Kesinlikle katılıyorum logo içinde bir çırpıda yapıyoruz nasılsa :) Ama işin içinde olana sorun birde onları. Makinayı elime aldığımda onun görkeminden az daha yok yok bende fotoğrafçı olayım diyecektim. Onun zevki bambaşka. Dilerim dilediğinizde iyi yerlere gelirsiniz. :) Cümleten iyi akşamlar.
Emre bey Benim alanım grafik tasarım. Fotoğrafçılık konusunda eğitim aldım evet ama uzmanlaşmak ve emek sarfetmek istediğim alan bu değil. Martıya gelince hareket eden bir obje olarak aklıma o geldiği için söyledim. Bizimde amatör zamanlarımız oldu hatta hala amatörüz fotoğrafçılık eğitimi alan...
emre bey biz objeyi net bir şekilde yakalayabilmek için ciddi bir zaman ve emek sarfetmiştik :) denizin üzerinde süzülen bir martıyı kusursuz bir netlikte denizi de flu olarak cekerseniz banada haber verin emi yada bir aracı :) cok yakından baktıgınızda en ufak bir netlik problemi mutlaka sorun...
Hakan bey konu başlığında bu fotoğraf tekniğide olabilir mi yazmış arkadaş. siz zaten gereken bilgileri sunmuşsunuz. Ben sadece başlığa hitaben ek bir bilgi sundum. Fazla mal göz çıkarmaz kanısındayım ? Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
murat bey bahsedilen sey zordur ama imkansız değildir. sizin söylediğinizde olur. nasıl çekmek istediğinize bağlı. fotoğrafçının isteğine göre profesyonel makinalarda bir takım ayarlar yaparak obje odaklayıp hızlı cekim sayesinde (yuksek enstantene kullanarak) objeyi net arka planı flu olarak...
biraz dağınık göründüğü kanısındayım. daha sade çalışmanızda yarar olabilir. arkadaşların eleştirilerinin yanı sıra nesneleri biraz ufaltabilirsiniz. iyi çalışmalar.
böyle bir fotoğrafta çekilebiliyor evet ama bu kadar yukseye zıplayan bir arkadaş varsa, arkası flu ve arkadaşı bu kadar net olarak yakayabilirse direk fotoğraf yarışmasına gönderebilir.
arslan web de penguen olması bana biraz garip geldi ama yinede hepsi çok güzel olmuş eline sağlık :) tasarımın kuvvetli görünüyor bol bol araştırma ile kendine birseyler katabilirsin bu alanda her zaman gelişime açık olmak gerek. programlar konusunda da mutlaka birsekilde öğreneceksin sık sık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.