Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

@baygrafi Türk forumlarında bir çok ilkler de imzası bulunan forumumuz, sizlerin desteği ve ilgisiyle 2011 yılında tescillenen; "En Bilge Forum" ödülünü bu senede layık olacaktır, gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz, iyi forumlar...
  2. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@İsmail ÇOBAN Faydalı olması dileğiyle...
  3. Murat Vardar

Aile Vektörleri

@neo32 Teşekkürler faydalı paylaşım için...
  4. Murat Vardar

Sitene JQuery Slider Ekle ( video anlatım)

Teşekkürler faydalı paylaşım için...
  5. Murat Vardar

@grapiksel grapiksel olan üye isminiz, isteğiniz üzere İsmail ÇOBAN olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar..
  6. Murat Vardar

Flash'ı Baştan Öğrenin ( Vİdeo-Sesli)

@Ömer BOZALAN Anlatım ve paylaşım için teşekkürler Ömerbey, derslerin devamını bekleriz, iyi forumlar...
  7. Murat Vardar

daireyi boyayamıyorum.

@Aslı SAYILIR Teşekkürler Aslı hanım; aynı çözüm noktasına değinmişiz, tebrik ederim...
  8. Murat Vardar

Bu gurur hepimizin...

Türk forumlarında bir çok ilkler de imzası bulunan forumumuz, sizlerin desteği ve ilgisiyle bir başarıya daha imza atmış bulunuyor, görselde görünen download raporunda Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti forumumuzda 25 Haziran 2012 tarihinde duyurulmuş ve...
  9. Murat Vardar

Desenlerim-karakalem

Başlangıç için fena sayılmaz, ama dediğim gibi bu çalışmaları ilklerin olarak kabul edip, geçen süre içerisinde gelişiminin üzerine de konuşmak gerek, ilk gözüme takılan oran/orantı ve anatomi eksikliği... şanslısınız ki forumda bu konuda çok geniş bir bilgi paylaşımı var, bir yandan bu...
  10. Murat Vardar

daireyi boyayamıyorum.

@flashcı hemen öyle silme işlemine geçmeyin, CorelDRAW hangi versiyon ve sürümünü kullanıyorsunuz? ayrıca bahse konu olan sorundaki daire çizimi ekrandayken daire seçili iken bir ekran alıntısı yapıp görseli buraya yükleyebilirmisiniz?
  11. Murat Vardar

Grafikerler.org 3DS max Sıfırdan Beyzbol Sopası Modelleme

Teşekkürler #Hakan DAĞDEVİREN, yine güzide bir ders paylaşımı, emeğine sağlık...
  12. Murat Vardar

Mock-up / Tasarım ve Sunumlarınızda Kullanabileceğiniz Mock-up Seti.

@baygrafi Teşekkürler bu güzide paylaşım için, Bu arada devamını da bekleriz, iyi forumlar...
  13. Murat Vardar

Madalyon EPS & JPG

Güncelliğini yitirmiş bağlantı linki nedeniyle; konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Linklerin yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
  14. Murat Vardar

İşaretler-Piktogram Vektörler - 900 Adet

@neo32 alternatif linkler birinci mesaja eklenerek editlenmiştir.
  15. Murat Vardar

İşaretler-Piktogram Vektörler - 900 Adet

@alibabalar konuda ki link düzenlenmiş, birinci mesaja eklenmiştir, faydalı olması dileğiyle...
  16. Murat Vardar

daireyi boyayamıyorum.

@flashcı bir örnekle bunu ifade edebilirmisiniz? mesela....
  17. Murat Vardar

Van Gogh Alive Sergisi Başkentte...

Teşekkürler paylaşım ve bilgilendirme için...
  18. Murat Vardar

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

Gelişime açık, daha iyilerini de görmek isteriz, durmak yok yola devam...
  19. Murat Vardar

@MARVEL MARVEL olan üye isminiz, isteğiniz üzere Ömer BOZALAN olarak değiştirilmiştir. iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Bu setin yapımında, oluşumunda emeği geçen tüm yönetim / üye / üyelerimizi canı gönülden kutlar, özverili çalışma ve paylaşımları için teşekkür ederim.
Yukarı Alt