Arama sonuçları

1. elifcee

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

@Erkal ÇOŞKUN Erkal bey çok kaliteli bir tutum sergilemişsiniz tebrik ederim.
  2. elifcee

Dünyanın sonu partisi afiş

Farzedelim ki bu afişi uzaktan, araçla geçerken okuyacaksınız ya da durup acaba burda ne yazıyor bi bakayım diyeceksiniz. sizce kolay okunurmuydu ? arka planı kayulaşması yada yazıların biraz daha rahat okunur bir hale getirilmesi afişi daha şık yapabilir. tamam gökyüzünü yine yakın ama bence...
  3. elifcee

Web Arayüz Tasarımlarım

hoş olmuşlar.
  4. elifcee

Hakan bey duyarlı yaklaşımınız için çok teşekkürler. :)
  5. elifcee

yok hocam aynı sıkıntıları bende dile getirdim. ama bunları buradan konusmak pek hoş olmuyor. nede olsa ufak bir kardesimizin açtığı bir konu. Sizin benim gibi düşünen çok yoruma denk geldim. umarım en kısa sürede buna bir çözüm bulunur. Bulunmaz ise görülen o ki gerçekten huzur kaçıyor ve bu...
  6. elifcee

Hocam elinize sağlık
  7. elifcee

Tüm Üyelerimizin Dikkatine !

:):):):):):):)
  8. elifcee

Kurumsal Firma Çalışması (ücretsiz indirin)

Ömer bey paylaşım için teşekkürler. ben web tasarıma yeni başladım. eminim cok yararı olacak. sitenizi de takip edeceğim.
  9. elifcee

illustrator de çizimleri başka formatda nasıl kaydede biliriz acill

Kardeşim öncelikle ai deki dosyanı file-export tan png formatında kaydet. Sonra dreamweawer'a geç open dersen açmayacaktır. insert-image ile resmi bul ve çağır. başarılar.
  10. elifcee

Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

Amatör çalışmalarınızı ilerlettikçe daha da severek çalışacağınızı düşünüyorum. Hobi de olsa bu sizin emeğiniz. Bilerek yapmak kadar güzel ve gurur verici birşey yoktur. Bu yüzden profesyonel gözlerden de yararlanın derim :)
  11. elifcee

Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

Anlaşılan o ki photoshop tan her şekilde yararlanmak istiyorsunuz :) bu yüzden de efektlerle aranızı iyi tutmaktan memnun oluyorsunuz. Ama efektler doğru yerde kullanıldıklarında çok başarılı oluyorlar. buradaki afişte bana kalırsa biraz daha sadeliği ve doğallığı korumanız bu adamların...
  12. elifcee

Adrian Erkek Kuaförü Kartvizit Çalışması

hasan bey acaba bir erkek kuaförü için fazla kıvrımlı şekiller taşımıyormu sizce?
  13. elifcee

Büyük Arşiv Photoshop Videolu Dersler Giriş-Orta-İleri Sevyeler İçin

evet dosya kaldırıldı diyor gerçekten güzel bir paylaşımdı.
  14. elifcee

CR7 Tasarım Çalısması

Yaptığın tasarımlarda yazılarının mümkün olduğunca okunur olmasına dikkat etmeni öneririm kardesim. eline sağlık :)
  15. elifcee

nettemakina logo

logonuzda dünya bulunsun istemişsiniz ama geçişlerinin pek uyumlu ve hoş göründüğünü düşünmüyorum ben. alıp üzerine koymussunuz gibi bir havası var sanki. ilk logo o yuzden diğerlerine göre daha iyi. tabi sahsi düşüncemdir. iyi çalışmalar.
  16. elifcee

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi

17. elifcee

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

galiba link çalışmıyor ?
  18. elifcee

Günün sözü...

"MANTIK sizi A noktasından B noktasına götürür. HAYAL GÜCÜ ise her yere."
  19. elifcee

Günün sözü...

Ve Aşk; Hakedenlerin hayali olurken, Haketmeyenlerin oyuncağı oldu ..!!
  20. elifcee

Günün sözü...

Arsız güçlü olunca, Haklı suçlu olurmuş...
Yukarı Alt