Arama sonuçları

1. M

Böyle Tasarımları Hangi Program Ve Araç İle Yapıyoruz

Şu iki linke bir bak istersen https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/4632-grafik-tasarim-cantam-1-a.html https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/4633-grafik-tasarim-cantam-2-a.html pek çok sorunun cevabı içinde...
  2. M

Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

selametalkan yanlış anlama arkadaşların yardımı çok hoşuma gitti ama daha hızlı yol almak istiyorisen burda sormak yerine google da photoshop dersleri aratmalısın ki grafik ile ilgilenecek isen coreldraw veya adobe illustrator da öğrenmen gerek minimum ama corel daha basittir onun ile başlasan...
  3. M

Deniz Çalışması

:) umarım çok çok daha iyisi ile gelirsin zeynel can ki eleştirileri dikkate alacak ve çalışacaksan kesin gelirsin. Benim yorumuma gelince: Sadece ğöğü değerlendirir isek gayet iyi... Ama bence denizin renginde bir sorun var; su renksizdir ve göğün rengini yasıtır yani sudaki...
  4. M

Website Arayüz Çizimi

İsmail Bey sizden kopya cekeceğim haberiniz olsun :) en azından "bir sitede olması gereken herşeyi de eklemişsin.." kısmı için. Yani "Sık Kullanılanlar..", "Ana Sayfa.." gibi ayrıntılar... Elinize sağlık bu arada...
  5. M

Bir deneme çalışması...

Büyüklük belki benim çalıştığım monitör ile çalışmanın ölçülerinin farklı olmasından kaynaklıdır emin değilim laptop ile çalıştım ve biraz sıkıntı çıkarıyor doğrusu.. Times new roman için ise haklısın :) öyle oldu biraz. Önerilerinize göre değişiklik yapıp tekrar upload ederim benim için önemili...
  6. M

Bir deneme çalışması...

İsmail bey acaba menüler dikkatimi çekti derken büyük falanmı olmuşlar demek istediniz dana detaylı olursanız sevinirim. Hasan Bey resime dayalı olması gerekliliği konusunda haklısınız ama o detay burada yok ve sanırım kolleksiyon kısmında olması yeterli olur. Yoksa sitenin tamamında veya ana...
  7. M

Bir deneme çalışması...

Merhaba arkadaşalar.. Hayatımda ilk olarak bir web arayüzü denedim bu konularda deneyimim zayıf yani yorum ve önerilerinizin katkısı olur...
  8. M

Yeni Hayat Hastanesi III Afiş Tasarımı

mr.grafik yaptığınız çalışmalara yapılan yorumlara tepkinizden kendinize okuduğunuz okuldan dolayı güvendiğinizi düşünüyorum; ki sanırım grafikerliğin MIT'si falan olsa gerek :). Ama yine çalışmalarınızın kendisinden sadece eğitimin yeterli olmadığınıda görüyoruz. Grafikerlik en temelde...
  9. M

Logo tasarımı ve grafik tasarımı yapmak

https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/4632-grafik-tasarim-cantam-1-a.html Bu link sana iyi bir yol gösterir...
  10. M

Yeni Logom

bence a ve r harflerini ters çevirip (mirrorlayıp) birbirine daha klaşmalarını sağlaya bilir ve böylece hem boşluğu dolduru hemde dizaynına farklılık katarsan da olabilir. Bir bak istersen...
  11. M

Karadeniz Kultur Gezisi Afis

Çalızmanız gerçekten çok hoş. Geçişler, renkler, tonlar... Elinize sağlık...
  12. M

Bertolt BRECHT | The good person of szechwan

Eline sağlık gayet güzel... Bence tek pürüz var oda içeride olan kırmızı kaşkollunun ışığı sağdan düşüyor ama dışta kana beyazın ışığı soldan. Yani kırmızının sağ omuzu aydınlık sol omuzu gölge iken beyazın kaşkolunda ışık tam tersi. SAdece resmi mirrorlasan sorun kalmaz. Tabi küçük bir ayrıntı.
  13. M

Grafik Pc

@Tuncer Özkan :) bende tuncer bey'e katılıyorum doğrusu. Evet Macler performans olarak gerçekten iyiler bu doğru ama Maclere yapılacak masraf ile aynı performansı yakalamak münkün sayılır vede günlük kullanımda kesinlikle çok çok daha esnekler. Piyasada varolan grafik tasarım programlarının Pc...
  14. M

Lokum Kutusu Çalışmam

O dağınık mavi alan müşterinin firma ismi reklam ve adres yasak olduğu için karaladım. Derinlik konusunda haklısın ama acele ile yapıdı da. Renk için önerinizi deniyeceğim ki resimlede de değişim olunca bir daha upload edeceğim bakalım nasıl olacak.
  15. M

Lokum Kutusu Çalışmam

Merhaba... Yorumlarınızı bekliyrum.
  16. M

Yeni açılan bir benzin istasyonu için logo çalışması

@avans09 Peki nasıl bir renk öneririsin
  17. M

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

@danisman Hocam enim olun önerilerinizi dikkate alacağım. İlginiz için teşekkür ederim...
  18. M

Elazığ Medical Park Hastanesi için Kutu Mendil

@Süleyman Köklü İlginiz için teşekkürler... @danisman Evet iş aceleye geldi ve baskıya gireceği zaman kesşnlikle düzeltilir bu sorunlar. İlginize tşkler....
  19. M

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

Cetvel konusunda yerden göğe haklısınız. Nasıl omuşta dikkat etmişim bilemiyorum.... Sadeleşme; bilemiyorum doğrusu. Benim hoşuma gitti ama önemli olan amaca hizmet etmesidir. Ki bu iş iç mekanda ve %90 rakipsiz olarak duracak bi iş, doğallığında görselliğinin öne çıkması artı olur ve okunurluk...
  20. M

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar... Bende firmadan cevap bekliyroum. p.tesiye kalacak sanırım...
Yukarı Alt