Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Ecce Hotel Kurumsal

teşekkürler yasemin hanım :)
  2. Hasan Güner

corel Drawda çizgi çeşidi

şekli seçiyoruz sonra solda gösterdiğim simge tıklanıyor onu tıklayınca tepede bir menü açılacak (en üst soldaki işaretli sprey simgesini tıklayın) sonra çıkan listeden bir şekil seçin direk uygulanmış olacak
  3. Hasan Güner

logo imdat

forum kurallarına göz atmanızı öneriyorum
  4. Hasan Güner

Ecce Hotel Kurumsal

teşekkürler
  5. Hasan Güner

corel drawda çizgi

merbalar sana gösterdiğim listede işaretli onların işaretini tıklayarak kaldır kolay gelsin
  6. Hasan Güner

corel Drawda çizgi çeşidi

corelde quarkdaki gibi çerçeveler yok ama çok basit tekniklerle benzerlerini çizebilirsiniz sadece kareler ve çizgilerle bir de bu şekilde çerçeveler var görseldeki kırmızı işaretleri menüleri tıklayarak deneyebilirsiniz
  7. Hasan Güner

D&P / alphesibia

toz pembe rüyaların yerini siyah almış :) kullandığın fontlarında sıkıntı var başarılar dilerim
  8. Hasan Güner

D&P / Damnatory

hehe :) kendi yorumunu çok sevdim başarılar dilerim :p
  9. Hasan Güner

corelde daire etrafına yuvarlak yazı yazma ve ayarları

rica ederim :) öğrenecek şeyler bitmiyor bu sektörde
  10. Hasan Güner

Yeni tablet çalışmam

boşa uğraşmışsın ben bunu iki dakikada çizerim :p ne kadar hayalprestim ya :) eline sağlık abim uğraştığına değmiş :grafikerler:
  11. Hasan Güner

corel'de TİRELEME olsun mu?

aynı konuyu neden ikinci kez açtınız ?
  12. Hasan Güner

corel x5 gözlerimi kamaştırdı

@Kerim Öksüz onu da kabul etmiyorum ille de duello isterim hem de uğur dündarın programında :D
  13. Hasan Güner

Arkadaşlar bu fontu nasıl bulurum ismini bilen var mı

@nastenka birincisi keşke kendin konu açıp yardım isteseydin ikincisi bu resmin daha büyüğü yok mu acaba ?
  14. Hasan Güner

@Kerim Öksüz :s9: corel daha iyidir elimde belgeler var :) seni canlı yayında duelloya davet ediyorum :tabletalk:
  15. Hasan Güner

Broşür Çalışması

@alphesibia hmm ben bunu deneme çalışman zannettim :) tekrar eline sağlık
  16. Hasan Güner

Broşür Çalışması

renk ve kapak yapıları güzel yaprakların dekupesi biraz özensiz olmuş iç sayfaların yapısı çok karışık genel olarak hoş elinize sağlık :) ayrıca ilk mesajınız hayırlı olsun hoşgeldiniz
  17. Hasan Güner

az önce corel x4 arızası nedeniyle x5 e geçtim bir de ne göreyim corelde hep şikayet ettiğim renk olayı düzeltilmiş ilave özellik butonları eklenmiş hatta hızı bile daha hızlı :clap2: corelden vazgeçemiyorum ama renklerin soluk gözükmesinden bıktım diyorsanız kesinlikle corel x5 i tavsiye...
  18. Hasan Güner

d&p zafer kuşoğlu

merhabalar öncelikle ufak bir hatırlatmada bulunayım flood yapmak (aynı konu içinde ard arda mesaj yazmak) kural dışıdır şimdi gelelim çalışmana grafik tasarımcı iyi bir gözlemci olmalıdır (eline bir gazete al reklamları incele dışarıya bak bilboardları incele foruma bak çalışmaları incele...)...
  19. Hasan Güner

D&P Logo ve Afiş | yusuf akan

düşünce çok güzel ama uygulama kötü font tercihlerin renklerin işi bozmuş
  20. Hasan Güner

Selen Yayınclık A.Ş. Logo denemelerim

ben 1 numara diyorum hayalimde kurumsal kimliğini canlandırdım :) harika olabilir
Yukarı Alt