Arama sonuçları

1. Murat Vardar

2012 Takvimi Türkçe (Kendi Uploadım)

@muratmizan konu da linkin çalıştığını bildirdiğimiz tarih, 25.02.12 Saat 11:40 https://www.grafikerler.org/duyurular/38268-linkler-neden-kirik-paylasimlarda-ki-baglantilar-neden-silinmis.html başlıklı bildirimde linklerin neden çalışmadığını açıklaması, bir diğer konu ise 2012 takvimi...
  2. Murat Vardar

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

Açtığınız konuya yazılanların tümüne katılmakla beraber, üzerine koyabileceğim bir kaç cümlem var; *Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. *Niye kederlenirsin? taş, taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.. yüzük olmayı, parmağa dolanmayı dileyen...
  3. Murat Vardar

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

@Sedat Gül Bunu anladım, peki 1000. mesajını yazan üyeyi bu başlık altında tebrik etmeyecek misiniz?
  4. Murat Vardar

Teşekkürler Özgül. İlgi, yardım ve yorumların için, nice 1000. mesajlarını okumak dileğiyle....
  5. Murat Vardar

Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi; foruma ilgi, yardım ve yorumlarıyla katkıda bulunan tüm üyelerimizin, bu andan itibaren, 1000. 2000. 3000. 4000. ...... mesajlarını yazmalarının şerefine, haklı bir gurur olması anlamında, bu bölüm altında bir küçük duyurusunu yapıyoruz...
  6. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Özgül Herkese günaydın, bol kazançlı bir gün dileğiyle...
  7. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@Mehmet Can AKPINAR Faydalı olması dileğiyle...
  8. Murat Vardar

@MCAK MCAK olan kullanıcı isminiz, isteğiniz üzere Mehmet Can AKPINAR olarak değiştirilmiştir iyi forumlar.
  9. Murat Vardar

@erenalkis erenalkis olan üyelik isminiz, isteğiniz üzere Office Güldürgeç olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar...
  10. Murat Vardar

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Tüm katılımcılara şimdiden başarılar....
  11. Murat Vardar

Bardakta İçecekler/Soğuk-Sıcak Tüm İçeceklerin Yüksek Çözünürlükte Resimleri

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  12. Murat Vardar

çanta ve defter

Tebrikler, güzel ve başarılı bir çalışma...
  13. Murat Vardar

Corel Draw 'da İnatçı Sürümlerin Sistemden Kaldırılması!

@cakabey05 siz hiç bir şeyi silmeyeceksiniz, adı geçen eklentiye gereken onayı verdiğinizde eklenti, arka planda *ini, - *dll. vb. , vs. dahil, CorelDRAW 'a ait her şeyi bulup kaldırır. umarım anlatabilmişimdir.
  14. Murat Vardar

Corel Draw X5 sistemden Kaldırmak

@Ali DANIŞAN bu anlattıklarınızın hiç birine gerek yok... adı geçen eklenti nerde ne kadar CorelDRAW 'a ait *dll. , *ini vb. vs. ne varsa hepsini bir kere de hiç kurulmamış gibi sistemden kaldırır, hepsi bu....
  15. Murat Vardar

Corel Draw X5 sistemden Kaldırmak

@cakabey05 Buradaki konuda verilen eklentiyi CorelDRAW programı kapalı iken, çalıştırıyorsunuz, eklenti penceresinde kaldırmak istediğiniz versiyon hangisi ise; (bu eklenti, sisteminizde kurulu bulunan sadece X3 - X4 - X5 versiyonları) kayıt penceresinde ki seçimi yaparak kaldırma işlemini...
  16. Murat Vardar

Corel Draw 'da İnatçı Sürümlerin Sistemden Kaldırılması!

@cakabey05 yukarıda bulunan eklentiyi CorelDRAW programı kapalı iken, çalıştırıyorsunuz, eklenti penceresinde kaldırmak istediğiniz versiyon hangisi ise; (bu eklenti, sisteminizde kurulu bulunan sadece X3 - X4 - X5 versiyonları) kayıt penceresinde ki seçimi yaparak kaldırma işlemini...
  17. Murat Vardar

Vektörel 2013 Yılı Takvimi

@WaKKo Keyifli tasarımlar, @Cemal Canlı Teşekkürler konuya olan katkınızdan dolayı....
  18. Murat Vardar

mehmetçik (komando) PSD si

güncelliğini yitirmiş bağlantı sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, Link yenilenmesi halinde ilgili bölüme taşınacaktır.
  19. Murat Vardar

2013 Sümen Takvim

Konunuzu ayrı bir paylaşım olarak da vermek daha faydalı olacağını düşündüm, Paylaşım için, reşekkürler
  20. Murat Vardar

Günün Sözü..

Paylaşım için teşekkürler...
Yukarı Alt