Arama sonuçları

1. elifcee

...Bıdı Bıdı...

yaramazmı hemen etkisini gösteriyor. Biraz kuduro dinlemek lazımmış :))))
  2. elifcee

...Bıdı Bıdı...

:))) seçim harika yalnız bu parçayı çok severim. teşekkürler.
  3. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Şu enerjiden biraz banada aşılayın valla patladım sıkıntıdan :)
  4. elifcee

Bu efekt nasıl veriliyor ?

Kesinlikle katılıyorum Erkan bey. : )
  5. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Aslı hn nasılsınız :) Bugün yine sempatikliğiniz üzerinizde. Allah neşenizi bozmasın hayırlı akşamlar
  6. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Kesinlikle katılıyorum logo içinde bir çırpıda yapıyoruz nasılsa :) Ama işin içinde olana sorun birde onları. Makinayı elime aldığımda onun görkeminden az daha yok yok bende fotoğrafçı olayım diyecektim. Onun zevki bambaşka. Dilerim dilediğinizde iyi yerlere gelirsiniz. :) Cümleten iyi akşamlar.
  7. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Emre bey Benim alanım grafik tasarım. Fotoğrafçılık konusunda eğitim aldım evet ama uzmanlaşmak ve emek sarfetmek istediğim alan bu değil. Martıya gelince hareket eden bir obje olarak aklıma o geldiği için söyledim. Bizimde amatör zamanlarımız oldu hatta hala amatörüz fotoğrafçılık eğitimi alan...
  8. elifcee

emre bey biz objeyi net bir şekilde yakalayabilmek için ciddi bir zaman ve emek sarfetmiştik :) denizin üzerinde süzülen bir martıyı kusursuz bir netlikte denizi de flu olarak cekerseniz banada haber verin emi yada bir aracı :) cok yakından baktıgınızda en ufak bir netlik problemi mutlaka sorun...
  9. elifcee

Hakan bey konu başlığında bu fotoğraf tekniğide olabilir mi yazmış arkadaş. siz zaten gereken bilgileri sunmuşsunuz. Ben sadece başlığa hitaben ek bir bilgi sundum. Fazla mal göz çıkarmaz kanısındayım ? Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
  10. elifcee

murat bey bahsedilen sey zordur ama imkansız değildir. sizin söylediğinizde olur. nasıl çekmek istediğinize bağlı. fotoğrafçının isteğine göre profesyonel makinalarda bir takım ayarlar yaparak obje odaklayıp hızlı cekim sayesinde (yuksek enstantene kullanarak) objeyi net arka planı flu olarak...
  11. elifcee

...Bıdı Bıdı...

neyse buldum ben umarım yerine ulaşır tsk ederim emre bey .
  12. elifcee

Cepli dosya

biraz dağınık göründüğü kanısındayım. daha sade çalışmanızda yarar olabilir. arkadaşların eleştirilerinin yanı sıra nesneleri biraz ufaltabilirsiniz. iyi çalışmalar.
  13. elifcee

...Bıdı Bıdı...

genel bir şikayet maruzatım olması durumunda ne yapabilirim?
  14. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Biri bana üyeler için şikayet kısmının nerde olduğunu söyleyebilir mi ?
  15. elifcee

Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

eleştiri isterseniz gaussian bluru cok fazla kullanmışsınız bence adamın sakalları bile yumuşamış fikrimce. başarılar dilerim.
  16. elifcee

böyle bir fotoğrafta çekilebiliyor evet ama bu kadar yukseye zıplayan bir arkadaş varsa, arkası flu ve arkadaşı bu kadar net olarak yakayabilirse direk fotoğraf yarışmasına gönderebilir.
  17. elifcee

Harikalar sahili afiş

vapurumuz biraz basit,sönük kalmış alt taraf daha kaliteli ve düzgün olabilir fikrimce. genel olarak harika tebrikler.
  18. elifcee

dergi iç kapak sayfaları

Tuncer hocam zaten dergi konusunda oldukça tecrübeli bir değersiniz. zannederim teslim projemizde fena çuvallıcaz :)
  19. elifcee

Kartvizit Deneme

tacı net kullansan sanki daha başarılı olacak
  20. elifcee

Kendimi nasıl geliştirebilirim

arslan web de penguen olması bana biraz garip geldi ama yinede hepsi çok güzel olmuş eline sağlık :) tasarımın kuvvetli görünüyor bol bol araştırma ile kendine birseyler katabilirsin bu alanda her zaman gelişime açık olmak gerek. programlar konusunda da mutlaka birsekilde öğreneceksin sık sık...
Yukarı Alt