Arama sonuçları

1. Funda

Dergi Kapak Çalışmam

Hayali değilde gerçek olsaymış keşke...Ne zamandır bu içerikte ki dergilere hasret kaldık..ben sevdim..elinize sağlık :)
  2. Funda

Dikkat Testi-Algılarımızın Sınırları

32402422 :)
  3. Funda

Bit pazarındaki köşk kapısının şair ressamı: Burhan Uygur

Bir masanın üzerinde bir bardak, yanında bir çiçek bile içinde insan figürü olan bir resim kadar beni cezbeder, alıp başka taraflara uçurur. Hepsinde aynı tatlı acıyı çekerim, aynı tatlı zevki tadarım. Yeter ki seveyim.” Hiç iki kanatlı kocaman bir konak kapısına da resim yapılır mı, yapılsa...
  4. Funda

staj doyası

Merhaba.. Size bu konuda staj gördüğünüz yerdeki insanlar dışında kimse yardımcı olamaz..Orada yaptığınız işleri koyacaksınız dosyanıza..Bizim de yanımızda stajyer olarak çalışan arkadaşlarımız var..Onlar için uygun gördüğümüz işleri onlara pas ediyoruz..Arkadaşlarımız da biz bu işleri, şu...
  5. Funda

Font istek

Dili sürçülecisecilerden misiniz yoksa ....:D
  6. Funda

Sevim Çamaşırları Maskot yarışması sonucu

tebrikler..:)
  7. Funda

Kılıç Kalkan Oyunu...

gerçekten çok güzel bir oyun..ben online versiyonunu severek oynuyorum..çok teşekkürler paylaşımınız için..:)
  8. Funda

Tavla ve Satranç Masalı

sanatta tesadüf yoktur..hayatta, yaşamakta bir sanattır. Dolayısı ile hayatta da tesadüflere yer yok sanki..O bahsettiğin olasılıklar içinde her zaman seçim sanşımız var..Bize tesadüf yada sürpriz gibi görünen düşündüklerimizden öte seçenekleri, doğru kanalize edince yükseliyoruz, mutlu oluyoruz...
  9. Funda

Tavla ve Satranç Masalı

Tavla Ve Satrancın Hikayesi Pers imparatorunun baş veziri Buzur Mehir tarafından 1400 yıl önce tasarlanan tavla oyunu; dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Zaman kavramından alınan ilhamla tasarlanan oyunun zamana böylesine direnmesi son derece etkileyici. Senenin birliği olarak tavla...
  10. Funda

sucuk döner - sandviç

sucuk döner fotoğrafı arıyorum...bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  11. Funda

Font istek

çok teşekkür ederim bunlar çok işime yarayacak...
  12. Funda

Font istek

frutiger bold - Quay sans book Ücretli siteler dışında bu fontları bulma şansım yok mu acaba..? Yada elinizde varsa lütfen paylaşır mısınız...
  13. Funda

Font istek

çok teşekkür ederim :)
  14. Funda

Font istek

Tüm aramalarıma rağmen düzgün bir kaynak bulamadım.Elinde Quay Sans serisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler.
  15. Funda

Eğitim Çehalet konu bi tipografik Çalısma icin Yardım istyebilirmiyim

Daha anlaşılır ve doğru bir türkçe ile, ne istediğinizi net ifade edebilirsiniz mesela...
  16. Funda

Sevimli kedi vectör ü lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Barıçım kişisel sitemlerimizi ofisiçinde çözeriz..Forumu meşgul etmeyelim..:eek::sopa::hmmm::s9:
  17. Funda

Sevimli kedi vectör ü lazım yardımcı olursanız sevinirim.

http://office.microsoft.com/tr-tr/images/results.aspx?qu=kedi&ex=1&origin=FX010132103#mt:1|;)
  18. Funda

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

Bu kadar pervasız ve kendini bilmez söylemlerini savurduğun bu platformdaki insanlardan medet umuyorsun..Gerçekte ne istediğini ne yapmaya çalıştığını kendinin bile bildiğinden şüpheliyim..Seni saygıya davet ediyorum....
  19. Funda

günün sözü

düşünülemeyeni düşenenle, yapılmaması gerekeni yapan arasındaki fark kadar keskin ve birbirine benzeyen....Herşeyin anlamı varoluşundadır zaten, o yüzden hiçbirşeye kendi kurgularına göre anlam yükleme...ÇÜNKÜ HİÇBİR KURGU yaşamdan aynen gelip geçemiyor diye düşünebilmeyi becerebilir isek, deli...
Yukarı Alt