Üretici : graphicutils.com
Dili : İngilizce
Boyutu : 1,36MB
Lisans : Freeware
Kısıtlamalar :
İşletim Sistemi : Win Me/Win NT/Win 2000/Win 98/Win XP
Üreticinin Açıklaması :
Karmaşık görüntü işleme programlarından korkuyorsanız ve tek amacınız iki resmi birbiri içine geçirmekse bu programı...
Concept Draw Pro profesyonel grafik tasarımcıları, öğrenciler ya da grafik dosyalarıyla çalışan web site tasarımcıları için birden fazla işletim sistemi platformu üzerinde çalışabilen ve taslak çizimler, akış diyagramları, çalışma diyagramları, harita tasarımları hazırlayabileceğiniz bir görsel...
1-Gözlerimizi seçmek için aşağıdaki Tool`u seçiyoruz.
2- Zoom yapıp Gözleri ince ayrıntısına kadar seçin;
3-Image-Adjustment-Color Balance`den deneye deneye uygun renkleri verin..
Sonuç
Dersin Adı: Araç Boyama
Altta Görmüş olduğunuz Vw Golf Marka Aracımızı Photoshop yardımıyla Boyayacağız.
Boyanacak aracımızın resimini açtıktan sonra sağ alt köşede resimimize sağ tıklayıp açılan menüden Duplicate layer diyoruz gelen ekrana ok diyoruz.
Şimdi resimimizden iki tane oldu biri...
ya link çalışıyor da youtube'a üye olmanızı ve 18 yaşından büyük olmanızı istiyor olabilir. Ben izleyebiliyorum ve üyeyim.
Önizleme 1-Orjinal hali:
önizleme 2-photoshop işlemi başlıyor:
onizleme 3- sona yakın hali:
@merteral www.grafikerler.org
1-Öncelikle resmimizi açıyoruz özellikle yeni başlayan kullanıcıların daha fazla efekt çalışması için alttaki gibi soluk bir resim üzerinde çalışmalarını tavsiye ederim.
2-Daha sonra yapılacak işlere karar veriyoruz ve böyle bir resimde en göz alıcı noktaları tespit ediyoruz...
Her ne kadar psd çalışmasında yaptığım çalışmalar görünmüş olsada photoshop dersleri bölümüne nasıl yapıldığını anlatacağım
İyi çalışmalar... Bu arada Tüm üye ve ziyaretçilerimizin Miraç kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim .... :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.