Farzedelim ki bu afişi uzaktan, araçla geçerken okuyacaksınız ya da durup acaba burda ne yazıyor bi bakayım diyeceksiniz. sizce kolay okunurmuydu ? arka planı kayulaşması yada yazıların biraz daha rahat okunur bir hale getirilmesi afişi daha şık yapabilir. tamam gökyüzünü yine yakın ama bence...
yok hocam aynı sıkıntıları bende dile getirdim. ama bunları buradan konusmak pek hoş olmuyor. nede olsa ufak bir kardesimizin açtığı bir konu. Sizin benim gibi düşünen çok yoruma denk geldim. umarım en kısa sürede buna bir çözüm bulunur. Bulunmaz ise görülen o ki gerçekten huzur kaçıyor ve bu...
Kardeşim öncelikle ai deki dosyanı file-export tan png formatında kaydet. Sonra dreamweawer'a geç
open dersen açmayacaktır. insert-image ile resmi bul ve çağır. başarılar.
Amatör çalışmalarınızı ilerlettikçe daha da severek çalışacağınızı düşünüyorum. Hobi de olsa bu sizin emeğiniz. Bilerek yapmak kadar güzel ve gurur verici birşey yoktur. Bu yüzden profesyonel gözlerden de yararlanın derim :)
Anlaşılan o ki photoshop tan her şekilde yararlanmak istiyorsunuz :) bu yüzden de efektlerle aranızı iyi tutmaktan memnun oluyorsunuz. Ama efektler doğru yerde kullanıldıklarında çok başarılı oluyorlar. buradaki afişte bana kalırsa biraz daha sadeliği ve doğallığı korumanız bu adamların...
logonuzda dünya bulunsun istemişsiniz ama geçişlerinin pek uyumlu ve hoş göründüğünü düşünmüyorum ben. alıp üzerine koymussunuz gibi bir havası var sanki. ilk logo o yuzden diğerlerine göre daha iyi. tabi sahsi düşüncemdir. iyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.