Arama sonuçları

1. merteral

ücretsiz vektör siteleri

aaaaaaaaa hemen ekleyeyim ben de :) www.brandsoftheworld.com süper vektör logo ve çizimler mevcut.
  2. merteral

karakalem çalışmam

gercekten guzel bi calisma ellerine saglik..
  3. merteral

hangi meslekteniz

öğrenciyim..
  4. merteral

Flaming Animals (Alevli Hayvanlar) ClipArt Dosyaları

ilk mesajin linki de düzeltilmiş sorun yok şimdi sanırım... Düzeldiğine sevindim teşekkürler.. ;)
  5. merteral

Çift ayaklı totem tasarım (Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var)

Arkadaşıma katılıyorum yorum yapayım derken çok da kasmamak lazım sanırım.. Bence güzel olmuş ama yazılar da böyle alev alev olsa renk geçişli valla süper olcaktı.. ama ellerine sağlık bence güzel... ;)
  6. merteral

photoshop çalışmam

ayrıca ışık soldan geliyor ama fotoğraf vesikalık gibi durmuş ışık düzenlemesi gerçekçi değil ve kafa hakkaten biraz büyük duruyor ama amatör isen bence başlangıç olarak gayet iyi ..
  7. merteral

İşinize yarayabilecek TAM 10.000 FONT !!!

@bilgisor arkadaşım sana tavsiyem önce bir font klasörü oluşturup tüm fontlarını orada tutmak. daha sonra da beğendiklerini windows/fonts klasörüne atarsın böylece karışıklıktan da kurtulursun kolay gelsin...
  8. merteral

Montaj Terimleri

kesme işleminden kastınız nedir anlayamadım???
  9. merteral

Photoshop İçin Dev Efekt Paketi !!!!

bişey diil arkadaşlar. ;)
  10. merteral

Gustav Klimt

anaaaa benimle aynı gün doğmuş :D
  11. merteral

Adobe Cs2

arkadaşım bunun için opacity(transparent) modunu istediğin % de ayarlayıp resimlerini birleştirebilirsin kolay gelsin... (Layers kutusunda bulabilirsin ;) )
  12. merteral

Photoshop'un en güzel Sketch Action'u !!!!!

kardeş 2. linki koydum yeni 1.link silinmiş haklısın :(
  13. merteral

çizgi kahramanlar

devamı da benden ayrıca yukarıdaki linkler de düzeltildi.. http://rapidshare.com/files/57524824/_izgi_kahramanlar.cdr.html
  14. merteral

Acil Yardım

arkadaşım ingilizce çözümü burada eğer anlayamadığın bir yer olursa yine yardımcı olurum umarım sorununu halledebilirsin saygılar...
  15. merteral

Acil Yardım

Error "Unable to continue because of hardware or system error.." when you start (Photoshop CS2 on Windows) Issue When you start Adobe Photoshop CS2, the application returns the error message, "Unable to continue because of hardware or system error. Sorry, but the error is unrecoverable."...
  16. merteral

yeni

selam kardeş hoşgeldin aramıza tanıyalım seni bahsetsenize kendinizden :)
  17. merteral

Müşteriye göre yapılan bir işe tasarım diyebilir misiniz?

arkadaşım o işe ben 'tasarım' demem neden mi? işte tdk'daki anlamı: tasarım isim 1 . Zihinde canlandırılan biçim. 2 . Bir sanat eserinin, yapının veya teknik ürünün ilk taslağı, desen, tasar çizim, dizayn: "Kentsel tasarım. Çevre tasarımı."- . 3 . Bir araştırma sürecinin çeşitli...
  18. merteral

dergi reklam cocuk yuvası

çok güzel olmuş abi ellerine sağlık ama yumurcak yazısını daha bir dolgun ve renkli yapsaymışsın daha iyi olacakmış böyle çok resmi kalmış sanki ama resimler ve metin montajı çok hoş :)
  19. merteral

*mawisTanBuL~.

istanbul temasını bir de o güzel istanbul boğazı veya köprü silüetiyle süsleseydin ve gökdelenlerde pencere olsaymış daha bi güzel olcakmış ama cami güzel olmuş ancak biraz camide yeşil tonlarından kullansaydın güzel olurdu neyse çok eleştirdim galiba hehe neyse ellerine sağlık bence güzel...
Yukarı Alt