Arama sonuçları

1. Funda

Karton poşetler 2(Kendi tasarımlarım)

Hala; tasarım - çizim - kopyala yapıştır - hazır olanın üzerinde çek uzat esnet, sağa çevir, sola döndür, "maket" kelimelerinde ki anlam farklılıklarını bilmiyor gibiyiz..
  2. Funda

Keyfli Siyah / Görsel Bilgi

@Erkan_Nehir Neden 100 -100-100-100 değil test ettim Erkan bey..Hepsi o yoğunlukta olunca siyahın içinde tüm renkleri görüyorsunuz..yani dalgalanma oluyor..:D ben 45-45-45-100 den devam.
  3. Funda

Haberleşme Kutusu :)

Birinci dünya savaşında, Alman genel Kurmay Başkanlığının, müttefik Türk ordusuna yaptığı Askeri malzeme yardımı çerçevesinde, Türk ordusuna Galiçya cephesinde kullanılmak üzere verilen haberleşme kutusu :o.. Çanakkale ve Kurtuluş savaşında da kullanılan bu kutu, 1950 lerden sonra Türk silahlı...
  4. Funda

Logo/Logotype çalışmalarımdan

Sahip olunması zorunlu tek şey var: Ya yaradılıştan ince bir ruhtur bu, ya da bilim ve sanatlar tarafından inceltilmiş bir ruh... friedrich nietzsche Yaradılıştan ince ruhlu olununca böyle güzel işlere imzalar atılabiliyor demekki..Beğenerek izliyorum çalışmalarınızı. Devamını merakla...
  5. Funda

ahaha 100 - 100 - 100 - 100 de olabiliyormuş ki...:p ne ezberciyim yahu...
  6. Funda

diyelim ki siyah zemin üzerinde (100 - 100 - 100 - 100) bir kartvizit gönderdim baskıya..Gelen iş tıpkı Sedat beyin söylediği gibi geliyor.Özellikle branda baskılarda - folyo baskılarda daha belirgin oluyor renk ayrımı. Sonra gel çık işin içinden çıkabilirsen. :cool:
  7. Funda

45 - 45 - 45 - 100 de hiç fena değildir :rolleyes:
  8. Funda

En güzel vectorler1

çok teşekkürler..gerçekten çok güzeller :clap2:
  9. Funda

Teknomod Logo

en çok logolarını sunu biçimini beğendim :) ayrıca logolarında çok başarılı...
  10. Funda

olympos epson dx5 kafa 1920x1080 full hd dijital baskı makinesi

Almayı düşündüğümüz Epson DX5 kafalı makine için deneyimlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz :)
  11. Funda

Satılık Playstation 2

nerelerdeydiniz Erkan Bey..fiyatta çok uygunmuş..Birkaç gün önce ikinci el bir siteden aldım bende..hiçde memnun kalmadım..Sadece oyunlar ile ilgilenebilirim..Toptan 50-100 adet oyun alınır :D
  12. Funda

Sevim Çamaşırları Maskot Tasarım yarışması

@Erkan_Nehir Erkan bey gerekeni yazmış.. Not: Yarışmacı arkadaşlardan biri benzer bir çalışma yapmış belki tanıdık gelen odur :)
  13. Funda

kartvizit tasarımlarım...

hemen hergün kartvizit tasarımlarımda, yine buradan bir arkadaşımızın paylaşmış olduğu kartvizit vektörleri isimli bir kaynaktan faydalanıyorum.. orada tıpkı sizinki gibi, hatta aynısı olan çizimleri gün içinde pek defa kullandığım oluyor farklı işlerde.. ne tuhaf...öylesine tanıdık ki ;)
  14. Funda

Sevim Çamaşırları Maskot Tasarım yarışması

unutuldu maskotlarım...keşke değerli yorumlarınızdan bende faydalanabilsem :rolleyes:
  15. Funda

Sevim Çamaşırları Maskot -3 / Erkan Nehir

:) Çok sevimli bir çalışma, çok beğendim....
  16. Funda

Panpişler

:kiskis: Pek hoş....
  17. Funda

çalinan işleriniz???

değişik bir bakış açısı :D. Aslında hukuk sistemi düşünüldüğünde bir türlü sonuç alınamayan yıllarca süren davalarda sadece sinirlerinizin bozulduğuyla kalıyorsunuz.. önerdiğiniz maddeleri okurken yaşamış kadar oldum..Sanırım ben işlerin bu hale gelmesine pek uygun biri değilim...Şimdiden son...
  18. Funda

çalinan işleriniz???

çok teşekkür ederim. gerçekten herzaman ihtiyacını duyacağım önemli bir bilgiye sahip oldum..
  19. Funda

çalinan işleriniz???

ilginize çok teşekkür ederim..Söylediklerinizi düşünüyorum da ne kadarda zor ve uzun uzadıya geçecek bir süreç..Yani hakkımı alabilmek adına daha fazla bir bedel ödemem gerekiyor anlaşılan... Not:Yıpranma payınıda eklemek gerek kesinlikle... :(
Yukarı Alt