Arama sonuçları

1. M

Yeni açılan bir benzin istasyonu için logo çalışması

Eleştirel katkılarını için teşekkür ederim. Logo konusunda zayıfımdır. Ve Hakan bey önerileriniz güzel, uygulayacağım. Yeni çalışmayı sizler ile paylaşırım..
  2. M

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

Sadelik neticede firmanın bi kurumsalı var ona uymak zorunda kalıyoruz. Tercihte artık onalrın olacak. İlgin için tşkler.
  3. M

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

Yeşil Firmanın rengidir.....
  4. M

Elazığ Medical Park Hastanesi için Kutu Mendil

Sunum biraz aceleye geldi... Çalışmanın beyaz olması istek.
  5. M

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

Elazığ Medical Park Hastanesi için küpblok çalışmaları
  6. M

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

@Fatih Coşkun Fatih bey öncelikle ilginize teşekkürler; başlık hatası için kusuruma bakmayın utandım doğrusu. İsmin büyüklüğü yönlendirmeden kaynaklanıyor. Ama arkadaki logoda haklısınız. Ortalı olmama vs.. durumları aceleden kaynaklanıyor. c.tesi part time iken yapıldı da :). Başlığı...
  7. M

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

Arkadaşlar firma bir matematik geometri kurs merkezi. İsimini niye danışmanlık seçtirkleri konusunda bilgim yok. Çalışma tamamen logo vs. dahil olmak üzere bana ait tir. Yorumlarınızı bekliyorum.
  8. M

Dede Petrol için kutu mendil

Yorumlrınızı bekliyorum...
  9. M

Grup Yorum Konser Afişi

@Hakan Dağdeviren Hakan bey nasıl yapsak bilemiyorum imagehacks in verdiği link bu ve bende açılıyor. Yapabileceğim tek şey rapide upload etmek. Buyurun rapid linki : http://rapidshare.com/files/211086300/Grup_Yorum_Konser_Afi__351_i.jpg
  10. M

Çevre Hakkında Afiş Çalışmalarım

Birinci çalışma gayet iyi olmuş ama üst yazıdaki ve yapraktaki embosların kalkması gerekiyor, çalışmadan kopuk olmuşlar...
  11. M

Grup Yorum Konser Afişi

Çalışmayı göremeyen arkadaşlar için direk link vermemin umarım sakıncası yoktur. http://img23.imageshack.us/img23/4639/grupyorumkonserafii.jpg @Yaşar Karadeniz Yaşar Bey : Boğulduğu konusunda haklısınız özellikle Kırmızı Grup yorum Logosu nun ama ben orada kullanılabilecek bir renk bulamadım...
  12. M

Grup Yorum Konser Afişi

Bir sorun olmasa gerek bende görünüyor...
  13. M

Grup Yorum Konser Afişi

Afişte kullanılan resim grubun son kasedinin kapağında kullanılmış olan resimdir.. Yorum larınızı bekliyorum
  14. M

Serbest Logo Çalışmaları

Hatalı mesaj; özürdillerim :(
  15. M

Serbest Logo Çalışmaları

Hepside iyi çalışmalar tebrikler...
  16. M

Veşin inşaat logo çalışması

Kemal bey rica etsem yorumunuzu biraz daha açar mısınız!
  17. M

Veşin inşaat logo çalışması

Firma bir yol inşşat firması olduğu için benim önerim yeşil siyah oldu ama tabi karar onların....
  18. M

Gürbüzler 700 gr lokum kutusu

Yorumlarınızı bekliyorum...
  19. M

Broşür Çalışması Yorumlarınızı bekliyorum

@yağmur koban Daha canlı derken kastınızı tam olarak ne olduğunuda söylerseniz sevinirim. Bana yardımcı olacaktır. İşin son hali için ise müşteriyi bekliyroum. Gerekli yazılar henüz gelmedi...
Yukarı Alt