Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Galatasaray Adına Sneijder Facebook Kapak Fotoğrafı

Portakal yanında çileğiyle geliyor:clap2:
  2. Cengiz Duhan

Gözlerimin nuru...

Yüreğinize Sağlık Şener Bey.
  3. Cengiz Duhan

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

Bu havada iyi olurdu,,:cool:
  4. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

Kısmen tuttu videodaki vekilin yerinde olmak istemezdin höh milletvekiliymiş hakaten höh yani http://www.hurriyet.com.tr/planet/22395932.asp
  5. Cengiz Duhan

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi

@elifcee Allahım, keşke bukadar kolay olsa,,
  6. Cengiz Duhan

Baskı ve Kabartma efekti & PSD_vb

@buggi aramıza hoşgeldin(ilk msjın olduğu için diyorum) kilidi tıkla açılsıııın,,;)
  7. Cengiz Duhan

i-mus dergi ilan tasarımı

@gezegen nedense yorumu okuyunca bu reklam geldi aklıma:D
  8. Cengiz Duhan

Vogue Kapak Tasarımı

@sakallı maymun maymun bana hep korkutucu gelmiştir, insana falan benziyoya bunlar cok itici buluyorum, hele birde sakallısı aman Allahımm :eek: :eek: :eek: :D
  9. Cengiz Duhan

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

aaa yeni oyuun Bunun içinde, Mümkünse gece ve son sürat :polis: yakalanmadan :clapping::clapping:
  10. Cengiz Duhan

Vogue Kapak Tasarımı

Bence Çalışma karmaşık olmuş sadeleştirin biraz derim, birde mankenler olmamış gibi, ama aklıma başka bişey takıldı "yanlış anlamayın lütfen" - "sakalllı maymun" niki nerden geldi aklınıza, profil resminize baktım da maşallah muhteşem yüzyıldaki hatice sultan gibisiniz. Hayır bu tür forumlarda...
  11. Cengiz Duhan

i-mus dergi ilan tasarımı

Yeni i-mus Akıllı modüler ups sistemi ile tanışın yazılarını sayfaya ortalayın çalışma toparlanacaktır, fikrimce
  12. Cengiz Duhan

women in boots manipulation

hocam ne anlatmak istedin?
  13. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR tuttu, tabi ilgimi çekecek bi konu değilse, Sneijder gs ye gelecek diyorsun
  14. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR o ooo o 21 aralığa daha 1 sene var:D tutmadı kıskançsın
  15. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu. öğle saatinde uyuyup uyandığın zaman saati şaşırıyorsun:whistling:
  16. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

kısmen tuttu, bir gün değil de bir dönem diyelim, gönlüme göre biyer bulamadığım için bu mesleği bırakmayı bile düşünüyorum şu aralar. çok karamsar olduğun bir günün ardından birden hayat dolu neşe dolu bir insan olabiliyorsun
  17. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı foruma ilk kez resim yüklediğinde beceremedin
  18. Cengiz Duhan

Nik Software 2012-Photoshop Filtre Paketi X86-X64

@Tuncer Özkan Tuncer Bey bilgilendirmeniz için Teşekkürler bir forumdaş olarak yazınızı okudum, kazın ayağının perdeli olduğunu gördüm, okuyan diğer arkadaşlarda, varsa benim gibi konuya çokda hakim olmayanlar, sayenizde bilinçlenmiş olduk, forumda iyi niyetle paylışım yapan tüm arkadaşlara...
  19. Cengiz Duhan

Nik Software 2012-Photoshop Filtre Paketi X86-X64

letitbit denen bu siteden verilen dosyaları mecbur kalmadıkca indirmiyorum, dosya indirirken sıcak:msn_brokenheart::msn_brokenheart: sitelere yönlendiriyor, ben kullanmadım bi arkadaşım kullanmış:hmmm::utan22:ve dosyaları 2 saatten aşağı indiremiyor doğrudur bu na bende katılıyorum, amaa neo32...
  20. Cengiz Duhan

Maskot tasarım yarışması-kayseri büyükşehir belediyesi

veee sonunda buda oldu siz 10 tl yatırın, yarışma sonucunda dereceye layık eser bulunamasın 2000 kişi katılsa 2000x10.000= 20.000- 5000 cik ödül kalan 15bin ohhh negüzel memmleket:doh::doh:
Yukarı Alt