarımım (biraz saçma olabilir)

Hehe :) Devletin diyemediğini siz söylemişsiniz pakette :) ama kan biraz ters düşmüş olaya ve karışık göstermiş sanki.
  4. Kerim ÖKSÜZ

İlk Tasarımım Yorumlarınızı Bekliyorum

Derslerden, çalışmalardan esinlenerek yapmışsınız aslı gibi olmasa da güzel görünüyor :) aslına ulaşana kadar çalışmaya devam. Özgün çalışmalarınızıda görmek isteriz. Uğraştıkça güzel sonuçlar çıkaracağınıza eminim. Kolay gelsin.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Örnek Kartvizit Çalışmam

Güzel görünüyor ilk çalışma için gayet başarılı. Elinize sağlık
  6. Kerim ÖKSÜZ

kadınca bakış adlı sitem için yaptıgım web tasarım

Font seçimi pek olmamış tümü aynı font ve büyük harf olunca estetik bozulmuş. Renkler güzel Bayanlara hitap ededn bir sayfa için ideal. genel anlamda biraz düzenleme şart. Kolay gelsin
  7. Kerim ÖKSÜZ

Logo Tasarımlarım / FuaTT Design

Font ve renk seçimleri yanlış ve aynı konular için bilindik logolar sıradan...
  8. Kerim ÖKSÜZ

İlk Kartvizit Çalışmam_Eleştirilerinizi Bekliyorum

Renk ve font seçimi hoşuma gitmedi. Logoda şekiller ve yazılar birbirine girmiş ve Pınar köfte köfte mi satıyor yoksa döner mi ? kartvizitte döner görseli var. Arka taraftaki menü de düzenlenmeli. Taksit cetveli gibi olmuş. Üzerinde Çalışıp tekrardan yüklerseniz daha iyi bir sonuca hep birlikte...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Öğrenciler NASA uydusunu düşürdü!

Yapmak, çalışır hale getirmek kadar düşürmek de dertmiş demekki :) Teşekkürler Abdullah Bey.
  10. Kerim ÖKSÜZ

hadi isyan başlasın!

Başlığı okuyunca dedim heralde forum yönetimine isyan var :) Korktum bian
  11. Kerim ÖKSÜZ

Shrek Japonya'da ortaya çıktı!

:) Gerçektende Shrek'in amcağolu gibi :) Mavi Shrek :)
  12. Kerim ÖKSÜZ

"Uzay Üniversitesi" geliyor!

Çok önemli bir gelişme. Astronomi alanında da birişeyler yapmak artık şart.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Orkun ÇAYLAR - Logo Çalışması

Genel olarak güzel görünüyor Orkun Bey ancak logoda görüntü kadar Anlam da önemli logonuzun sizi anlatan yada birşeyi simgeleyen bir anlamı da olmalı. Çalışmanızda bizim göremediğimiz bir anlam varmı ?
  14. Kerim ÖKSÜZ

Mor

Hayran kaldım.. O kadar diyeyim :) hele camdan gelen ışık...
  15. Kerim ÖKSÜZ

Eminim Daha önce böylesini görmediniz !!! 133 dosya

Hepsine bayldım ya :) Süperler..
  16. Kerim ÖKSÜZ

karakalem kedi-köpek

Elinize sağlık çok güzel görünüyor
  17. Kerim ÖKSÜZ

inşaat firması için logo tasarımım

Lütfen foruma resim yüklerken çalışmanızın RGB formatında olmasına özen gösteriniz. Aksi halde çalışmanız görünmeyecektir. Çalışmanıza gelirsek İnşaat yazısının rengi farklı olmuş baskıda artı maliyet getirecektir aynı maviden kullanın. Font seçimi doğru, renk için de aynı şey geçerli...
  18. Kerim ÖKSÜZ

hayırlı ramazanlar

Olsun hala ramazan :) hala hayırlı geçmesini temenni edebileceğiniz iftarlı sahurlu günler var :)
  19. Kerim ÖKSÜZ

Yüksek Çöüzünürlükteki Bebek Fotoğrafları

Teşekkürler paylaşımınız için.
  20. Kerim ÖKSÜZ

kabus müşterinin 7 işareti

Bu yıl "artık yeter" dedirten işten beni tiksindirme noktasına getiren sıkça rastladığım müşteri profili.
Yukarı Alt