hehehe... southpark taki adam di mi o? eline sağlık (daha gerçekçi yap bir dahakinde mesela koyudan açığa doğru geçişleri de olsun havada kalmasın ;) )..
@ByPcKoB@T
yok hayır öncelikle photoshopta beyaz kısımlarını alıp .png formatına dönüştürdüm daha sonra vektör tabanlı ''kes'' komutunu verip .cdr olarak kaydettim ;)
Ve arkadaşlar öncelikle söylemeliyim ki bu konunun neden ''adobe diğer'' bölümüne yazılmış olduğunu anlayamadım :confused: ve bence arabalara taslakları koymadan önce jpg formatlı resimleri düzenleyip(beyaz kısımlarını silip .png formatına dönüştürün daha sonra arabanıza yapıştırın ;)
arkadaşlar kırık link olmaması için küçük boyutlu bir server olması gerekir ama dosya indirme sırasında zaman uzar ve bu sıkıntı yaratır benim tavsiyem rapidshare gibi sitelerdir ancak vereceğiniz site iyiyse deneme yapabiliriz ;) düşünce güzel ama dediğim gibi denemek lazım.. Linkleri ölen...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.