Arama sonuçları

1. merteral

Kurukafa, Kaplan, Yırtan El Grafikleri Hazır Bas - Kes (.cdr dosyası)

@nrl-design psd formatı yok ama cdr vermiştim corel draw yok mu sende? :confused:
  2. merteral

Tatilden Döndüm:)))

@mislina hahahaha.... :D :D :p
  3. merteral

arkadaşlar tatilden döndüm :D biraz kısa oldu ama öz oldu ;)
  4. merteral

Adobe Photoshop CS3 LITE (Aktivasyon Gerektirmeyen) Sadece 49 MB !!!

sağolun arkadaşlar... :)
  5. merteral

Photoshop Shapes (şekiller) !!!!

sağol arkadaşım...
  6. merteral

Modeli ve Kendi Eski bir Çalışma

eline sağlık arkadaşım güzel olmuş ta madem eleştiri istiyorsun :D bence gölgelendirme ve ışıklandırma efektlerin yanlış olmuş bunun nedeni çizimini diğer tarafa kopyaladıktan(aynalama) yaptıktan sonra düzeltmemen olabilir ve 3 boyutlu bir hava vermek istemene rağmen genelde öyle bir hava...
  7. merteral

Ses Dalgasi ( resimli anlatim )

hmm... değişik olmuş arkadaşım... eline sağlık ;)
  8. merteral

türkiye grafikerliği için çok güzel bir gelişme

düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler...
  9. merteral

9.0, CS2'ye karıştı

arkadaşım 9.0 ve cs2 aynı şeyler sorun tam olarak nerde ????
  10. merteral

Arkadaşlar pazartesiye kadar tatildeyim... Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın..... @merteral www.grafikerler.org
  11. merteral

Bugün 50. üyemize (grafikerimize) ulaştık !!!

ah arkadaşım vb bulletinlerin ücretsiz olmadığını biliyorsun.. Elbette biz de isterdik öyle olmasını ancak bu işler arz talep meselesi, şu anda ilgiden memnunum ve ister öyle de ister bravo de zamanla onlar da olacak. Eleştirin için teşekkürler bizim kapımız herkese açık ve sen de o kapıdan...
  12. merteral

Photoshop sansür efekti yapımı !!!! ( resimli anlatim )

Sansür efekti yapımı !!!! 1. Sansür uygulayaacağımız resimi açıyoruz. 2. Sansür efekti uygulayacağımız bölgeyi Elliptical Marquee Tool yada size kolay gelen bir seçim aracıyla seçiyoruz. 3. Filter > Pixelate > Mosaic seçeneğine girip alttaki ayarları uyguluyoruz. 4...
  13. merteral

Photoshop Gerçekçi Yara İzi Efekti !!!!! ( resimli anlatim )

Gerçekçi Yara İzi Efekti Önce efekti uygulamak istediğimiz resmi açıyoruz: daha sonra yara izini uygulamak istediğimiz aracı lasso tool ile seçiyoruz,seçili alanı yeni bir layer olarak kopyalıyoruz(ctrl+c hemen peşinden ctrl+v)daha sonra yeni layer imizi çok koyu olmayan bir kırmızı...
  14. merteral

Beauty retouch Çocuk resmi (çok sevimli) !!!

Orjinal: Photoshopla: vücut rengi değişti, cilt yumuşatıldı, daha pürüzsüz bir görünüm verildi, gözler değişti. dudak rengi değiştirili, liquefy filter ile ağız daha geniş yapıldı. ışık ayarlaması yapıldı. renk dengelendi. saç şekil ve rengi değişti.
  15. merteral

Adobe Acrobat Writer Pro 7 download !!!!

Adobe Acrobat Writer Pro is a Standard application for creation of PDF Create Easily create Adobe PDF documents from Microsoft Office, Outlook, Internet Explorer, Project, Visio, Access, Publisher, AutoCAD?, Lotus Notes, or any application that prints. Combine Combine documents, drawings...
  16. merteral

Bugün 50. üyemize (grafikerimize) ulaştık !!!

Bugün Ailemizde 50. üyemize (grafikerimize) ulaştık !!! Daha nice 50 lere hepberaber birbirimize destek olarak büyüyelim.... Saygılar , sevgiler ... Grafikerler.org @merteral
  17. merteral

Pos Panorama Pro 1.0.2 (Fotoğraflarınızı Panaromik Fotoğraflara Dönüştürün)

Pos Panorama Pro 1.0.2 - 10.7 MB Fotoğraflarınızı Panaromik Fotoğraflara Dönüştürün Pos Panorama Pro allows you to create panoramic images from series of overlapping photos with just a few mouse clicks - that easy! Panoramic image is the perfect way to preserve your vacation memories! It is...
  18. merteral

ACD FotoSlate 4 Photo Print Studio (iyi bir resim editörü ve slayt hazırlama programı

ACD FotoSlate 4 Photo Print Studio - 10 MB FotoSlate 4 Photo Print Studio solves all of your printing needs. Quickly and easily create contact sheets or wallet sized prints. Save on expensive printer ink and photo paper with the Test Printer Paper Saver Wizards. Have fun finishing the perfect...
  19. merteral

Adobe Photoshop CS3 Extended (Deneyin.. görün)

teşekkürler arkadaşlar ;)
Yukarı Alt